• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktoruma gonderdım sonucları bu ayda kullanalım ılaç dedı.bu ay olmazsa aşılama yapılacak.
bakalım adet gelsın sımdı beklıyorum

dün verdiğim testlerin sonucu çıkmış canım bugun baktım değer 0,26 benım pek umut yok yanı.bat bugun buyuk ıhtımal adet olucam öyle gözüküyor
Sen moralini bozup döngünü etkileme canım. Boşver gelsin adet yeni bi dönem her şey daha güzel olur

Kuzum 10.11. Gün en geç gidiyor vücuttan iğne etkisi bugün ben yapınca aticam buraya iyice belirginliggi gitmişse bitiyor demektir 14. Gün genelde adet olunur ben diğer aylarda klomen kullandı 2 ay ve tam 14. Gün-de en geç 15. Gün-de regl olmuştum kuzum zaten adetin 14. Gün iğne vuruluyor kimi 15 te ben adetin 15. Gün yumurtladım iğne vuruldum 14 gün sonra 29 39 gün oluyor tam ay i güne denk geliyor kuzu.m doktorum ignegununden say 14. Gün gel dedi bakcaz kanda gebelik varmi diye

testi bi de albi ile yaptım yine çizgi var ama aşırı silik, gitgide azalıyor herhalde iğne etkisi :KK17:

Amin rabbim hayırlı evlat versin dileklerimizi kabul etsin inşallah

Canim seninde kilo problemin vardi galiba doktor hamile kalmaya engel dedimi.mevcut kilodan bir 8 10 kili veribce rahimde bebek daha kolay tutunuyor dedi benim doktorum.

Canim seninde kilo problemin vardi galiba doktor hamile kalmaya engel dedimi.mevcut kilodan bir 8 10 kili veribce rahimde bebek daha kolay tutunuyor dedi benim doktorum.
Evet var kilom canm hayır hicbir doktor demedi 3 doktor degistrdm demediler hormonlarım düzgün ama sorun cikmadi

Evet var kilom canm hayır hicbir doktor demedi 3 doktor degistrdm demediler hormonlarım düzgün ama sorun cikmadi

Benim gittigim 3 doktorda kilo kilo kilo diyorlar.dogum kilolarimi verememistim 10kg verdim yetmez dedi.ara verdigimiz 2 3 ayda 10kg daha ver dedi.

Benim gittigim 3 doktorda kilo kilo kilo diyorlar.dogum kilolarimi verememistim 10kg verdim yetmez dedi.ara verdigimiz 2 3 ayda 10kg daha ver dedi.
Yok ya bana demediler kilom 96 97 arasindayim 106 idim ama verdim zar zor ki ben ilk kızımda 78 oğluma 86 küçük kızıma 92 kilo ile hamile kalmıştı. M neden bukadar sorun haline getiriyolar anlamadim

Kızlarrr test yaptım üstteki 6. Güne ait alttaki 10. Gün bugün yani
Screenshot_20181010-151730.webp

Hanımlar Selamlar,
Pcos var ben de. 25 Eylül'de çatlatma iğnesi yaptırdım klomen kullandıktan sonra ve 27 Eylül'de yumurtam çatladı ama çok ağrılı oldu. Çatlatma iğnesi 4 5 gün aşırı gaz ve şişkinlik yapmıştı. Çatlatma iğnesinden sonra göğüs uçlarım hassaslaşmıştı ama sonrasında geçti. göğüslerimin kahverengi yerleri genişlemeye başladı ve sanki rengi de koyulaştı. ümitlendim ama dün test yaptım negatif çıktı ve bugün de regl ağrısı başladı. Büyük hayal kırıklığı oldu :KK42: Ama hala umudum var, yarın kan tahlili yaptıracağım.. en azından emin olayım.

Back
X