Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah güzel haberle vermeni nasip etain kuzum test yaptın mı hiç? ben 12. gün test yapmak istiyorum ama doğru olur mu bilemedim
Sordum ben sonucu yani bu gunlerde de eger varsa yinede 10 lu degerleri bekliyoruz negatid gibi duruyo eger gecikirse veya bikac gun sora dene demslerdi bazen soradan artiyorms

Demek ki sende igne etkisi erken gecti bu daha iyi kuzum:) evet insan dusunuyor uc noktalarada gidiyor inancimizi kaybetmememiz birbirimize guc vermemiz lazim. Yasamayan hic anlamiyor ve acimasiz malesef hayirlisi olsun ins.

Çok fazla sol kaşık ağrım var ya sanki adet olacak gibi...klomen ve iğne adeti öne ne kadar çeker benim bata daha var gibi
Selam canim gecen ay oyle oldum ben one gelmedi hatta gec geldi 1 hafta kadar yasadim bu agrilari. Adet olck gibi olunca adet de glmiyo hemen garip bisi:))

Şimdi okudum reçetesini ve doktoru aradım çatlatma iğnesi yan etki yapar diye yazmış prednolu. Bilgi alışverişinde olmak iyi oluyor tşk ederim
Cok iyi yapmissin canim evet yan etki alerji vs olursa bu uygun. Alerjide kullaniyorlar genelde. Rica ederim benimde icim rahatladi kuzum:)

Selam kizlar bu ay rahim filmi cekilicem.sonrasinda doktor 2 ay ara dedi.ben zaten artik klomen falan kullanmadan kendi galine birakiyim diyordum.ama bircok sitede rahim filminin cekildigi ay yapilan aşılamanin tutma ihtimalinin cok cok yüksek oldugu yaziyor.kafam allak bullak oldu bir yanim bırak diyor diger yanim 1 kere aşılama dene diyor.

Bana sorarsan hazır hsg çekilip doğurganlığın arttığı ay boş geçme bi kez olsun aşılama dene canım

Bana sorarsan hazır hsg çekilip doğurganlığın arttığı ay boş geçme bi kez olsun aşılama dene canım

Doktor kabul etmedi illa ara dedi.sonra ancak igneyle tedavi sonrasi diyor.benimde kafama su takildi reglinin 3.günü klomene veya igneye basliyor.hsg reg li bittikten sonra yapiliyor klomen veya igne bitmis oluyor.doktor hsg sonrasi antibiyotik falan aldirdi baska ilaclarda var.necbur kullanilmasi gerekiyormuş.bu ilaclar hamilelik olsada zarar verirmi acaba.amannnn kafam allak bullak oldu.hsg +igne+asilama 2500tl tutuyor.olucaksa tek seferde olsun istiyorum.doktor pek rahat 2.3.aşılama falan konusuyir.bana regl olunca ara randevu veriyim dedi.bu fiyatlari ben santrali arayip ögrendim.az para degilki olan var olnayan var .insan bir sorar ben sana bunlari bullari yaptircan bukadar tutar diye.insanda hastaneye hazirlikli gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…