- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Amin kuzum hepimi verelim ins. 10 gunde yaptim dayanamayip:) 2.21 cikti smdi ikinci test olcak iste regl gelebilir aksam veya sabaj bakalimAllah güzel haberle vermeni nasip etain kuzum test yaptın mı hiç? ben 12. gün test yapmak istiyorum ama doğru olur mu bilemedim
Sordum ben sonucu yani bu gunlerde de eger varsa yinede 10 lu degerleri bekliyoruz negatid gibi duruyo eger gecikirse veya bikac gun sora dene demslerdi bazen soradan artiyormsAllah güzel haberle vermeni nasip etain kuzum test yaptın mı hiç? ben 12. gün test yapmak istiyorum ama doğru olur mu bilemedim
Tatlim umutsuzluga kaplima suan cikmasi mumkun degil gibi bisi 5 6 gun sonra anca rahime yerlesiyor cunku. Biraz daha bkle oyle yaparsin pozitif dusunelim hep birlikte ins guzel haberler alacagiz artik :)[/QUOT
insallah yaa sadece meraktan yapmıştım ama o bile olumsuz cıktı hayırlısı diyorum artık ama ne zaman arkadaşlarla buluşsam sonrasında ağlamalar falan kendimi kötü hissediyorum gerçekten rabbimin i bildiği vardır ama tüm arkadaşlarımın bebeği var tek benim kucağım boş yinede allahım hayırlısı ne ise onu versin
ben de gebelik testi yapmak istiyorum ama etkisi geçmediyse boşa umutlanmaktan korkuyorum. aldım ama yapamadım bir tütlü :)Amin kuzum hepimi verelim ins. 10 gunde yaptim dayanamayip:) 2.21 cikti smdi ikinci test olcak iste regl gelebilir aksam veya sabaj bakalim
12. Gune etkisi kalmaz canim yapcaksan direk kan ver:)ben de gebelik testi yapmak istiyorum ama etkisi geçmediyse boşa umutlanmaktan korkuyorum. aldım ama yapamadım bir tütlü :)
Selam canim gecen ay oyle oldum ben one gelmedi hatta gec geldi 1 hafta kadar yasadim bu agrilari. Adet olck gibi olunca adet de glmiyo hemen garip bisi:))Çok fazla sol kaşık ağrım var ya sanki adet olacak gibi...klomen ve iğne adeti öne ne kadar çeker benim bata daha var gibi
Igne etkisi mi diyorsun tatlımSelam canim gecen ay oyle oldum ben one gelmedi hatta gec geldi 1 hafta kadar yasadim bu agrilari. Adet olck gibi olunca adet de glmiyo hemen garip bisi:))
Cok iyi yapmissin canim evet yan etki alerji vs olursa bu uygun. Alerjide kullaniyorlar genelde. Rica ederim benimde icim rahatladi kuzum:)Şimdi okudum reçetesini ve doktoru aradım çatlatma iğnesi yan etki yapar diye yazmış prednolu. Bilgi alışverişinde olmak iyi oluyor tşk ederim
Olabilir tatlim. Bikac gun kala yasardim bu agrilari ama ignedn sora daha erkenden basladi genelde bnde:)Igne etkisi mi diyorsun tatlım
Hemde nasılInss tatlim heyecan dorukta sende:)
bendede ayni problm vr cnm. mantar dedi doktor. eaimle birlikte kullnyrz ilacmerhaba kızlar daha bikaç gün oldu ama kk yı özellikle de bu topiği deli gibi takip ediyorum çalışamaz oldum herneyse akıntı ve kaşınma da eklendi bana yaa sizde durum nasıl?
Ama benim regle yarın 6 gün kalıyo canım. Valla ben daha test yapmadım şimdilik yapmayı da düşünmüyorum sabredebildiğim kadar tabiYarından sonra 4 gün kalıyor 4 az kaldı kızlarrr aranizda bi benmi test yaptım Ya A AloeeVeraadilem_sed
Bana sorarsan hazır hsg çekilip doğurganlığın arttığı ay boş geçme bi kez olsun aşılama dene canımSelam kizlar bu ay rahim filmi cekilicem.sonrasinda doktor 2 ay ara dedi.ben zaten artik klomen falan kullanmadan kendi galine birakiyim diyordum.ama bircok sitede rahim filminin cekildigi ay yapilan aşılamanin tutma ihtimalinin cok cok yüksek oldugu yaziyor.kafam allak bullak oldu bir yanim bırak diyor diger yanim 1 kere aşılama dene diyor.
Bana sorarsan hazır hsg çekilip doğurganlığın arttığı ay boş geçme bi kez olsun aşılama dene canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?