• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu test benim değil çok yakın bir arkadaşımın geçen ay spiralin çıkardı beraber denemeye başladık yani o bana katıldı beraber doğuralım diye bakalım inşalalh ikimizde hamile kalırız benim 4. Onun 3. Olcak kısmet olursa bide siz bakın testineEki Görüntüle 2196373
Ben çizgi göremedim kuzum ama hayırlısı olsun belki daha idrara geçmemiştir

merhaba kızlar daha bikaç gün oldu ama kk yı özellikle de bu topiği deli gibi takip ediyorum çalışamaz oldum herneyse akıntı ve kaşınma da eklendi bana yaa sizde durum nasıl?
Akıntı bende de var canım ama bugün biraz azaldı gibi. Kaşınma yok ama bende

Benim 7 günüm hicbir belirti yok belim ve kasiklarim da ağrıyor okuyorum herkes te akıntı yazmış bende hiç yok. Hatta sırf iki çizgiyi bir göreyim diye test yaptım onda test kırmızıya döndü sanki bozuk gibi negatif cıktı ben bu ayda umutsuzum:(

Benim 7 günüm hicbir belirti yok belim ve kasiklarim da ağrıyor okuyorum herkes te akıntı yazmış bende hiç yok. Hatta sırf iki çizgiyi bir göreyim diye test yaptım onda test kırmızıya döndü sanki bozuk gibi negatif cıktı ben bu ayda umutsuzum:KK43:
Herkeste farklı oluyo canım. Venim de 9.günüm ve akıntı bugün azaldı. Onlara takılma hiç. Testin bozuk çıkmıştır ama test yapma zaten bence daha, çok erken

GÜNAYDINNNN KIZLAR CANLAR NASILSINIZ BUGÜN BELIRTILER NASIL IGNEDEN SONRA KAÇINCI GÜNÜNÜZ benim çok şükür 9.gunum
Anca sonuyorum iyi aksamlar diyim tatlim:) oh ne guzel bak zmaan geciyor. Bende 15. Gundeyim regl gelmedi yarin kan vercem yazarim sizlere de

Anca sonuyorum iyi aksamlar diyim tatlim:) oh ne guzel bak zmaan geciyor. Bende 15. Gundeyim regl gelmedi yarin kan vercem yazarim sizlere de
Inşallah güzel haberlerle dön balim ya benim belirtiler arttı iyice günler azaldıkça heyecan artiyor son 5 gün kaldı 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5

Valla bende dün akşam mutfağı temzizledm ger eğildiğinde kasik ağrısı batmasi yaşadım kuzum ya vide akintim çoğalıp katı krem kıvamında geldi baş ağrısı arada devam ediyor goguslerim sizliyor öyle kuzum ya az kaldı
Bende de oyle akinti ya ne dmeek acaba. Sarimsi rengi de canim. Gogslermde sis agriyor bildgn adet olcam gibi sistim yani:))

Arkadaşlar bana doktorum oksapar iğne ve prednol diye bi ilaç verisiz de ekstra böyle ilaçlar kullanıyor musunuz
Prednol mu? Canim bu ilac kortizonlu bir ilac alerji icin gecen yil cok kullanmistim. Agir bir ilac asiri uyku yapiyor ve kafaya gore kullanilamiyor ornegin birakirken dozu azaltarak birakmasi gerekiyor ve bunu kullanirken yedigin ictigin bazi selere dikat etmen gerekiyor. Neye etki ediyormus merak ediyorum:)

kuzum ya çok heycanlıyım kendimi dinlemiyorum kesinlikle ama gece rahatsız ediciydi sabahta şuan sadece baskı var
geçen hafta pazartesi saat 4 te oldum işte :işsiz::işsiz:beklemek çok zorr:skandal:nezamn test yapıcan bekleyecekmisin kuzum
Ins guzel haberler alirsib ya. Adet agrilarini da belirti olabilir diyorlar yerlesirken falan. Ins oyledir:)

Prednol mu? Canim bu ilac kortizonlu bir ilac alerji icin gecen yil cok kullanmistim. Agir bir ilac asiri uyku yapiyor ve kafaya gore kullanilamiyor ornegin birakirken dozu azaltarak birakmasi gerekiyor ve bunu kullanirken yedigin ictigin bazi selere dikat etmen gerekiyor. Neye etki ediyormus merak ediyorum:)
Anim doktor rahim kalınlaşması için demişti gebelikten umutluydu her iki tarafta da yumurtaları n oluşmuş dedi daha önce de dusuk yapınca bende o yüzden yazdı diye düşündüm

Benim 7 günüm hicbir belirti yok belim ve kasiklarim da ağrıyor okuyorum herkes te akıntı yazmış bende hiç yok. Hatta sırf iki çizgiyi bir göreyim diye test yaptım onda test kırmızıya döndü sanki bozuk gibi negatif cıktı ben bu ayda umutsuzum:KK43:
Tatlim umutsuzluga kaplima suan cikmasi mumkun degil gibi bisi 5 6 gun sonra anca rahime yerlesiyor cunku. Biraz daha bkle oyle yaparsin pozitif dusunelim hep birlikte ins guzel haberler alacagiz artik :)

Anim doktor rahim kalınlaşması için demişti gebelikten umutluydu her iki tarafta da yumurtaları n oluşmuş dedi daha önce de dusuk yapınca bende o yüzden yazdı diye düşündüm
Progestan kullandim bende bu ay aynen tutunmasi ve dusmemesi icin. Yanls mi yazdi acaba:) blki oyle bi etkisi vrdir bilmiyorm ama hastalk tedavsnde kullanilan kortizon icern bi hap uyku yapar onu diyim canim:) prrogestan da asiri uyku halszlk bas donmesi yapiyor vajinadan kullaniyorm bnde artk hm oyle daha etkili oluyoms

Back