Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım pike cok yakın ama bu deger max olduktan 36 saat içinde yumurta çatlıyor dıye bılıyorum
Eger degerlendırebılıyorsan bugunu degerlendır teste de devam et ama asıl bence yarın be oburgunu mutlaka degerlendır

Kuzum pik olmus belki yarinda koyulasir. Benimde reglinin25. 26. günü yani dün ve bugün pik oldu. Bu öglen iliski oldu. Annemler geldi 1 hafta iliski olmaz.

Selam canımm en güzelini yapmışsın dinlenmek iyi gelir pik olmuş gibi sen daha net görüyorsundur riske atma bugünü değerlendir ama yarın dahada koyulaşabilir

Kızlar bende sabah testere dişli Aslan pençesi akşamda hayıt çayı içiyorum inşallah fayda olur adette başladım devam ediyorum daha adet bitmedi aöa şimdiden kasıklarım şişmeye başladı inşallah bi zararı olmaz önümüzdeki adet tüpe başlıycam kendimce hazırlık yapıyorum

Evet bende arada kalmıştım ama dünün testi bu bugün silikleşmiş. Hayırlısı bakalım artık. Teşekkür ederim

Kuzum pik olmus belki yarinda koyulasir. Benimde reglinin25. 26. günü yani dün ve Eki Görüntüle 2546321 Eki Görüntüle 2546322 bugün pik oldu. Bu öglen iliski oldu. Annemler geldi 1 hafta iliski olmaz.
Aynı güne denk gelmişiz benim de 24. Günün testi idi. Dün yapmıştım bunu, bugünki silikleşmiş.hayırlısı bakalım artık. Kısmette varsa tek ilişki ile de insanlar hamile kalıyor umarım olur canım

Selam canımm en güzelini yapmışsın dinlenmek iyi gelir pik olmuş gibi sen daha net görüyorsundur riske atma bugünü değerlendir ama yarın dahada koyulaşabilir
Biraz daha koyu olabilir mi diye düşündüm ama, dünün testi idi bu, bugünki silikleşti.en azından regli olurum diye düşünüyorum o bile beni mutlu etti

İyi yapmışsın canım, sen tüp bebek merkezi ile görüştün mü, başladınız mı destek ilaç falan. Yoksa önümüzdeki ay mı gideceksin görüşmeye

Benim bugünde cok koyu insallah yarina siliklesir. insallah bugün senin tutar yarinda benim. Aramizda 1 olur

İyi yapmışsın canım, sen tüp bebek merkezi ile görüştün mü, başladınız mı destek ilaç falan. Yoksa önümüzdeki ay mı gideceksin görüşmeye
Evet canım bu ay sonu randevum ilk görüşme çok doluymuş adettede inşallah başlıycaz sen dünle bugünü değerlendirdin mi çatladı demek yumurtan

Evet canım bu ay sonu randevum ilk görüşme çok doluymuş adettede inşallah başlıycaz sen dünle bugünü değerlendirdin mi çatladı demek yumurtan
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım, bizi de bilgilendir unutma:) gidişat o yönde Doğru. Dünü değerlendirdik, bugün de aklımda. Bi de grip gibi vücudum kırılıyor, heryerim ağrıyor. Ateşim de yok ama varmış gibi hissediyorum

İnşallah canım, Rabbim daha fazla aratmasın :) benim döngüm 2 aydır 38 gün oldu son 1 yıldır yoktu ilaç tedavi bozdu gitti. Ona bile sevinir oldum

Eger benimde bu gece veya yarin catlarsa 31ekim veya 1 kasim regli olmam lazim. Insallah olmayiz

Geçmiş olsun canım yazıcam tecrübelerimi inşaşşah sana gerek kalmaz bugünüde değerlendirmeye çalış sen nolur nolmaz benmde umudum inşallah bu ay hamiş kalırım tüp bebek yaptırmam :) bu çaylar iyi gelir belki bi umut

Gelir belli mi olur, sana da gerk kalmaz belki. Hem doktorlar görüşür görüşmez o ay da tedavi ve transfer olmuyor galiba onarada bile aman nası olsa tüp deniycem diye hamile kalan da çok. Dilerim seni yormadan gelir bebişin :)

Olmus gibi görünüyor canim sonraki günlerde yapmaya devam et daha iyi anlasilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…