Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim rahatsiz oluyorsan paylasmam burda benim yüzümden üzülmeni istemem özür dilerim. Ben kendim yapmaya devam ederim cikarsa paylasirim cikmazsa bildiririm durumu.

Askolsun canim benim olur mu oyle sey ben o acidan demedim sen yanlis anladin. Kendi adima dedim yapmak gormek istemiyorm eve sokmuyorum artik diye. Yoksa tabii ki paylas cok mutlu oluyorum hatta hamile haberleriyle. Uzun zamandir senide takip ediyorum insallah en kisa zamanda guzel haberlerini al gonulden dilerim can

Evet sende baya belirgindi hemde. Kimyasalmi oldu acaba bilmiyorum. Insallah gercek cift cizgileri görmek nasip olur en yakin zamanda hepimize

Yok kuzum bence bende igne etkisi uzun sure kaldi cok az su iciyodum bide zayifim bence ondandi o yuzdende 12. Gunde bile gozukuyordu. 13 te denedigimde yok olmustu kuzum

Tesekkür ederim amin canim benim insallah hepimizden gelsin güzel haberler benimde kesinlesmesine cok az kaldi insallah bu defa hayirli haber görmek nasip olur

Dünün ve bugünün testine tekrar baktim sanki bugünkü dünden daha belirginlesmis

Üstteki dünün alttaki bugünün

Eklentiler

• 20191004_162215.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 33
Canim cok kapilma ama umutsuzda olma tabi ki. Allah nasip ederse muhakkak bebegin olacak. Sadece zamanini bekliyor gelmek icin.
Insallah canim. Evet bekliyorum kaptirmiyorum kendimi ama tamamen umutsuzsa degilim bilmiyorum. 3-4 güne belli olur insallah. Belirsizlik en kötüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…