- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.721
Canim rahatsiz oluyorsan paylasmam burda benim yüzümden üzülmeni istemem özür dilerim. Ben kendim yapmaya devam ederim cikarsa paylasirim cikmazsa bildiririm durumu.Kuzu ne bilim ya ben gecen ay cok heveslendim suan idrar testi gormek istemiyorm resmen
Evet sende baya belirgindi hemde. Kimyasalmi oldu acaba bilmiyorum. Insallah gercek cift cizgileri görmek nasip olur en yakin zamanda hepimizeKuzu ne bilim ya ben gecen ay cok heveslendim suan idrar testi gormek istemiyorm resmen
Canim rahatsiz oluyorsan paylasmam burda benim yüzümden üzülmeni istemem özür dilerim. Ben kendim yapmaya devam ederim cikarsa paylasirim cikmazsa bildiririm durumu.
Evet sende baya belirgindi hemde. Kimyasalmi oldu acaba bilmiyorum. Insallah gercek cift cizgileri görmek nasip olur en yakin zamanda hepimize
Tesekkür ederim amin canim benim insallah hepimizden gelsin güzel haberler benimde kesinlesmesine cok az kaldi insallah bu defa hayirli haber görmek nasip olurAskolsun canim benim olur mu oyle sey ben o acidan demedim sen yanlis anladin. Kendi adima dedim yapmak gormek istemiyorm eve sokmuyorum artik diye. Yoksa tabii ki paylas cok mutlu oluyorum hatta hamile haberleriyle. Uzun zamandir senide takip ediyorum insallah en kisa zamanda guzel haberlerini al gonulden dilerim can
Bendede 12 ve 13. Gün göründügü olmustu igne etkisi baxa sürüyor bazen.Yok kuzum bence bende igne etkisi uzun sure kaldi cok az su iciyodum bide zayifim bence ondandi o yuzdende 12. Gunde bile gozukuyordu. 13 te denedigimde yok olmustu kuzum
alttaki mi bugün üstteki miDünün ve bugünün testine tekrar baktim sanki bugünkü dünden daha belirginlesmis
Üstteki dünün alttaki bugünün
Canim yazmayi unutmusum sonradan kaydettim üstteki dünün alttaki bugündenalttaki mi bugün üstteki mi
alttakinde hafif bi çizgi gördüm gibi.Canim yazmayi unutmusum sonradan kaydettim üstteki dünün alttaki bugünden
:) evet üsttekindede görünüyor ama cok az alttaki daha belirgin sanki. Üstünden 6 saat gecti cok ama olsun :) bakalim yarinki nasil olacak biraz heycanlandimalttakinde hafif bi çizgi gördüm gibi.
Canim cok kapilma ama umutsuzda olma tabi ki. Allah nasip ederse muhakkak bebegin olacak. Sadece zamanini bekliyor gelmek icin.Tekrar tekrar bakiyorum hep testlere ama belkide kuruma cizgisidir ya bosa heveslenmeyeyim yine
Alttaki testte hafif çizgi görünüyor. Umarım koyulaşma olur. Kaçıncı gün iğneden sonra?Dünün ve bugünün testine tekrar baktim sanki bugünkü dünden daha belirginlesmis
Üstteki dünün alttaki bugünün
Noldu canım oldun mu adet durumlar neKuzu ne bilim ya ben gecen ay cok heveslendim suan idrar testi gormek istemiyorm resmen
Insallah canim. Evet bekliyorum kaptirmiyorum kendimi ama tamamen umutsuzsa degilim bilmiyorum. 3-4 güne belli olur insallah. Belirsizlik en kötüsüCanim cok kapilma ama umutsuzda olma tabi ki. Allah nasip ederse muhakkak bebegin olacak. Sadece zamanini bekliyor gelmek icin.
Kirmizilik görünüyo biraz üst tarafta ama cizgi degil. Sonradan da mi cikmiyor canim teste bakiyormusun sonra14. Gunun testi sanirim artik adet bekliyorum. Hic bisey cikmadi ne yazikki. Eki Görüntüle 2542278
11. Gündü canim sabah yine yapacagimAlttaki testte hafif çizgi görünüyor. Umarım koyulaşma olur. Kaçıncı gün iğneden sonra?
Noldu canım oldun mu adet durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?