- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.701
düzelir inşallah çok yorma kendini bu süreçte. biraz dinlendirmeye çalış belini. ama olurda geçmezse ağrın artarsa muhakkak doktora git.Hic bilmiyorumki canim ya nezle gecmek üzere cok sükür fazla sürmedi ama bel agrisi cok kötü oldu hicbirsey yapamiyorum insallah düzelir
Gecmezse artik dr a gidecegimde agri kesici kullanamam doktor birsey yapmadan geri gönderir belki. Ben sicak su torbasi yapayim aksama belime koyayim iyi gelir belkidüzelir inşallah çok yorma kendini bu süreçte. biraz dinlendirmeye çalış belini. ama olurda geçmezse ağrın artarsa muhakkak doktora git.
yün bi atkı şal falan varsa onuda sarabilirsin iyi gelir. yumuşatır birazGecmezse artik dr a gidecegimde agri kesici kullanamam doktor birsey yapmadan geri gönderir belki. Ben sicak su torbasi yapayim aksama belime koyayim iyi gelir belki
Yün yokta normal şal var allah razi olsun onu bi sarayim belime iyi geliyordu eskiden agridiginda bagliyordum aklima gelmediyün bi atkı şal falan varsa onuda sarabilirsin iyi gelir. yumuşatır biraz
Sar sen o şali . Guzelcede bi dinlen iyi gelir insallahYün yokta normal şal var allah razi olsun onu bi sarayim belime iyi geliyordu eskiden agridiginda bagliyordum aklima gelmedi
Sardim canim sıkıca bagladim iyi geldi sanki biraz tutuyor belimiSar sen o şali . Guzelcede bi dinlen iyi gelir insallah
belki de ikinci çizgin koyulaşmaya başlar hakkında hayırlısı olsunBu da dünün ve bugünün testleri üstteki dün alttaki bugünün. Dün olan daha belirginlesmis
Sagol canim biraz daha iyiyim ama hala oturup kalkmam 5 -10 dakika kadar sürüyor egilemiyorum daha simdiden :)belki de ikinci çizgin koyulaşmaya başlar hakkında hayırlısı olsun. bende sabah test yaptım tekrar hiç bişey çıkmadı ne yazıkki. akşam tekrar bakıcam ama sanırım olmadı bu ay. adet olmazsam pazar günübi test daha yaparım. bakalım . belin nasıl oldu bu arada daha iyi misin
yok canım 14. gün bugün o yüzden umutlanmıyorum. attığın testlerde ben ikinci çizgiyi göremiyorum ama fotoğraf olduğu için normal muhtemelen vardır silikte olsa. ama ben senden umutluyum kalınlaşacak inşallah. ben akşam atarım artık.Sagol canim biraz daha iyiyim ama hala oturup kalkmam 5 -10 dakika kadar sürüyor egilemiyorum daha simdiden :)
Senin bugün 13. Günün galiba degilmi canim ? Insallah yarin cikar ikinci cizgi. Fotograflari at buraya sen göremezsende insallah biz görürüz canim ❤
Insallah canim insallah ikimizinde kalinlasir 2. Cizgi. Bazi forumlarda okumustum 16 haftalik hamileyken bile cikmayan olmus cok kiside 7-8 haftaya kadar bile cikmamis (ben böyle teselli etmeye calisiyorum kendimi). Adet olmadigin sürece umut vardir insallah hamilesindir canim.yok canım 14. gün bugün o yüzden umutlanmıyorum. attığın testlerde ben ikinci çizgiyi göremiyorum ama fotoğraf olduğu için normal muhtemelen vardır silikte olsa. ama ben senden umutluyum kalınlaşacak inşallah. ben akşam atarım artık.
Evet hatta kanda bile cikmayanlar oluyormus. Bekliyecegiz artik hakkimizda hayirlisi olsun.Insallah canim insallah ikimizinde kalinlasir 2. Cizgi. Bazi forumlarda okumustum 16 haftalik hamileyken bile cikmayan olmus cok kiside 7-8 haftaya kadar bile cikmamis (ben böyle teselli etmeye calisiyorum kendimi). Adet olmadigin sürece umut vardir insallah hamilesindir canim.
Amin canim. Sen kendinde belirti hissediyormusun ? Olmadigi zamanlar hic belirti bise olmuyodu bende o yüzden umutlanmiyodum. Simdi bel agrisi ve batmalar var o yüzden umutluyum ilk defaEvet hatta kanda bile cikmayanlar oluyormus. Bekliyecegiz artik hakkimizda hayirlisi olsun.
yani önceki gebeliklerimde gögüs hassasiyeti oluyodu çok yoğun bi şekilde ama bu ay prolaktin yüksek çıkmıştı onun için ilaç falan kullandım. o yüzden olsada bi hassasiyet olmaz diye düşünüyorum. onun dışında kasıklarda karnımda belimde ara ara ağrılar kramplar oluyor. adet olacakmışım gibi hissediyorum.Amin canim. Sen kendinde belirti hissediyormusun ? Olmadigi zamanlar hic belirti bise olmuyodu bende o yüzden umutlanmiyodum. Simdi bel agrisi ve batmalar var o yüzden umutluyum ilk defa
Inaallah adet olmazsin canim ya. Test yapmaya devam et insallah görürsün cift cizgiyiyani önceki gebeliklerimde gögüs hassasiyeti oluyodu çok yoğun bi şekilde ama bu ay prolaktin yüksek çıkmıştı onun için ilaç falan kullandım. o yüzden olsada bi hassasiyet olmaz diye düşünüyorum. onun dışında kasıklarda karnımda belimde ara ara ağrılar kramplar oluyor. adet olacakmışım gibi hissediyorum.
Sizdde görüyormusunuz fotografta hala igne etkisini ? Insallah az kaldi en fazla 2 gün daha igne etkisi olur insallah kalinlasir sonra
Oyalaniyorum iste canim beklemek cok zor oluyor. Yapmaya devam etmek istiyorum belli olana kadar yada adet olana kadar.Ben hic birinde hic goremedim kuzum ama bazen fotoya yansimiyor benim 10-11-12 de baya cikmisti paylasmistim forumda hepsini gormussundur belki. Bence 2-3 gun yapma 14. Gun yap direk
Oyalaniyorum iste canim beklemek cok zor oluyor. Yapmaya devam etmek istiyorum belli olana kadar yada adet olana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?