- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #30.681
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 dk icinde mi cikti. Belli belirsiz var gibi sabaha tekrarlayinBu sabah yaptigim aksam fotografini cektigim test.sabah testte hic cizgi yoktu ama aksam cektigimde hafif bi cizgi vardi. Eki Görüntüle 2541603
Yok canim aksam cektim sabah hicbisey cikmadi. O yuzden umitlenmiyorum bu testten. Cumartesi sabah yapacagim tekrar testi. Adet olmazsam tabi5 dk icinde mi cikti. Belli belirsiz var gibi sabaha tekrarlayin
Ins adet olmazsin. Guzel haber verirsnYok canim aksam cektim sabah hicbisey cikmadi. O yuzden umitlenmiyorum bu testten. Cumartesi sabah yapacagim tekrar testi. Adet olmazsam tabi
Insallah canim. Sende mi catlatma ignesi vuruldunIns adet olmazsin. Guzel haber verirsn
12. Günmü bu canim ?Bu sabah yaptigim aksam fotografini cektigim test.sabah testte hic cizgi yoktu ama aksam cektigimde hafif bi cizgi vardi. Eki Görüntüle 2541603
Bende görüyorum cizgiyiBu sabah yaptigim aksam fotografini cektigim test.sabah testte hic cizgi yoktu ama aksam cektigimde hafif bi cizgi vardi. Eki Görüntüle 2541603
Evet canim 12. Gun. Ama ilk 10 dakikada cikmadi aksam eve gelip baktim tekrar o zaman vardi hafif bi cizgi. Cok emin olamiyorum o yuzden12. Günmü bu canim ?
Olsun canim yine iyi 12. Gün icin baya belirgin insallah kalinlasirEvet canim 12. Gun. Ama ilk 10 dakikada cikmadi aksam eve gelip baktim tekrar o zaman vardi hafif bi cizgi. Cok emin olamiyorum o yuzden
Insallah canim bakalim. Insallah seninde benimde kalinlasir ve hayirlisiyla devam ederOlsun canim yine iyi 12. Gün icin baya belirgin insallah kalinlasir
Evet canim öyle. Insallah olur artik. Bende bu kadar olmuyordu bel agrisi. Oturamadim hem cok uykum gelmisti uzandim biraz uyumusum
canım inşallah hamilesindir. ama endişelenme bel ağrısıda kasık ağrısıda sürekli devam etmiyor. yerleşme zamanında ve ilk 2 - 3 ay oluyormuş, ikinci üç aylık dönemde genelde rahat geçiyormuş. senin nezle olmuştun o da etkilemiş olabilir hassasiyetin artmıştır.Igneden sonraki 10. Gün fotografta belli olmuyor ama elimdeyken daha hala görümüyor ikinci cizgi. Bitmemis daha igne etkisi.
Kizlar birde belim cok fena agriyor hareket edemiyorum oturamiyorumda hicbirsey yapamiyorum yamuldum kaldim ne yapacagim ben cok fena. Eger hamileysem ve daha simdiden böyle oluyorsa sonrasinda ne yapacagim ben.
Batmalarda devam ediyor ara sira
aslında burda hiç belli olmuyor ama sen görüyosan henüz iğne etkisi geçmemiş olabilir. umarım artışla devam ederYine fotografi unuttum
Igneden sonra 10. Gün
Vala fotoğrafta hiiicc gözükmüyor cnm ama sen çıplak gözle var diosan vardr elbet bekleyelim bklm nolcakYine fotografi unuttum
Igneden sonra 10. Gün
Hic bilmiyorumki canim ya nezle gecmek üzere cok sükür fazla sürmedi ama bel agrisi cok kötü oldu hicbirsey yapamiyorum insallah düzelircanım inşallah hamilesindir. ama endişelenme bel ağrısıda kasık ağrısıda sürekli devam etmiyor. yerleşme zamanında ve ilk 2 - 3 ay oluyormuş, ikinci üç aylık dönemde genelde rahat geçiyormuş. senin nezle olmuştun o da etkilemiş olabilir hassasiyetin artmıştır.
Amin canim insallah. Isik tutunca daha belli oluyor igne etkisi devam ediyoraslında burda hiç belli olmuyor ama sen görüyosan henüz iğne etkisi geçmemiş olabilir. umarım artışla devam eder