• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu sabah yaptigim aksam fotografini cektigim test.sabah testte hic cizgi yoktu ama aksam cektigimde hafif bi cizgi vardi. 20191002_215840.jpg

Igneden sonraki 10. Gün fotografta belli olmuyor ama elimdeyken daha hala görümüyor ikinci cizgi. Bitmemis daha igne etkisi.

Kizlar birde belim cok fena agriyor hareket edemiyorum oturamiyorumda hicbirsey yapamiyorum yamuldum kaldim ne yapacagim ben cok fena. Eger hamileysem ve daha simdiden böyle oluyorsa sonrasinda ne yapacagim ben.

Batmalarda devam ediyor ara sira

Igneden sonraki 10. Gün fotografta belli olmuyor ama elimdeyken daha hala görümüyor ikinci cizgi. Bitmemis daha igne etkisi.

Kizlar birde belim cok fena agriyor hareket edemiyorum oturamiyorumda hicbirsey yapamiyorum yamuldum kaldim ne yapacagim ben cok fena. Eger hamileysem ve daha simdiden böyle oluyorsa sonrasinda ne yapacagim ben.

Batmalarda devam ediyor ara sira
canım inşallah hamilesindir. ama endişelenme bel ağrısıda kasık ağrısıda sürekli devam etmiyor. yerleşme zamanında ve ilk 2 - 3 ay oluyormuş, ikinci üç aylık dönemde genelde rahat geçiyormuş. senin nezle olmuştun o da etkilemiş olabilir hassasiyetin artmıştır.

canım inşallah hamilesindir. ama endişelenme bel ağrısıda kasık ağrısıda sürekli devam etmiyor. yerleşme zamanında ve ilk 2 - 3 ay oluyormuş, ikinci üç aylık dönemde genelde rahat geçiyormuş. senin nezle olmuştun o da etkilemiş olabilir hassasiyetin artmıştır.
Hic bilmiyorumki canim ya nezle gecmek üzere cok sükür fazla sürmedi ama bel agrisi cok kötü oldu hicbirsey yapamiyorum insallah düzelir

Back