• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet baya zayifim 42 kilo fln ve cok az su iciyorum zayiflarda gec mi gidiyor?
Evet canim. vuslatahasretim vuslatahasretim bahsettigi bi sitede hcgnin gecme suresiyle ilgiliydi. Orda kilona ve ignenin hcg degerine gore tahmini olarak kacinci gunde hcgnin tamamen bitigini hesapliyor. Gecen yaptim kilo azaldikca surec uzuyor. Senin suyu az icmende etkili olmustur. Sonucta ignede bi ilac ve bunu idrarla yani ictigin suyla atiyorsun.

Evet canim. vuslatahasretim vuslatahasretim bahsettigi bi sitede hcgnin gecme suresiyle ilgiliydi. Orda kilona ve ignenin hcg degerine gore tahmini olarak kacinci gunde hcgnin tamamen bitigini hesapliyor. Gecen yaptim kilo azaldikca surec uzuyor. Senin suyu az icmende etkili olmustur. Sonucta ignede bi ilac ve bunu idrarla yani ictigin suyla atiyorsun.

Aa hangi site bende bakiyim meraj ettm. Evet bu ay cok su iciyorm ilaclarin yan etkileri cok olmasin die

Aa hangi site bende bakiyim meraj ettm. Evet bu ay cok su iciyorm ilaclarin yan etkileri cok olmasin die
Hcg hesaplama diye konu acmis bununla ilgili vuslatahasretim vuslatahasretim orda detayli anlatiyo sitede ne yapman gerektigi bi bak istersen. Ama en onemlisi bol su icmelisin hem sagligin icin hemde cabucak etkilerini atmak icin

Hcg hesaplama diye konu acmis bununla ilgili vuslatahasretim vuslatahasretim orda detayli anlatiyo sitede ne yapman gerektigi bi bak istersen. Ama en onemlisi bol su icmelisin hem sagligin icin hemde cabucak etkilerini atmak icin

Hemen bakiyorum canim. Evet ya cok haklisin artik hergune kota koydum tamamlamaya calisiyorm mutlaka

Bugun igneden sonraki 12. Gunum. Sabah test yaptim ikinci cizgi tamamen yok olmus. Artik hafta sonunu bekliycem. Ya adet olurum olmazsada ikinci testi yaparim. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun
Insallah görürsün en gec 2-3 güne ikinci cizgiyi canim. Biraz bekledikten sonra tekrar bakiyorum ben teste sonradan belirginlesiyor

Igneden sonraki 9. Gün yumurta catlafiktan sonraki 7. Gün döllenme olduysa yerlesiyor olmasi gerekiyor

Ikinci cizgi tamamen kaybolmus gibi görünüyor ama sonradan cikabilir yine daha erken

Eklentiler

• 20191002_113014.jpg
    20191002_113014.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 27
Belim agriyor biraz ve arada batmalar oluyor hala. Aksamlarida uykum geliyor ama cok az daha belirti olarak saymiyorum insallah önümüzdeki günlerde belli eder kendini

Evet canim öyle. Insallah olur artik. Bende bu kadar olmuyordu bel agrisi. Oturamadim hem cok uykum gelmisti uzandim biraz uyumusum
uyku hali aslında gebelik belirtisi ama işte bizde iğne etkiside olabilir. kimyasal gebeliğimdede düşük olandada hem bel ağrısı çok olmuştu hemde uyku hali.

uyku hali aslında gebelik belirtisi ama işte bizde iğne etkiside olabilir. kimyasal gebeliğimdede düşük olandada hem bel ağrısı çok olmuştu hemde uyku hali.
Benimde kimyasalda erken uykum geliyordu bel agrisi böyle degildi. Igneyi yaptigimda bel agrisi yoktu dün azdi bugün cok oldu

Back