- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #30.641
Amin canim insallahHmmm bekleyince brlirginlesyor belki dd ya da dedigim gibi fotoda belli değil cidden bekliorum toplu fotografta insAllah silinmez hic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim insallahHmmm bekleyince brlirginlesyor belki dd ya da dedigim gibi fotoda belli değil cidden bekliorum toplu fotografta insAllah silinmez hic
gecmiş olsun canım. bol bol c vitaminli meyve sebze tüket. ve ii dinlen çabucak atlatırsın inşallah.Nezle oldum o yüzden olsada belirtiyi birseyi farkedemicem koku veya tad almayi gaz olusmaya basladi biraz. Daha yumuta catladiktan sonraki 6. Gün olacak birkac saate daha erken
Sagol canim insallahgecmiş olsun canım. bol bol c vitaminli meyve sebze tüket. ve ii dinlen çabucak atlatırsın inşallah.
Henüz test yapmadım canım. uyku hali var sürekli, kasıklarda ara ara batmalar ve belimde ağrı var iki gündür. bel ağrısı adet gelecek gibi hissettiriyo.birde başım dönüyo gibi oluyo arada ama onu depremden etkilendiğimi düşünüyorum belirti saymıyorum. yarın sabah ilk testimi yapıcam. igneden sonraki 12. gün oluyo. bakalım hayırlısıBaska test yapan varmi aramizda ? Yakin günlerde igne yapan 3 kisiydik galiba kizlar nasilsinit sizde belirti birseyler varmi test yaptinizmi ? Bende arasa batmalar oluyor. Nezle oldugum icin baska birseyi pek farkedemiyorum yorgun halsizin basim dönüyo icim bulaniyor hepsi cok hafiften oluyo bu nezle yüzünden olabilir. Henüz belirgin birsey yok bende daha
Hadi hayirlisi canim insallah erkenden cikar cift cizgiHenüz test yapmadım canım. uyku hali var sürekli, kasıklarda ara ara batmalar ve belimde ağrı var iki gündür. bel ağrısı adet gelecek gibi hissettiriyo.birde başım dönüyo gibi oluyo arada ama onu depremden etkilendiğimi düşünüyorum belirti saymıyorum. yarın sabah ilk testimi yapıcam. igneden sonraki 12. gün oluyo. bakalım hayırlısı
Insallah cikar ve hayirlisiyla devam eder.insallah senin ikinci cizgide gittikce koyulasirHadi hayirlisi canim insallah erkenden cikar cift cizgi
Amin canim insallah. Önce senden gelir insallah güzel haber ❤Insallah cikar ve hayirlisiyla devam eder.insallah senin ikinci cizgide gittikce koyulasir
Insallah canim. Bakalim sabahki test de ne cikacak. Hakkimizda hayirlisiAmin canim insallah. Önce senden gelir insallah güzel haber ❤
AminnInsallah canim. Bakalim sabahki test de ne cikacak. Hakkimizda hayirlisi
Igneden sonra 7. Gün. Fotograftan tam görünmüyor ama ignenin etkisi daha tam gecmemis görünüyor elimdeyken
Bendede 12 ve 13. Gün cikti heveslenmedim cok ama umutlaniyor insan. Ben görmek icin yapiyorum hergünYaa benim
Nasil gecen ay 10-11-12 de baya baya gozuktu bu ay varya hayatta yapmicam minimum 17. Gunde adetim gelmezse bakarim nasil yikildim bunyem
Tuttu hrlde ignenin etkisini bol bol
Bendede 12 ve 13. Gün cikti heveslenmedim cok ama umutlaniyor insan. Ben görmek icin yapiyorum hergün
Merhabalar. Cok mu zayifsin acaba. Bide gun icinde cok su tuketmediysrn ignenin etkisini gec atmis olabilirsin.Yaa benim
Nasil gecen ay 10-11-12 de baya baya gozuktu bu ay varya hayatta yapmicam minimum 17. Gunde adetim gelmezse bakarim nasil yikildim bunyem
Tuttu hrlde ignenin etkisini bol bol
Merhabalar. Cok mu zayifsin acaba. Bide gun icinde cok su tuketmediysrn ignenin etkisini gec atmis olabilirsin.