• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nezle oldum o yüzden olsada belirtiyi birseyi farkedemicem koku veya tad almayi :( gaz olusmaya basladi biraz. Daha yumuta catladiktan sonraki 6. Gün olacak birkac saate daha erken

Igneden sonraki 8. Gün

Eklentiler

• 20191001_110121.jpg
    20191001_110121.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 38
Bu sa toplu halde olan foto simdiye kasarki yaptiklarimdan. En üstteki igneden sonraki 1. Gün en alttakida igneden sonraki 8. Gün biraz önce yaptigim. Daha hepsinde ikinci cizgi görünüyor sonradan belirginlesiyor

Eklentiler

• 20191001_110441.jpg
    20191001_110441.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 41
Baska test yapan varmi aramizda ? Yakin günlerde igne yapan 3 kisiydik galiba kizlar nasilsinit sizde belirti birseyler varmi test yaptinizmi ? Bende arasa batmalar oluyor. Nezle oldugum icin baska birseyi pek farkedemiyorum yorgun halsizin basim dönüyo icim bulaniyor hepsi cok hafiften oluyo bu nezle yüzünden olabilir. Henüz belirgin birsey yok bende daha

Baska test yapan varmi aramizda ? Yakin günlerde igne yapan 3 kisiydik galiba kizlar nasilsinit sizde belirti birseyler varmi test yaptinizmi ? Bende arasa batmalar oluyor. Nezle oldugum icin baska birseyi pek farkedemiyorum yorgun halsizin basim dönüyo icim bulaniyor hepsi cok hafiften oluyo bu nezle yüzünden olabilir. Henüz belirgin birsey yok bende daha
Henüz test yapmadım canım. uyku hali var sürekli, kasıklarda ara ara batmalar ve belimde ağrı var iki gündür. bel ağrısı adet gelecek gibi hissettiriyo.birde başım dönüyo gibi oluyo arada ama onu depremden etkilendiğimi düşünüyorum belirti saymıyorum. yarın sabah ilk testimi yapıcam. igneden sonraki 12. gün oluyo. bakalım hayırlısı

Henüz test yapmadım canım. uyku hali var sürekli, kasıklarda ara ara batmalar ve belimde ağrı var iki gündür. bel ağrısı adet gelecek gibi hissettiriyo.birde başım dönüyo gibi oluyo arada ama onu depremden etkilendiğimi düşünüyorum belirti saymıyorum. yarın sabah ilk testimi yapıcam. igneden sonraki 12. gün oluyo. bakalım hayırlısı
Hadi hayirlisi canim insallah erkenden cikar cift cizgi

Igneden sonra 7. Gün. Fotograftan tam görünmüyor ama ignenin etkisi daha tam gecmemis görünüyor elimdeyken

Yaa benim
Nasil gecen ay 10-11-12 de baya baya gozuktu bu ay varya hayatta yapmicam minimum 17. Gunde adetim gelmezse bakarim nasil yikildim bunyem
Tuttu hrlde ignenin etkisini bol bol

Yaa benim
Nasil gecen ay 10-11-12 de baya baya gozuktu bu ay varya hayatta yapmicam minimum 17. Gunde adetim gelmezse bakarim nasil yikildim bunyem
Bendede 12 ve 13. Gün cikti heveslenmedim cok ama umutlaniyor insan. Ben görmek icin yapiyorum hergün

Yaa benim
Merhabalar. Cok mu zayifsin acaba. Bide gun icinde cok su tuketmediysrn ignenin etkisini gec atmis olabilirsin.

Back