- 1 Haziran 2018
- 27.714
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #30.601
Gölge var gibi ama geçmiş baya artık iğne etkisi kalmamış diyebiliriz insAllah artik yeniden koyulastigini görürüzIgneden sonra 5. Gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gölge var gibi ama geçmiş baya artık iğne etkisi kalmamış diyebiliriz insAllah artik yeniden koyulastigini görürüzIgneden sonra 5. Gün
Amin canim insallah. Hasta olacak gibiyim nezle olacagim sanki insallah olmam. Kimyasal gecirdigimde ilk baslarda göbegimde birazcik islaklik vardi simdide oldu oGölge var gibi ama geçmiş baya artık iğne etkisi kalmamış diyebiliriz insAllah artik yeniden koyulastigini görürüz
Bende hastalanmistim igne vurulduğumda sanrm direncimiz düşüyor ilaclarla gecmis olsun dikkat et cnm sicak seyler ye mandalina limon ihlamur destekle..Amin canim insallah. Hasta olacak gibiyim nezle olacagim sanki insallah olmam. Kimyasal gecirdigimde ilk baslarda göbegimde birazcik islaklik vardi simdide oldu o
InsAllah Rabbim hayırlısıyla nasip eder cnmBaska belirti yok birsey hissetmiyorum. Önümüzdeki hafta sali falan baslamasi gerekiyor belirtiler eger olduysa
Oyle dusunme ya bazilarinda hic belirtide olmayabiliyor. Iyi dusun iyi olsun.Baska belirti yok birsey hissetmiyorum. Önümüzdeki hafta sali falan baslamasi gerekiyor belirtiler eger olduysa
Amin canim insallah. Göbek deliginde islaklik canim. Kulak temizleme cibuguyla temizliyorum. Kimyasal gecirdigimde olmustu bu o zaman bilmiyordum hamile oldugumu. Sonraki ignelerde olmadi simdi tekrar oldu insallah belirtidir bu daBende hastalanmistim igne vurulduğumda sanrm direncimiz düşüyor ilaclarla gecmis olsun dikkat et cnm sicak seyler ye mandalina limon ihlamur destekle..
Göbeğinde islaklik nasil oluyor kiz anlamadm
InsAllah Rabbim hayırlısıyla nasip eder cnm
Evet canim insallah. Birseyler farkettigimde yazarim burayaOyle dusunme ya bazilarinda hic belirtide olmayabiliyor. Iyi dusun iyi olsun.
inşallah hayırlısıyla olur bu sefer .bende kasıklarımda batmalar oluyor. ama adet önceside olabiliyor bu belirti olarak saymıyorum o yüzden.Evet canim insallah. Birseyler farkettigimde yazarim buraya
Ilk defa duydum bu belirtiyi cnm insAllah belirtidirAmin canim insallah. Göbek deliginde islaklik canim. Kulak temizleme cibuguyla temizliyorum. Kimyasal gecirdigimde olmustu bu o zaman bilmiyordum hamile oldugumu. Sonraki ignelerde olmadi simdi tekrar oldu insallah belirtidir bu da
evet canım çatlamış. hakkında hayırlısı olsun. çalışma zamanıKızlaaaaaaarrrrrrr çatlamış patlamışım
Aynen oyle cnm insAllah hayırlısıyla olurevet canım çatlamış. hakkında hayırlısı olsun. çalışma zamanı
Insallah adet olmayiz bu defa hepimiz hamile oluruzinşallah hayırlısıyla olur bu sefer .bende kasıklarımda batmalar oluyor. ama adet önceside olabiliyor bu belirti olarak saymıyorum o yüzden.
Insallah canim. Bende bilmiyorum belirtimi diye ama dikkatimi cekmisti. Sonraki ignelerdede bekledim yine olur diye olmadi bu defa oldu. Bakalim hayirlisi olsunIlk defa duydum bu belirtiyi cnm insAllah belirtidir
Evet catlamis gibi görünüyor canim ay insallah tutmustur kendiliginden catlamis masallah.Kızlaaaaaaarrrrrrr çatlamış patlamışım
Aynen oyle cnm insAllah hayırlısıyla olur
insAllah cnm ya insAllahEvet catlamis gibi görünüyor canim ay insallah tutmustur kendiliginden catlamis masallah.
Yaaa insAllah kendiliginden gelir gerek kalmadan sen kür denemis miydin cnm hic yumurtlaman geç oluyordu senin de sanki dimi belki faydası olur Umudunu kaybetme bende ara ara keyfim kaçıyor ama inanmaktan vazgeçmiyoruzCanim catlamis yumurtan insallah buay bebisin gelir bu ay. Benimde pazartesiden beri lekelenmem vardi bugün tamamen cok agrili bir şekilde söküldü. Bu ayda hicbirsey yapmicam önümüzdeki ay 1 kez asilama denicem. Artik umutlar tükendi hic keyfim yok
insAllah cnm ya insAllah
Yaaa insAllah kendiliginden gelir gerek kalmadan sen kür denemis miydin cnm hic yumurtlaman geç oluyordu senin de sanki dimi belki faydası olur Umudunu kaybetme bende ara ara keyfim kaçıyor ama inanmaktan vazgeçmiyoruz
Anladm cnm hadi hayrlisi biraz izin ver kendine o zmn kilo vedebilsek daha iyi aslinda hamile kalmadan bu ara ben hic diyet yapamıyorum ya niyeyse gecen ay ki tedavi beni etkiledi baya ya saldimCanim ödem ve kilo vermek icin lahana kürüne baslicam yarin. Onun disinda bebiş icin baska birsey yapmicam bu ay. Daha önxe incir kürü ve bal tarcin çorek otu kürü yaptim kist yapti bende. Bu ay hicbirsey yapmicam önümüzdeki ay asilama denicem. Benim tedavi oldugumda bile yumurtam zir catlamiyor. Tedavisiz hiç olmayacak .
Anladm cnm hadi hayrlisi biraz izin ver kendine o zmn kilo vedebilsek daha iyi aslinda hamile kalmadan bu ara ben hic diyet yapamıyorum ya niyeyse gecen ay ki tedavi beni etkiledi baya ya saldim