- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.621
He ya küretajdan sonra merak edip bakmıştım. Bayağı pahalıymışÇok iyiymiş o zaman, ben de tip fak. Tedavi görüyorum. Özelde herşey epey pahalı. Inşallah gerek olmaz :)
Haklısın aslındaBen 4 kabul ediyorum çünkü akiam oldu
Ben klomen hiç kullanmadım canım. Gonal F 900+ çatlatma iğnesi, aşılama sonrasında da vajinal jel verdiler bana. Her doktorun , bireyin durumu farklı anladığım kadarıylaBurada kimler aşılama kimler klomen kullandı kafam karıştı
Bence senin bütün işaretler hamile oldugunu gösteriyor, topiğe uğrayan hamile kaldı darısı olmayanların başınaHahaha daha oncede boyle olduggu olmustu aman benim durumun ne oldugu belli degil artik fikir olsun diye herseyi yapip paylasiyorum
En azından rahimde sıkıntı yok canım sen de bizler de bu sene dolmadan müjdeli günler yaşarızGittim canim, çok şükür kalınlık azalmış, kazıma işleminden bahsetmediler. Bugunden itibarwn kullanmam icin klomen verdi hap olarak. Rapotumun tarihi bitmemiş daha, ikinci asilama sanırım bir daha ki aya olacak,ekimin 2 sinde yeniden gidicem , muayeneyecg3l dedi. Sanırım bu kez doğal yolla denicem asilama olmadan. Yani öyle tahmin ediyorum. Hastane de çok kalabalıktı bugün.
Kızlar baya konuşmuş, inşallah hep güzel haberler alırız. Benimkisi sonraki aylara kaldı
hadi inşallah canım yaa muhteşem bi görüntücanm testi yaptim dayanamadimmm @IsaBeLLa- Eki Görüntüle 2309402
Ben de klomenden açıkçası pek umutlu değilim benim 4 senedir olmuyor, gidişat aşılama gibi geliyor sizlerin tutar da bana da ışık olursunuz inşallah, umarım hiç birimiz tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırız mübareğiyle tabii.Ben klomen hiç kullanmadım canım. Gonal F 900+ çatlatma iğnesi, aşılama sonrasında da vajinal jel verdiler bana. Her doktorun , bireyin durumu farklı anladığım kadarıyla
Üzülme biz stres yapıyoruz keşke rahat bıraksak kendimizi ahh ahhYine olmadı kızlar ya cok üzgünüm adet oldum
Pazartesiye randevu alicam mecbur üçüncü gunu pazara denk geliyor ama
Anladım canım cm kısmına dikkat etmemişimCanım 3,5 cm ile 18-20mm farklı şeyler 100 mm 1 cm eder
Canım sen klomen ve çatlatma ile normal yolla mı denedin yoksa aşılamamı.Yine olmadı kızlar ya cok üzgünüm adet oldum
Üzme kendini canım. Hakkında hayırlısı buymuş. Bak Allah bağışlasın senin bir prensesin var en azından. Bizler ne yapalım. Gelecek ay inşallah. ilki de mi aşılama ya da tüp bebekti canımYine olmadı kızlar ya cok üzgünüm adet oldum
Üzülme biz stres yapıyoruz keşke rahat bıraksak kendimizi ahh ahhinşallah bu sefer olacak hepimizin de
Canım bi akrabam yıllarca ne doğal yolla ne tüp bebekle ne de aşılamayla çocuk sahibi olamadı. 2-3 yıl geçti son bir kere aşılama denedi 3 üzleri var şimdi. Aslın 5iz tutmuştu ama güçlü olan 3 tane güçsüz olan 2 taneyi eledi. O 2 tane doğal düşük oldular. Şimdi turp gibi 3 tane çocuğu var umudunuzu yitirmeyinÜzülme biz stres yapıyoruz keşke rahat bıraksak kendimizi ahh ahhinşallah bu sefer olacak hepimizin de
normal yolla cnm ilk ayimdi tedavideCanım sen klomen ve çatlatma ile normal yolla mı denedin yoksa aşılamamı.
amin oyle tabi ama insan üzülüyor malesed yok kızımda üçüncü denemede hamile kalmistim normal yollaÜzme kendini canım. Hakkında hayırlısı buymuş. Bak Allah bağışlasın senin bir prensesin var en azından. Bizler ne yapalım. Gelecek ay inşallah. ilki de mi aşılama ya da tüp bebekti canım
Bence senin bütün işaretler hamile oldugunu gösteriyor, topiğe uğrayan hamile kaldı darısı olmayanların başına
Kuzucum inan ki çok üzüldümBilmiorum artk ümidimi kaybediyorum snrm
Kaybetme canım bir tane olmuş gene olur neden olmasın hiç olmayacak deseydi doktor oturur ağlardık birlikte ama ümit varsa umudunu kaybetmeBilmiorum artk ümidimi kaybediyorum snrm
Amin inşallah. Sizlerde de aşılama sonrası lekelenme oluyor mu arkadaşlar. Benim gün içinde açık kahverenkli leke geliyor az da olsaBen de klomenden açıkçası pek umutlu değilim benim 4 senedir olmuyor, gidişat aşılama gibi geliyor sizlerin tutar da bana da ışık olursunuz inşallah, umarım hiç birimiz tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırız mübareğiyle tabii.