- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.581
Gittim canim, çok şükür kalınlık azalmış, kazıma işleminden bahsetmediler. Bugunden itibarwn kullanmam icin klomen verdi hap olarak. Rapotumun tarihi bitmemiş daha, ikinci asilama sanırım bir daha ki aya olacak,ekimin 2 sinde yeniden gidicem , muayeneyecg3l dedi. Sanırım bu kez doğal yolla denicem asilama olmadan. Yani öyle tahmin ediyorum. Hastane de çok kalabalıktı bugün.
Bana da eğer bu ay tutmazsa bir ay ara sonra 2. aşılama dediler canım. biraz dinlendirme yapıyorlar demek ki. Üzme kendini. Herşey güzel olacak. Kazıma yapsalar dahi o bu aşamada yapılan şeylerden en kolayıydı. Hiç bir zorluğu yok.Gittim canim, çok şükür kalınlık azalmış, kazıma işleminden bahsetmediler. Bugunden itibarwn kullanmam icin klomen verdi hap olarak. Rapotumun tarihi bitmemiş daha, ikinci asilama sanırım bir daha ki aya olacak,ekimin 2 sinde yeniden gidicem , muayeneyecg3l dedi. Sanırım bu kez doğal yolla denicem asilama olmadan. Yani öyle tahmin ediyorum. Hastane de çok kalabalıktı bugün.
Kızlar baya konuşmuş, inşallah hep güzel haberler alırız. Benimkisi sonraki aylara kaldı
Ya ben de senin yaptığın gibi dikkat etmekten vazgeçtim, çamaşır sepetini bile kaldırmadım iki hafta. Ams siz yine de dikkat edin .Kızlar ben demin kötü bisey yaptım snrm ya
Yeni yatak aldik biz baza yatağı eskisini kaldırdım antreye sürükleyerek götürdüm ve bi akıntı hissettim igne ucu kadar akintinin icinde pembelik vardı karın ağrım var zaten acaba varsa bisey sıkıntı mı oldu ki ya da adet mi olacam ki
Evet çok saol canim yüreğime su serptin , gittiğim bir özel doktor devlette bayılmadan yapıyorlar demişti, valla rahim filmi gibi aciliysa diye gözüme uyku girmedi dün gece. Çok saol ama.Bana da eğer bu ay tutmazsa bir ay ara sonra 2. aşılama dediler canım. biraz dinlendirme yapıyorlar demek ki. Üzme kendini. Herşey güzel olacak. Kazıma yapsalar dahi o bu aşamada yapılan şeylerden en kolayıydı. Hiç bir zorluğu yok.
insAllah kaldırmadgm için sürüklemkle bisey olmaz demiştim ama korktum öyle olunca daCanım benim keşke daha dikkatli olsan. İnşallah olumsuz bir durum yoktur. Ben çaydanlığı bile almaya korkuyorum
vala normalde dikkat ederim ama boşluğuma geldi sanırım kaldırmayacagim için sürüklemekten bisey olmaz diye düşünmüştümYa ben de senin yaptığın gibi dikkat etmekten vazgeçtim, çamaşır sepetini bile kaldırmadım iki hafta. Ams siz yine de dikkat edin .
Canım 11. gün yapmamış mıydın ? hcg aralığı normalBenimki 37 neden az acaba ya geç döllenme herhalde
Canım 3,5 cm ile 18-20mm farklı şeyler 100 mm 1 cm ederCanım çatlamayın kist olma ihtimaline karşı çatlatma iğnesi yapması gerekmezmişsin ne rahat konuşmuş kist olabilir diye bide 3,5 cm yumurta hiç duymadım 18-20 ideal diye biliyorum yumurtalar çatlayıp içinde yumurta çıkar demiş inan onu da ilk duydum bir yumurta en fazla ikiye bölünür döllendikten sonra ikiz olur yani senin doktorun dediklerini hiç duymamıştım iki senedir bu işlerin içindeyim
Kuzum dikkat et. Biz temizlik yaparken eşim süpürüp siliyor, ben toz alıp lavabo,banyo filan bakıyorum. Yani çekmeyle belimi yoracak bir şey yapmıyorum. Yükseğe uzanmıyorum. gerinmiyorum mesela . Lütfen dikkat et.insAllah kaldırmadgm için sürüklemkle bisey olmaz demiştim ama korktum öyle olunca da
vala normalde dikkat ederim ama boşluğuma geldi sanırım kaldırmayacagim için sürüklemekten bisey olmaz diye düşünmüştüm
Yavrukuş kaçıncı gündeydincanm testi yaptim dayanamadimmm @IsaBeLLa- Eki Görüntüle 2309402
Yaaa çok heyecanlı ben ovülasyon testinden hiç anlamıyorum da sanırım güzel birşey çıkmışKizlar bugun biraz once ovulasyon testi yaptim onuda paylasiyorum
Eki Görüntüle 2309427
yükseğe bende uzanıyorum ağır kaldrmiyorum yer sofrasi koydugumuzda sofrayi bile esim topluyor ama bugun bos bulundum snrm sürükleyince bisey olmaz demistim uzandim dinleniyorimKuzum dikkat et. Biz temizlik yaparken eşim süpürüp siliyor, ben toz alıp lavabo,banyo filan bakıyorum. Yani çekmeyle belimi yoracak bir şey yapmıyorum. Yükseğe uzanmıyorum. gerinmiyorum mesela . Lütfen dikkat et.
Ovu testin umut vaad ediyorKizlar bugun biraz once ovulasyon testi yaptim onuda paylasiyorum
Eki Görüntüle 2309427
Bende de oluyordu. Bak işten geliyordum, sadece yemek yapıyordum, yemek hazırlığını bitirene kadar vücudum ağrıdan C şekline geliyordu. Sırtım öyle bir ağrıyordu ki yani kambur gibi durmak zorunda kalıyordum. Normalde ben dimdik yürürüm. Normal bunlar canımGece birde batmam oldu agrım oldu sag böbrek tarafımda çok şiddetli uykudan bile uyandrdı agrı snra mesaj falan yaptım geçti bu neden oldu bilmiyorum
yükseğe bende uzanıyorum ağır kaldrmiyorum yer sofrasi koydugumuzda sofrayi bile esim topluyor ama bugun bos bulundum snrm sürükleyince bisey olmaz demistim uzandim dinleniyorim
Ovu testin umut vaad ediyor
Bende de oluyordu. Bak işten geliyordum, sadece yemek yapıyordum, yemek hazırlığını bitirene kadar vücudum ağrıdan C şekline geliyordu. Sırtım öyle bir ağrıyordu ki yani kambur gibi durmak zorunda kalıyordum. Normalde ben dimdik yürürüm. Normal bunlar canım
Ara ara gelip giden adet ağrısı yaşayan var mı
Ben hala adet sancısı gibi sancılanıyorum ve beyaz akıntı oluyor. Yağlı gibi bir akıntıAra ara gelip giden adet ağrısı yaşayan var mı