- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.641
Bence senin bütün işaretler hamile oldugunu gösteriyor, topiğe uğrayan hamile kaldı darısı olmayanların başına
Canım böbrek değil sırt ağrısıAnladım canım cm kısmına dikkat etmemişim
insAllah hayrlisiKuzucum inan ki çok üzüldümNe desem boş.. Lütfen umudunu yitirme inşallah önümüzdeki ay..
Doktorada güvenmiyorum artik vala paramatik olarak mi görüyorlar insanları yanlis tedavi uyguladığını düşünüyorum artkKaybetme canım bir tane olmuş gene olur neden olmasın hiç olmayacak deseydi doktor oturur ağlardık birlikte ama ümit varsa umudunu kaybetme
Canım memnun değilsen doktorunu değiş vakit kaybetmeinsAllah hayrlisi
Doktorada güvenmiyorum artik vala paramatik olarak mi görüyorlar insanları yanlis tedavi uyguladığını düşünüyorum artkLaRisaCca da söyledi bi tuhaflık var bnm ilac kullanimlarimda ama cok üzgünüm gerçekten oturdum iyi bi ağladım
Bende hiç lekelenmw yok ben direk adet olacağım için bat 25 zatenAmin inşallah. Sizlerde de aşılama sonrası lekelenme oluyor mu arkadaşlar. Benim gün içinde açık kahverenkli leke geliyor az da olsa
Yaa ben her zaman aslında kendi kendime diyorum, eğer bu çocuğun ezelden ruhu yaratıldıysa öyle ya da böyle biz istesek de istemesek de dünyaya gelecek, eğer ki yaratılmadıysa da neler yapsak da boşş! Biz sadece sebeplere yapışıp Allaha tevekkül etmemiz lazım, o yüzden herkesin adına rabbim den selamet genişlik istiyorum, Rabbim hepimizin gönlüne ferahlık versinCanım bi akrabam yıllarca ne doğal yolla ne tüp bebekle ne de aşılamayla çocuk sahibi olamadı. 2-3 yıl geçti son bir kere aşılama denedi 3 üzleri var şimdi. Aslın 5iz tutmuştu ama güçlü olan 3 tane güçsüz olan 2 taneyi eledi. O 2 tane doğal düşük oldular. Şimdi turp gibi 3 tane çocuğu var umudunuzu yitirmeyin
Canım sıkıntı yapma bak aşılama deneyebilirsin. Bir tanede evladın var ne güzel kafanı rahat tut olacak inşallahnormal yolla cnm ilk ayimdi tedavide
amin oyle tabi ama insan üzülüyor malesed yok kızımda üçüncü denemede hamile kalmistim normal yolla
Şimdi baktım kahve akıntım oldu Allahım inşallahcanm testi yaptim dayanamadimmm @IsaBeLLa- Eki Görüntüle 2309402
Benim aşılamadan sonraki gün geldi sadece. Ondada dr um zaten söylemişti gelebilir diyeAmin inşallah. Sizlerde de aşılama sonrası lekelenme oluyor mu arkadaşlar. Benim gün içinde açık kahverenkli leke geliyor az da olsa
Senin bat ne zamandıııı???Şimdi baktım kahve akıntım oldu Allahım inşallah
Canım 25 eylülSenin bat ne zamandıııı???
Valla canım çok duyuyorum kafama takmadım o ay hamile kaldım diyeni de takmamak ne mümkünHer ay diyorum ki tamam bıraktım artık olursa olur olmazsa olmaz sonra yine başlıyorum acaba mı diye yok anacım elde değil tam umudu kestim hamile kaldım diyenlere imreniyorum Allahım ben niye umudu kesemiyorum Allah umutsuz da bırakmasın tabi ama demem o ki akışına bırakmak gerek bazı zaman Ve bunu yapabilmek çok zor. Çünkü çok istiyor çok hayal ediyoruz ...
Yok benim çok zorValla canım çok duyuyorum kafama takmadım o ay hamile kaldım diyeni de takmamak ne mümkün
değiştircem canım aldım başka doktora randevuCanım memnun değilsen doktorunu değiş vakit kaybetme
canım aşılamaya hemen geçmek istemiyorum açıkçası ben bütçe olarak zorlayacak cunki bizi ilac tedavisini biraz daha denerim sanırım olmazsa mecbur para biriktiririz onun içinCanım sıkıntı yapma bak aşılama deneyebilirsin. Bir tanede evladın var ne güzel kafanı rahat tut olacak inşallah
Ben de şaşırıyorum umudumu kestim diyenlere,✂Her ay diyorum ki tamam bıraktım artık olursa olur olmazsa olmaz sonra yine başlıyorum acaba mı diye yok anacım elde değil tam umudu kestim hamile kaldım diyenlere imreniyorum Allahım ben niye umudu kesemiyorum Allah umutsuz da bırakmasın tabi ama demem o ki akışına bırakmak gerek bazı zaman Ve bunu yapabilmek çok zor. Çünkü çok istiyor çok hayal ediyoruz ...
Canım ben gerçekten bir tuhaflık olduğunu düşünüyorum. Keşke araştırıp başka iyi olan bir doktora geçseninsAllah hayrlisi
Doktorada güvenmiyorum artik vala paramatik olarak mi görüyorlar insanları yanlis tedavi uyguladığını düşünüyorum artkLaRisaCca da söyledi bi tuhaflık var bnm ilac kullanimlarimda ama cok üzgünüm gerçekten oturdum iyi bi ağladım
Ben en son umudu kestim dediğimde bildiğin numara yapıyormuşumBen de şaşırıyorum umudumu kestim diyenlere,✂