- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.601
Ben hala adet sancısı gibi sancılanıyorum ve beyaz akıntı oluyor. Yağlı gibi bir akıntı
Sen progestan kullanmışmıydın canım ?Ben hala adet sancısı gibi sancılanıyorum ve beyaz akıntı oluyor. Yağlı gibi bir akıntı
Bana doktorum progestan vermedi canım. Pazartesi kontrole gidecem gerek görür mü bilmiyorumVajinal progestan beyaz ve fazla miktar akıntıdan mahvetti beni
Ama çatlatma iğnesini vurulduğum gün duphaston kullanmaya başlamıştım. Progesteron yüklü bir hap bu.Sen progestan kullanmışmıydın canım ?
Bana doktorum progestan vermedi canım. Pazartesi kontrole gidecem gerek görür mü bilmiyorum
Ama çatlatma iğnesini vurulduğum gün duphaston kullanmaya başlamıştım. Progesteron yüklü bir hap bu.
Anladım canm ben bazen diyorum acaba belirtiler progestandan mı belkide olabilir o zaman. Hafif gelip giden kaşık ağrısı falan bekli de ondan. Bir de ben femara ile çatlatma iğnesi olduğumda iki seferde adetim erken gelmişti şimdi olmadı diye de ümitlendim birazBana doktorum progestan vermedi canım. Pazartesi kontrole gidecem gerek görür mü bilmiyorum
Tamam ilaçsız beyaz akıntı iyiye işaret ben ilaç kullandığım için o şıkkı eliyorum hemen maalesefBanada vermedi rahim kalinligin yeterli demisti herkese direk vermiyolardir belkide ama kullanmasanda bak beyaz akinti bizde de var
Çok sağol canım. Ben özelde yaptırmadım. Üniversite hastanesinde anestezili yapıldı. İnşallah gerek olmazEvet çok saol canim yüreğime su serptin , gittiğim bir özel doktor devlette bayılmadan yapıyorlar demişti, valla rahim filmi gibi aciliysa diye gözüme uyku girmedi dün gece. Çok saol ama.
Evet dediğin gibi dinlendiriyorlar sanırım bir ay, bir rapor ona gore veriliyor sanırım. Inşallah seninkisi hemencik tutuverir :)
Oy kuzum maşallah insallah daha koyulaşır gerçek çizgidir rahatladın ama demicanm testi yaptim dayanamadimmm @IsaBeLLa- Eki Görüntüle 2309402
Benim de öyle ağrılarım var canımAra ara gelip giden adet ağrısı yaşayan var mı
Çok iyiymiş o zaman, ben de tip fak. Tedavi görüyorum. Özelde herşey epey pahalı. Inşallah gerek olmaz :)Çok sağol canım. Ben özelde yaptırmadım. Üniversite hastanesinde anestezili yapıldı. İnşallah gerek olmaz
Canım ne ilacı kullandınTamam ilaçsız beyaz akıntı iyiye işaret ben ilaç kullandığım için o şıkkı eliyorum hemen maalesef ☺
Progestan vajinal fitil olarak canımCanım ne ilacı kullandın
AY hadi inşallahhhhh ağrısı olsun kendisi gelmesin adetinBenim de öyle ağrılarım var canım
Aynen ya böbrek ağrısı bendede var ben ona hiç yormamıştımBende de oluyordu. Bak işten geliyordum, sadece yemek yapıyordum, yemek hazırlığını bitirene kadar vücudum ağrıdan C şekline geliyordu. Sırtım öyle bir ağrıyordu ki yani kambur gibi durmak zorunda kalıyordum. Normalde ben dimdik yürürüm. Normal bunlar canım
Anladım canımProgestan vajinal fitil olarak canım
Çünkü daha adete çok. Ben ilaç ve iğnelere bağlıyorum bu ağrıları. Ben de jel kullanıyorumAY hadi inşallahhhhh ağrısı olsun kendisi gelmesin adetin ☺
Ben 4 kabul ediyorum çünkü akiam olduPazartesi aşılama oldu 4 mü 5 miama ben 5 kabul etmeye karar verdim