- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.661
Canım, iskenderunda olsan benim 2 kutu gonal f 450 fazlam kaldı. Nasip olurda kalp atışını ve keseyi görürsem yani 2. ayımı bitirirsem sana vermek isterim. Ama soğukta muhafaza edilmesi gereken bir ilaç biz eczaneden eve buz aküsü ile getirdik hemen bozuluyordeğiştircem canım aldım başka doktora randevu
canım aşılamaya hemen geçmek istemiyorum açıkçası ben bütçe olarak zorlayacak cunki bizi ilac tedavisini biraz daha denerim sanırım olmazsa mecbur para biriktiririz onun için
Çok şükür senin de bi kızın varmış, benim de var 6 yaşında, aslında biraz üzerimde baskı kuran da o, sürekli kardeş kardeş diyordeğiştircem canım aldım başka doktora randevu
canım aşılamaya hemen geçmek istemiyorum açıkçası ben bütçe olarak zorlayacak cunki bizi ilac tedavisini biraz daha denerim sanırım olmazsa mecbur para biriktiririz onun için
Aynen canım ben de kaderciyim bu konuda Rabbim ol der ve olurYaa ben her zaman aslında kendi kendime diyorum, eğer bu çocuğun ezelden ruhu yaratıldıysa öyle ya da böyle biz istesek de istemesek de dünyaya gelecek, eğer ki yaratılmadıysa da neler yapsak da boşş! Biz sadece sebeplere yapışıp Allaha tevekkül etmemiz lazım, o yüzden herkesin adına rabbim den selamet genişlik istiyorum, Rabbim hepimizin gönlüne ferahlık versin
araştırıyorum canım değiştircem aslında aklımda doktor var başka ama güzergah olarak çok ters bana eşimin de işleri sıkıntılıCanım ben gerçekten bir tuhaflık olduğunu düşünüyorum. Keşke araştırıp başka iyi olan bir doktora geçsen
Allah razı olsun cnm düşünmen yeter malesef ilaçlarin muhafaza olayı sıkıntı düşünmüş olman bile o kadar mutlu etti ki inan şu an bi de bunun için ağlıyorumCanım, iskenderunda olsan benim 2 kutu gonal f 450 fazlam kaldı. Nasip olurda kalp atışını ve keseyi görürsem yani 2. ayımı bitirirsem sana vermek isterim. Ama soğukta muhafaza edilmesi gereken bir ilaç biz eczaneden eve buz aküsü ile getirdik hemen bozuluyor
aynı durum bizde de var inan çok yoruldum bu senedir çok yıprandımÇok şükür senin de bi kızın varmış, benim de var 6 yaşında, aslında biraz üzerimde baskı kuran da o, sürekli kardeş kardeş diyor
Hayırlı sonuçların olsun insAllah canımKızlar burda zaman geçiyorah pazartesi gel hadi test yapicm
Lütfen sıkma canını içini ferah tut olacak ben biliyorumaraştırıyorum canım değiştircem aslında aklımda doktor var başka ama güzergah olarak çok ters bana eşimin de işleri sıkıntılı
Allah razı olsun cnm düşünmen yeter malesef ilaçlarin muhafaza olayı sıkıntı düşünmüş olman bile o kadar mutlu etti ki inan şu an bi de bunun için ağlıyorum
Rabbim herseyi gönlüne göre versin
aynı durum bizde de var inan çok yoruldum bu senedir çok yıprandım
Hayırlı sonuçların olsun insAllah canım
InsAllah canım Rabbim ol demeden olmuyor hic bisey iste ama üzülüyoruzLütfen sıkma canını içini ferah tut olacak ben biliyorum
Canımm üzülme lütfen bak hepimiz birbirimize desteğiz. . Hastaneye gittiğimde bakıyorum kimisinin okadar derdi var ki şükrediyorum ..InsAllah canım Rabbim ol demeden olmuyor hic bisey iste ama üzülüyoruzsaolun desteginiz için
Biliyorum cnm şükretmek icin o kadar sebebimiz var ki ama üzülüyorum en azindan bugün toparlarimCanımm üzülme lütfen bak hepimiz birbirimize desteğiz. . Hastaneye gittiğimde bakıyorum kimisinin okadar derdi var ki şükrediyorum ..
Lütfen sabret
Biliyorum cnm şükretmek icin o kadar sebebimiz var ki ama üzülüyorum en azindan bugün toparlarim
Toparlarsin Allahin izniyle her şer de bir hayr var ama bazen goremiyoruz canım.. ınsaallah güzel haberler alalım en kısa zamandaBiliyorum cnm şükretmek icin o kadar sebebimiz var ki ama üzülüyorum en azindan bugün toparlarim
hemde nasıl gidip gelip bakıp hayal kuruyorum insalalh gerceginide görürüm yahadi inşallah canım yaa muhteşem bi görüntü
InsAllah cnmToparlarsin Allahin izniyle her şer de bir hayr var ama bazen goremiyoruz canım.. ınsaallah güzel haberler alalım en kısa zamanda
hemde nasıl rahatlama sanki gerçek gibi çok merak ederdim gordu de cok şirin yaOy kuzum maşallah insallah daha koyulaşır gerçek çizgidir rahatladın ama demi
Evet ama olmayada bilir bunun bilincinde olalım dahemde nasıl rahatlama sanki gerçek gibi çok merak ederdim gordu de cok şirin ya
5 canimmYavrukuş kaçıncı gündeydin
tabikiEvet ama olmayada bilir bunun bilincinde olalım da
0. 272 cıktı değerim kızlar yükselir mi hâlâ adet olmadım ve hiç agrım belirtim yokSenin adetin geçti inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz
Evet canım doktorun haklı bence de hemen ümitsizliğe kapılıp tüp bebek düşünmüşsün, hepimizde var bu acelecilik ama pko olup çok normal yoldan hamile kalan var, inşallah sen de bizler de mutlu ayrılcaz buradanArkadaşlar merhaba,bu topigi uzun zamandır takip ediyorum. Bnm de Ağustos ayında başarısız bir asilamam oldu. 14 aylık evliyim. Açıkçası tüp Bebek düşündüm ama doktorum rahmin temiz, kanallar açık şu an tüp bebeğe gerek yok deyince tekrar aşılama düşündüm. Pkos var bende bu arada. Esimde sıkıntı yok çok şükür. Aşılaması olumlu olanları gördükçe ilk adetle denemek istiyorum ben de... Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah..