Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım, iskenderunda olsan benim 2 kutu gonal f 450 fazlam kaldı. Nasip olurda kalp atışını ve keseyi görürsem yani 2. ayımı bitirirsem sana vermek isterim. Ama soğukta muhafaza edilmesi gereken bir ilaç biz eczaneden eve buz aküsü ile getirdik hemen bozuluyor

Çok şükür senin de bi kızın varmış, benim de var 6 yaşında, aslında biraz üzerimde baskı kuran da o, sürekli kardeş kardeş diyor

Aynen canım ben de kaderciyim bu konuda Rabbim ol der ve olur

Canım ben gerçekten bir tuhaflık olduğunu düşünüyorum. Keşke araştırıp başka iyi olan bir doktora geçsen
araştırıyorum canım değiştircem aslında aklımda doktor var başka ama güzergah olarak çok ters bana eşimin de işleri sıkıntılı
Allah razı olsun cnm düşünmen yeter malesef ilaçlarin muhafaza olayı sıkıntı düşünmüş olman bile o kadar mutlu etti ki inan şu an bi de bunun için ağlıyorum
Rabbim herseyi gönlüne göre versin
Çok şükür senin de bi kızın varmış, benim de var 6 yaşında, aslında biraz üzerimde baskı kuran da o, sürekli kardeş kardeş diyor
aynı durum bizde de var inan çok yoruldum bu senedir çok yıprandım
Kızlar burda zaman geçiyor ah pazartesi gel hadi test yapicm
Hayırlı sonuçların olsun insAllah canım

Lütfen sıkma canını içini ferah tut olacak ben biliyorum

InsAllah canım Rabbim ol demeden olmuyor hic bisey iste ama üzülüyoruz saolun desteginiz için
Canımm üzülme lütfen bak hepimiz birbirimize desteğiz. . Hastaneye gittiğimde bakıyorum kimisinin okadar derdi var ki şükrediyorum ..
Lütfen sabret

Arkadaşlar merhaba,bu topigi uzun zamandır takip ediyorum. Bnm de Ağustos ayında başarısız bir asilamam oldu. 14 aylık evliyim. Açıkçası tüp Bebek düşündüm ama doktorum rahmin temiz, kanallar açık şu an tüp bebeğe gerek yok deyince tekrar aşılama düşündüm. Pkos var bende bu arada. Esimde sıkıntı yok çok şükür. Aşılaması olumlu olanları gördükçe ilk adetle denemek istiyorum ben de... Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah..

Evet canım doktorun haklı bence de hemen ümitsizliğe kapılıp tüp bebek düşünmüşsün, hepimizde var bu acelecilik ama pko olup çok normal yoldan hamile kalan var, inşallah sen de bizler de mutlu ayrılcaz buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…