Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucum inan ki çok üzüldüm :KK42:Ne desem boş.. Lütfen umudunu yitirme inşallah önümüzdeki ay..
insAllah hayrlisi :KK43:
Kaybetme canım bir tane olmuş gene olur neden olmasın hiç olmayacak deseydi doktor oturur ağlardık birlikte ama ümit varsa umudunu kaybetme 🥰
Doktorada güvenmiyorum artik vala paramatik olarak mi görüyorlar insanları yanlis tedavi uyguladığını düşünüyorum artk LaRisaCca LaRisaCca da söyledi bi tuhaflık var bnm ilac kullanimlarimda ama cok üzgünüm gerçekten oturdum iyi bi ağladım :KK42:

Doktorada güvenmiyorum artik vala paramatik olarak mi görüyorlar insanları yanlis tedavi uyguladığını düşünüyorum artk LaRisaCca LaRisaCca da söyledi bi tuhaflık var bnm ilac kullanimlarimda ama cok üzgünüm gerçekten oturdum iyi bi ağladım :KK42:
Canım memnun değilsen doktorunu değiş vakit kaybetme

Canım bi akrabam yıllarca ne doğal yolla ne tüp bebekle ne de aşılamayla çocuk sahibi olamadı. 2-3 yıl geçti son bir kere aşılama denedi 3 üzleri var şimdi. Aslın 5iz tutmuştu ama güçlü olan 3 tane güçsüz olan 2 taneyi eledi. O 2 tane doğal düşük oldular. Şimdi turp gibi 3 tane çocuğu var umudunuzu yitirmeyin
Yaa ben her zaman aslında kendi kendime diyorum, eğer bu çocuğun ezelden ruhu yaratıldıysa öyle ya da böyle biz istesek de istemesek de dünyaya gelecek, eğer ki yaratılmadıysa da neler yapsak da boşş! Biz sadece sebeplere yapışıp Allaha tevekkül etmemiz lazım, o yüzden herkesin adına rabbim den selamet genişlik istiyorum, Rabbim hepimizin gönlüne ferahlık versin

Her ay diyorum ki tamam bıraktım artık olursa olur olmazsa olmaz sonra yine başlıyorum acaba mı diye yok anacım elde değil tam umudu kestim hamile kaldım diyenlere imreniyorum Allahım ben niye umudu kesemiyorum Allah umutsuz da bırakmasın tabi ama demem o ki akışına bırakmak gerek bazı zaman Ve bunu yapabilmek çok zor. Çünkü çok istiyor çok hayal ediyoruz ...

Her ay diyorum ki tamam bıraktım artık olursa olur olmazsa olmaz sonra yine başlıyorum acaba mı diye yok anacım elde değil tam umudu kestim hamile kaldım diyenlere imreniyorum Allahım ben niye umudu kesemiyorum Allah umutsuz da bırakmasın tabi ama demem o ki akışına bırakmak gerek bazı zaman Ve bunu yapabilmek çok zor. Çünkü çok istiyor çok hayal ediyoruz ...
Valla canım çok duyuyorum kafama takmadım o ay hamile kaldım diyeni de takmamak ne mümkün :tokat:

Canım memnun değilsen doktorunu değiş vakit kaybetme
değiştircem canım aldım başka doktora randevu
Canım sıkıntı yapma bak aşılama deneyebilirsin. Bir tanede evladın var ne güzel kafanı rahat tut olacak inşallah
canım aşılamaya hemen geçmek istemiyorum açıkçası ben bütçe olarak zorlayacak cunki bizi ilac tedavisini biraz daha denerim sanırım olmazsa mecbur para biriktiririz onun için 😣🤲

Ben de şaşırıyorum umudumu kestim diyenlere,✂

Canım ben gerçekten bir tuhaflık olduğunu düşünüyorum. Keşke araştırıp başka iyi olan bir doktora geçsen

X