Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana doktorum progestan vermedi canım. Pazartesi kontrole gidecem gerek görür mü bilmiyorum
Anladım canm ben bazen diyorum acaba belirtiler progestandan mı belkide olabilir o zaman. Hafif gelip giden kaşık ağrısı falan bekli de ondan. Bir de ben femara ile çatlatma iğnesi olduğumda iki seferde adetim erken gelmişti şimdi olmadı diye de ümitlendim biraz

Evet çok saol canim yüreğime su serptin , gittiğim bir özel doktor devlette bayılmadan yapıyorlar demişti, valla rahim filmi gibi aciliysa diye gözüme uyku girmedi dün gece. Çok saol ama.
Evet dediğin gibi dinlendiriyorlar sanırım bir ay, bir rapor ona gore veriliyor sanırım. Inşallah seninkisi hemencik tutuverir :)
Çok sağol canım. Ben özelde yaptırmadım. Üniversite hastanesinde anestezili yapıldı. İnşallah gerek olmaz :-)

Bende de oluyordu. Bak işten geliyordum, sadece yemek yapıyordum, yemek hazırlığını bitirene kadar vücudum ağrıdan C şekline geliyordu. Sırtım öyle bir ağrıyordu ki yani kambur gibi durmak zorunda kalıyordum. Normalde ben dimdik yürürüm. Normal bunlar canım
Aynen ya böbrek ağrısı bendede var ben ona hiç yormamıştım

X