-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.221
15 dk da kan sonucu geldi negatif ya deger yazmiyor ama 5 ten kucuk yaziyor. Idrarda cikiyor kanda yok bu testler hep bozuk mu hayirlisi bakalim
Kız progestan değil o bir ilaç ismi Allah seni napmasınKızlar yarın progestan testimin sonucu gostericwm doktora bakalım ne dicek25,96 cikti
Otomatik düzeltmiş heralde ya hahahaKız progestan değil o bir ilaç ismi Allah seni napmasınprogesteronnn
İdrarda çıktı mı senin kuzum?
Kuzum ümitsizliğe kapılma bir kaç gün sonra tekrar bak. Geç döllenme olabilir ayrıca bazen kanda ve idrarda negatif çıksa bile gebelik oluşuyor daha sonra değerler yükseliyor. Oluyor yani yaşadığımız şeyler bunlar.Ya benim aslında iğnenin 11. Günü (geçen hafta Pazartesi) ama ben Çarşamba günü çatladığını hissettim farkediyorum çatladığı zaman sancıdan Çarşamba’dan sonra da daha 7 gün geçti o yüzden erken test için sabredemediğin için yaptım sonuç negatif çıktı ümitsizliğe kapılmıyorum.
Merhaba cnm vallahi burdayım 17sinde adet günümdü hasta olmadım daha heyecanla bekliyor cnmGelbemucizem nerelerdesin sen ? çok merak ediyorum seni.. Kayboldun gittin. Bu başlığa ilk yorum yapan sendin
Aynen canım bilinçli bir grup üyeyiz burada birbirimizi bırakmayalım inşallahÇok şükür dualarlar olcak bu ekip sağlamhepimiz güzel sonuçlar alana kadar aktif olalım gurupta kızlar birbimize moral olalım
Yaaaa bak benim içime doğdu bugün bu kız napıyor acaba dedim. Hadi bir idrar testi yap bakalım. İnşallah güzel haberlerle geleceksinMerhaba cnm vallahi burdayım 17sinde adet günümdü hasta olmadım daha heyecanla bekliyor cnm
Bence 11. Gün yapalım yani haftaya cuma. Hayırlı bir günde hayırlı haber alırız inşallahhhhGelecek haftadan başlarız test yapmaya benceBir de iyice tembihlediler sakın öncesinde test yapma diye
Aynen cnm çok sağol yarına yapacağım cnm belki bugün hasta olurum diye yapmadım şeker testi yaptım erimedi sekerYaaaa bak benim içime doğdu bugün bu kız napıyor acaba dedim. Hadi bir idrar testi yap bakalım. İnşallah güzel haberlerle geleceksin
hadi inşallahhhhAynen cnm çok sağol yarına yapacağım cnm belki bugün hasta olurum diye yapmadım şeker testi yaptım erimedi seker
Insnguzel haberler alırızDr. yumurtamın güzel büyüdüğünü söyledi her her kontrolde sanırım ondan vermiyor.1 tane yumurta da yetermiş zaten. Bakalım yarın ne diyecek?
Son zamanlarda ıyıce karıstı cnm ınsallah bakalım yarın guzel haberler alırımKuzucum senin durum biraz karışık görünüyor. Rabbim seni bekletmeden bi bebiş versin tek dileğim bu senin için
canım korkuyorum test yapmaya da ya biraz olumsuzum niye bilmiyorum 9. gün tek çizgi sonradan iki çizgiyi gören varmı ki acabaC
Canım ilk günler iğnenin etkisi devam ediyor o yüzden pozitif görünüyor. 10. günden sonra iğnenin etkisi geçiyor. 13. günde artık etki kalmamıştır. Ben de erken gebelik testi yaptım ve çift çizgi çıktı. Sonra bozuk mu acaba diye normal test yaptım o da öyle çıktı. Acaba iğne etkisi mi diye hemen gidip kan verdim o da pozitif çıkınca rahatladım
İnşallah kuzummmSon zamanlarda ıyıce karıstı cnm ınsallah bakalım yarın guzel haberler alırım
Canım 9. gün artık iğnenin etkisi geçmiş tek çizgi çıkmış sonradan gebelik oluşmaya başlayınca çift çıkmaya başlamış olabilircanım korkuyorum test yapmaya da ya biraz olumsuzum niye bilmiyorum 9. gün tek çizgi sonradan iki çizgiyi gören varmı ki acaba
inşallah canım ya bakalım akşam yazarım burdan sonucuCanım 9. gün artık iğnenin etkisi geçmiş tek çizgi çıkmış sonradan gebelik oluşmaya başlayınca çift çıkmaya başlamış olabilir