Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aslında herkeste farklı olabiliyor. Benim çatlatma iğnesinden sonraki 11. gün çıktı. Çoğu arkadaşta çıkmıyor. Mesela idrarda kanda çıkmayıp adet tarihini 3-5 gün geçtikten sonra çıkabiliyor. Kişiye göre değişiyor

peki sizce bu ağrılar norma midir ya?
adet öncesi mi acaba ?
Kuzum adet ile çok benzer belirtiler var fakat bende farklı olarak göğüs uçlarım çok acıyordu, belim değil, sırtım çok ağrıyordu. 8.günden itibaren aynı adet sancısı gibi sancı çektim hala da çekiyorum. çok gaz ve aşırı idrara çıkma oldu.

Yap canım valla bende 11.gün çıktı diye herkesten güzel haber bekliyorum :)) bak Dream1988 Dream1988 da şuan kan vermeye gitti
ya ben işte olmasam çoktan gitmiştim kan vermeye iğnenin 6.günü yaptım test silik çıktı ikinci çizgi 9. günü tek çizgi doktorum erken yapmışssın bekle dedi bekliyorum bende ama aksam erken gebelik testini yapıcam inşallah akşam güzel haberler veririrm bende

Kuzum adet ile çok benzer belirtiler var fakat bende farklı olarak göğüs uçlarım çok acıyordu, belim değil, sırtım çok ağrıyordu. 8.günden itibaren aynı adet sancısı gibi sancı çektim hala da çekiyorum. çok gaz ve aşırı idrara çıkma oldu.
anladım canım hayırlısı olur inşallah sanırım hamilesin değil mi ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etisin inşallah

C
ya ben işte olmasam çoktan gitmiştim kan vermeye iğnenin 6.günü yaptım test silik çıktı ikinci çizgi 9. günü tek çizgi doktorum erken yapmışssın bekle dedi bekliyorum bende ama aksam erken gebelik testini yapıcam inşallah akşam güzel haberler veririrm bende
Canım ilk günler iğnenin etkisi devam ediyor o yüzden pozitif görünüyor. 10. günden sonra iğnenin etkisi geçiyor. 13. günde artık etki kalmamıştır. Ben de erken gebelik testi yaptım ve çift çizgi çıktı. Sonra bozuk mu acaba diye normal test yaptım o da öyle çıktı. Acaba iğne etkisi mi diye hemen gidip kan verdim o da pozitif çıkınca rahatladım :rolleyes:

X