- 9 Kasım 2018
- 33
- 54
- 28
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.241
tamam canım çok teşekkür ederim yakınlığın için sagol :)Yaz muhakkak çok merak ederim ben
Ne demek canım dert ortağıyız hepimiztamam canım çok teşekkür ederim yakınlığın için sagol :)
İnşallah canım benim.Bu ay bende umutluyum nasipse.Hadi senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah
Canım ben 10.gün çift çizgi 11. Gün tek çizgi görenlerdenim en azından 11. Gün yapcanım korkuyorum test yapmaya da ya biraz olumsuzum niye bilmiyorum 9. gün tek çizgi sonradan iki çizgiyi gören varmı ki acaba
Ya benim aslında iğnenin 11. Günü (geçen hafta Pazartesi) ama ben Çarşamba günü çatladığını hissettim farkediyorum çatladığı zaman sancıdan Çarşamba’dan sonra da daha 7 gün geçti o yüzden erken test için sabredemediğin için yaptım sonuç negatif çıktı ümitsizliğe kapılmıyorum.
canım benim zaten bugün 13.günüm varsa kesin çıkar heralde doktorumda salı günü git kan testi ver dio ama bakalım bugün testi bi yapayım ne cıkıcakCanım ben 10.gün çift çizgi 11. Gün tek çizgi görenlerdenim en azından 11. Gün yap
Senden de güzel haberleri bekliyoruz inşallah vardır bize de umut olursun :)))canım benim zaten bugün 13.günüm varsa kesin çıkar heralde doktorumda salı günü git kan testi ver dio ama bakalım bugün testi bi yapayım ne cıkıcak
inşallah canım ya RABBİM hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahSenden de güzel haberleri bekliyoruz inşallah vardır bize de umut olursun :)))
E çatlatma iğnesinden sonra çatlamaması mümkün değil :) ondan eminlerbide beni çatlama olmuşmu diye kontrole çağırmadı doktorum çatlar merak etme dedi nasıl bu kadar emin onuda bilmiyorum
Hadi Rabbim senden de güzel haberler almayı nasip etsin canımSenden de güzel haberleri bekliyoruz inşallah vardır bize de umut olursun :)))
ama ben araştırırken çatlamayıp kistte yapabiliomuş kimisinde öle duydum oda biraz düşündürdü beni yaE çatlatma iğnesinden sonra çatlamaması mümkün değil :) ondan eminler
Zaten o durumda eğer yumurtan döllenmemişse adet görürsün. Beni de kontrole çağırmadı. Klomen kullanırken hep kontrole çağırıyordu ama aşılamada yumurtalarım çok gelişmişti ve çatlayacağını düşünüyordu. Adet düzensizliğim de yok çok şükür ondan dolayı da çatlayacağına emindi sanırımama ben araştırırken çatlamayıp kistte yapabiliomuş kimisinde öle duydum oda biraz düşündürdü beni ya
Aşılama yapılacağı an bakmadı doktorum canım. Ama zaten 32. saatte aşılamaya geldik, yani kontrolden sonra gece 1 de çatlatma iğnesi vurulmuştum. Bu duruma göre henüz çatlamamışlardı ve çatlaması gerekiyorduKızlar sizde aşılamaya geçmeden önce yumurta çatlamış mı diye baktılar mı?
Bende hiç bakılmıyor da kafama takıldı
bende onu merak ettim işte benim daha ilk tedavim klomenle o yüzden pek bilgimde yokKızlar sizde aşılamaya geçmeden önce yumurta çatlamış mı diye baktılar mı?
Bende hiç bakılmıyor da kafama takıldı
Canım. herkesin regl döngüsüne aşılama yapıldığı güne göre değişir. Ben aşılamanın 8. günü çatlatma oldum 10. günü aşılama. 28 günde bir adet görüyorum yani 18 gün sonraya denk geliyor ama doktorum 14 gün sonra test yap demiştibilmiyorum ki eğer bişey yoksa bi iki üç güne adet olmam lazım sanırım bende adet düzensizliği var malesef o sebeble tam bilemiyorum ama 14 gün sonra gebelik yoksa adet olunuyor doğru mu sizce
Aşılama yapılacağı an bakmadı doktorum canım. Ama zaten 32. saatte aşılamaya geldik, yani kontrolden sonra gece 1 de çatlatma iğnesi vurulmuştum. Bu duruma göre henüz çatlamamışlardı ve çatlaması gerekiyordu
Sanki bakılsa daha iyi gibi ama adamlar bu iş için eğitim alıyorlar ve zaten spermlerinde 3 gün yaşayacağını düşünürsek illa ki o zamana kadar çatlar.bende onu merak ettim işte benim daha ilk tedavim klomenle o yüzden pek bilgimde yok
Benim 4. Aşılamam olacak canım klomen hiç kullanmadım sadece iğne verildi.bende onu merak ettim işte benim daha ilk tedavim klomenle o yüzden pek bilgimde yok