Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladım canım ben dediğim gibi ilk kez tedaviye klomenle başladım aşılama henüz yaptırmadım inşallah gerekte kalmaz ama bi arkadasım iki kere klomen kullandı olmadı ama ilk aşılaması tutmustu

işte tedavi şekilleri hep farklı demek ki nerde yaşıyosunuz bu arada doktorlarınız kimler
Ben yurt dışındayım canım. Burdaki tedavilerde biraz farklılık gösteriyor sanırım Türkiye ile. Gerçi dr.um çok iyi çok memnunum ama herşey nasip kısmet.
Sen neredesin hangi dr memnun musun?

anladım canım ben dediğim gibi ilk kez tedaviye klomenle başladım aşılama henüz yaptırmadım inşallah gerekte kalmaz ama bi arkadasım iki kere klomen kullandı olmadı ama ilk aşılaması tutmustu
Canım ben 3 ay klomen kullandım ama tutmadı çünkü benim eşim penisten ameliyat olmuş ve delik biraz aşağıda kalıyordu bu yüzden meni sızıntı şeklinde geliyordu yani fışkırmıyordu. Oyüzden de sanırım yolda ölüyorlar ya da tam yerine varamıyorlardı. İlk aşılamamı yaptım. Zaten spermleri yumurtaya en yakın yere bırakıyorlar. Çok şükür tuttu. 4 yumurtayla aşılama oldum. Eşimin spermi 132 milyon ileri hareketliliği %80 di. Yani şanslı bir aşılamaydı. Rabbim ol dedi oldu.

Ben yurt dışındayım canım. Burdaki tedavilerde biraz farklılık gösteriyor sanırım Türkiye ile. Gerçi dr.um çok iyi çok memnunum ama herşey nasip kısmet.
Sen neredesin hangi dr memnun musun?
ben izmirdeyim canım bende doktorumdan memnunum izmirin en iyi doktoru bence ama hersey vesile işte nasipte varsa oluyor

RABBİM kucagınada almayı nasip etsin sağlıkla canım bizede nasip etsin inşallah

15 dk da kan sonucu geldi negatif ya deger yazmiyor ama 5 ten kucuk yaziyor. Idrarda cikiyor kanda yok bu testler hep bozuk mu hayirlisi bakalim
cin şaşırdm canım ya testte baya belirgin aslında
Canım bak 11. gün iğne etkisi geçmiş oluyor. Allah izin verirse idrar testinde bundan sonra git gide koyulaşacak ve kanda yükselecek. Normal gebelik testinden bir kaç tane al. Her sabah ilk idrarla yapmaya devam et.
Canım normalde önce kanda yükselmesi gerekir çok saçma değil mi testte baya belirgin acaba hala iğne etkisi mi kk

Neden öyle oluyor yaa? Gerçi demin biraz araştırdım bunu yaşayıp hamile kalan varmış bence bi kaç gün sonra tekrar git, insanı sinir ediyor bi öyle bi böyle olması

Valla cok fena ztn hastaneden eve geldm 15 dk da mail attilar tip merkeziydi hata mi yaptilar acaba gerci polyannacilik mi yapiyorum onuda bilmiyorm ama bugune kdr ikinci cizgiyi gormuslugum yoktu bu ay haricinde

Valla cok fena ztn hastaneden eve geldm 15 dk da mail attilar tip merkeziydi hata mi yaptilar acaba gerci polyannacilik mi yapiyorum onuda bilmiyorm ama bugune kdr ikinci cizgiyi gormuslugum yoktu bu ay haricinde
Aslında en güzeli adeti bekleyip geciktiğinde test yapmak, böyle sabırsızlık bizi yıpratıyor, ama ben yine de sende birşeyler oldugunu düşünüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…