- 9 Kasım 2018
- 33
- 54
- 28
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.261
anladım canım ben dediğim gibi ilk kez tedaviye klomenle başladım aşılama henüz yaptırmadım inşallah gerekte kalmaz ama bi arkadasım iki kere klomen kullandı olmadı ama ilk aşılaması tutmustuCanım. herkesin regl döngüsüne aşılama yapıldığı güne göre değişir. Ben aşılamanın 8. günü çatlatma oldum 10. günü aşılama. 28 günde bir adet görüyorum yani 18 gün sonraya denk geliyor ama doktorum 14 gün sonra test yap demişti
işte tedavi şekilleri hep farklı demek ki nerde yaşıyosunuz bu arada doktorlarınız kimlerBenim 4. Aşılamam olacak canım klomen hiç kullanmadım sadece iğne verildi.
Ben yurt dışındayım canım. Burdaki tedavilerde biraz farklılık gösteriyor sanırım Türkiye ile. Gerçi dr.um çok iyi çok memnunum ama herşey nasip kısmet.işte tedavi şekilleri hep farklı demek ki nerde yaşıyosunuz bu arada doktorlarınız kimler
Canım ben 3 ay klomen kullandım ama tutmadı çünkü benim eşim penisten ameliyat olmuş ve delik biraz aşağıda kalıyordu bu yüzden meni sızıntı şeklinde geliyordu yani fışkırmıyordu. Oyüzden de sanırım yolda ölüyorlar ya da tam yerine varamıyorlardı. İlk aşılamamı yaptım. Zaten spermleri yumurtaya en yakın yere bırakıyorlar. Çok şükür tuttu. 4 yumurtayla aşılama oldum. Eşimin spermi 132 milyon ileri hareketliliği %80 di. Yani şanslı bir aşılamaydı. Rabbim ol dedi oldu.anladım canım ben dediğim gibi ilk kez tedaviye klomenle başladım aşılama henüz yaptırmadım inşallah gerekte kalmaz ama bi arkadasım iki kere klomen kullandı olmadı ama ilk aşılaması tutmustu
ben izmirdeyim canım bende doktorumdan memnunum izmirin en iyi doktoru bence ama hersey vesile işte nasipte varsa oluyorBen yurt dışındayım canım. Burdaki tedavilerde biraz farklılık gösteriyor sanırım Türkiye ile. Gerçi dr.um çok iyi çok memnunum ama herşey nasip kısmet.
Sen neredesin hangi dr memnun musun?
RABBİM kucagınada almayı nasip etsin sağlıkla canım bizede nasip etsin inşallahCanım ben 3 ay klomen kullandım ama tutmadı çünkü benim eşim penisten ameliyat olmuş ve delik biraz aşağıda kalıyordu bu yüzden meni sızıntı şeklinde geliyordu yani fışkırmıyordu. Oyüzden de sanırım yolda ölüyorlar ya da tam yerine varamıyorlardı. İlk aşılamamı yaptım. Zaten spermleri yumurtaya en yakın yere bırakıyorlar. Çok şükür tuttu. 4 yumurtayla aşılama oldum. Eşimin spermi 132 milyon ileri hareketliliği %80 di. Yani şanslı bir aşılamaydı. Rabbim ol dedi oldu.
Aynen canım biz elimizden geleni yapalım takdir Allah ın.ben izmirdeyim canım bende doktorumdan memnunum izmirin en iyi doktoru bence ama hersey vesile işte nasipte varsa oluyor
cin şaşırdm canım ya testte baya belirgin aslında15 dk da kan sonucu geldi negatif ya deger yazmiyor ama 5 ten kucuk yaziyor. Idrarda cikiyor kanda yok bu testler hep bozuk mu hayirlisi bakalim
Canım normalde önce kanda yükselmesi gerekir çok saçma değil mi testte baya belirgin acaba hala iğne etkisi mi kkCanım bak 11. gün iğne etkisi geçmiş oluyor. Allah izin verirse idrar testinde bundan sonra git gide koyulaşacak ve kanda yükselecek. Normal gebelik testinden bir kaç tane al. Her sabah ilk idrarla yapmaya devam et.
Canım anlattım ya kese varken negatif çıkıyordu kandacin şaşırdm canım ya testte baya belirgin aslında
Canım normalde önce kanda yükselmesi gerekir çok saçma değil mi testte baya belirgin acaba hala iğne etkisi mi kk
Neden öyle oluyor yaa? Gerçi demin biraz araştırdım bunu yaşayıp hamile kalan varmış bence bi kaç gün sonra tekrar git, insanı sinir ediyor bi öyle bi böyle olmasıEvet cnm cikiyo
Hmm hadi hayırlısı olsun canım o zmnCanım anlattım ya kese varken negatif çıkıyordu kandabizzat yaşadım,olur yani
cin şaşırdm canım ya testte baya belirgin aslında
Canım normalde önce kanda yükselmesi gerekir çok saçma değil mi testte baya belirgin acaba hala iğne etkisi mi kk
Neden öyle oluyor yaa? Gerçi demin biraz araştırdım bunu yaşayıp hamile kalan varmış bence bi kaç gün sonra tekrar git, insanı sinir ediyor bi öyle bi böyle olması
Vala cok garip cnm hayır olsun insAllah bklm bekleyelim yukselecektir insAllah kandaIkinci testide yaptim onda da cikti valla bende sok
Vala cok garip cnm hayır olsun insAllah bklm bekleyelim yukselecektir insAllah kanda
Benimdeeeebide beni çatlama olmuşmu diye kontrole çağırmadı doktorum çatlar merak etme dedi nasıl bu kadar emin onuda bilmiyorum
Aslında en güzeli adeti bekleyip geciktiğinde test yapmak, böyle sabırsızlık bizi yıpratıyor, ama ben yine de sende birşeyler oldugunu düşünüyorum yaValla cok fena ztn hastaneden eve geldm 15 dk da mail attilar tip merkeziydi hata mi yaptilar acaba gerci polyannacilik mi yapiyorum onuda bilmiyorm ama bugune kdr ikinci cizgiyi gormuslugum yoktu bu ay haricinde
kızlaaar bugün çatlatma iğnemin 6.günü benden bembeyaz bir akıntı geldi saydam değil sizde böyle olan varmı adet belirtisimi ya kafam karıştıadetime bir hafta var