- 9 Kasım 2018
- 33
- 54
- 28
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.201
şuan çalışıyorum akşam yapıcam inşallah dua edin ALLAH herkesin yardımcısı olsunKuzum evet çıkar :)
Aslında herkeste farklı olabiliyor. Benim çatlatma iğnesinden sonraki 11. gün çıktı. Çoğu arkadaşta çıkmıyor. Mesela idrarda kanda çıkmayıp adet tarihini 3-5 gün geçtikten sonra çıkabiliyor. Kişiye göre değişiyorinşallah RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yap canım valla bende 11.gün çıktı diye herkesten güzel haber bekliyorum :)) bakşuan çalışıyorum akşam yapıcam inşallah dua edin ALLAH herkesin yardımcısı olsun
Kuzum adet ile çok benzer belirtiler var fakat bende farklı olarak göğüs uçlarım çok acıyordu, belim değil, sırtım çok ağrıyordu. 8.günden itibaren aynı adet sancısı gibi sancı çektim hala da çekiyorum. çok gaz ve aşırı idrara çıkma oldu.peki sizce bu ağrılar norma midir ya?
adet öncesi mi acaba ?
Banada 1-2 ekim dedi3. gün sayacağız canımbana 30 eylülde test yap dedi. Sanki o kadar dayanacakmışım gibi
ya ben işte olmasam çoktan gitmiştim kan vermeye iğnenin 6.günü yaptım test silik çıktı ikinci çizgi 9. günü tek çizgi doktorum erken yapmışssın bekle dedi bekliyorum bende ama aksam erken gebelik testini yapıcam inşallah akşam güzel haberler veririrm bendeYap canım valla bende 11.gün çıktı diye herkesten güzel haber bekliyorum :)) bakDream1988 da şuan kan vermeye gitti
anladım canım hayırlısı olur inşallah sanırım hamilesin değil mi ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etisin inşallahKuzum adet ile çok benzer belirtiler var fakat bende farklı olarak göğüs uçlarım çok acıyordu, belim değil, sırtım çok ağrıyordu. 8.günden itibaren aynı adet sancısı gibi sancı çektim hala da çekiyorum. çok gaz ve aşırı idrara çıkma oldu.
Gelecek haftadan başlarız test yapmaya benceBanada 1-2 ekim dedi
Sen de öylesin canım. Bu sayfa bana çok iyi geldi.Kızlar çok tatlısınız
Canım ilk günler iğnenin etkisi devam ediyor o yüzden pozitif görünüyor. 10. günden sonra iğnenin etkisi geçiyor. 13. günde artık etki kalmamıştır. Ben de erken gebelik testi yaptım ve çift çizgi çıktı. Sonra bozuk mu acaba diye normal test yaptım o da öyle çıktı. Acaba iğne etkisi mi diye hemen gidip kan verdim o da pozitif çıkınca rahatladımya ben işte olmasam çoktan gitmiştim kan vermeye iğnenin 6.günü yaptım test silik çıktı ikinci çizgi 9. günü tek çizgi doktorum erken yapmışssın bekle dedi bekliyorum bende ama aksam erken gebelik testini yapıcam inşallah akşam güzel haberler veririrm bende
Canım benimmm evet çok şükür çok samimi kızlar hep bir araya geldikSen de öylesin canım. Bu sayfa bana çok iyi geldi.
Evet evet çok şükür Rabbimeanladım canım hayırlısı olur inşallah sanırım hamilesin değil mi ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etisin inşallah
Canım bekle.. Kanda da yükselecek. Senin iğnenin kaçıncı günü ?15 dk da kan sonucu geldi negatif ya deger yazmiyor ama 5 ten kucuk yaziyor. Idrarda cikiyor kanda yok bu testler hep bozuk mu hayirlisi bakalim
Canım bekle.. Kanda da yükselecek. Senin iğnenin kaçıncı günü ?
Kuzum biraz daha bekle sonra yine kan da baktir bence11 kuzum
Canım bak 11. gün iğne etkisi geçmiş oluyor. Allah izin verirse idrar testinde bundan sonra git gide koyulaşacak ve kanda yükselecek. Normal gebelik testinden bir kaç tane al. Her sabah ilk idrarla yapmaya devam et.11 kuzum