- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.181
Dört gözle bekliyoruz haberini canım.
teşekkür ederim
amin kuzucum hepimize inşallahteşekkür ederim
sağlıkla kucağına almakta nasip olsun
3. gün sayacağız canımC Capanin Gururu Teyom biz bu günü kaçıncı gün sayalım şimdi ☺
Ay bende umutlandım bak bende bir kere deneme yapabildim canım hatırlarsın beni. Sen yumurtlama günümü değerlendirdin yoksa çatladıktan sonra mı ben yumurtadan ertesi günü denemedim inşallah benimde senin gibi olur ve tüm arkadaşlarım tek tek güzel haberler yazarız burayaTamam kan vericem bir yer bulup
Ilgınc neden vermıyorkı genelde asılamadan oncede verılıyor aor ıstersen ılacsız yumurtaların buyuyor o guzel birsey bende ıkacsız takıp et dedım buay klomen verdıBenim dr. um bana hiç klomen vermedi acaba sorsam mı? Birde sadece 1 tane çatlatma iğnesi veriyor. İstenilen büyüklüğe ulaşınca vurup aşılama oluyorum?
Burda okuyorum herkes klomen kullanıyor ve 4 yada 5 iğne oluyor.
O şimdi yolda gidiyorAy bende umutlandım bak bende bir kere deneme yapabildim canım hatırlarsın beni. Sen yumurtlama günümü değerlendirdin yoksa çatladıktan sonra mı ben yumurtadan ertesi günü denemedim inşallah benimde senin gibi olur ve tüm arkadaşlarım tek tek güzel haberler yazarız buraya
Canım yeterli ve kaliteli yumurtası varsa vermemiş olabilir.Ilgınc neden vermıyorkı genelde asılamadan oncede verılıyor aor ıstersen ılacsız yumurtaların buyuyor o guzel birsey bende ıkacsız takıp et dedım buay klomen verdı
Benım adetlıyken gıdınce ultrasonla bakmadı dırek verdı adetten once bakmıstı bır sorun yok dedı sende ama ıkı aydır adetlerım duzensızdı bana verdı ıns benım cogul gebelik olmaz rahım agzı yetmezlıgım varCanım yeterli ve kaliteli yumurtası varsa vermemiş olabilir.
Ahhh bebeğimmmmm muhakkak yaz inş hamilesindir. Çok merak ederiz biz şimdiiii
Ilgınc neden vermıyorkı genelde asılamadan oncede verılıyor aor ıstersen ılacsız yumurtaların buyuyor o guzel birsey bende ıkacsız takıp et dedım buay klomen verdı
Dr. yumurtamın güzel büyüdüğünü söyledi her her kontrolde sanırım ondan vermiyor.1 tane yumurta da yetermiş zaten. Bakalım yarın ne diyecek?Canım yeterli ve kaliteli yumurtası varsa vermemiş olabilir.
Kuzucum senin durum biraz karışık görünüyor. Rabbim seni bekletmeden bi bebiş versin tek dileğim bu senin içinBenım adetlıyken gıdınce ultrasonla bakmadı dırek verdı adetten once bakmıstı bır sorun yok dedı sende ama ıkı aydır adetlerım duzensızdı bana verdı ıns benım cogul gebelik olmaz rahım agzı yetmezlıgım varbenımde catlamada sıkıntı var 16.gun yumurtam 20 mm olsa bıle genelde 19.20.gunumde catlıyor adete 10 gun kala
Aynen kuzucum kanda ve idrarda hemen görünmeyebilirYok çıkmadı benim bişi
Ama erkendir belki o yüzden ümitsizliğe düşmüyorum
Hadi senden de güzel haberler bekliyoruz inşallahDr. yumurtamın güzel büyüdüğünü söyledi her her kontrolde sanırım ondan vermiyor.1 tane yumurta da yetermiş zaten. Bakalım yarın ne diyecek?
Senin ne zaman belli o kak peki canım inşallah olurO şimdi yolda gidiyorsanırım çatlatma iğnesinden sonra değerlendirmişti o. Ama beni sorarsan, Biz çatlatma iğnesinden önceki 3 gün perhiz yaptık. Aşılama oldum, aynı gün ilişki, ertesi gün ilişki sonra gün aşırı değerlendirdik
hoşgeldiniz. İnşallah vardırmerhaba bende yazıyım mı yazmıyım mı diye düşünürken yazıyım dedim bugün çatlatma iğnesinden sonra 13.gün acaba erken gebelik testinde çıkar mı ? bide gün içinde kasık ve alt karın agrılarım kısa ama keskin oluyor normal midir ? yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkür ederim.
Kuzum evet çıkar :)merhaba bende yazıyım mı yazmıyım mı diye düşünürken yazıyım dedim bugün çatlatma iğnesinden sonra 13.gün acaba erken gebelik testinde çıkar mı ? bide gün içinde kasık ve alt karın agrılarım kısa ama keskin oluyor normal midir ? yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkür ederim.
inşallah RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallahhoşgeldiniz. İnşallah vardır
Canım aşılamadan sonraki 11. gün belli olduSenin ne zaman belli o kak peki canım inşallah olur