Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim aslında iğnenin 11. Günü (geçen hafta Pazartesi) ama ben Çarşamba günü çatladığını hissettim farkediyorum çatladığı zaman sancıdan Çarşamba’dan sonra da daha 7 gün geçti o yüzden erken test için sabredemediğin için yaptım sonuç negatif çıktı ümitsizliğe kapılmıyorum.

Benimde sali catlamisti pers kontrolde catladigini gorduk.

ama ben araştırırken çatlamayıp kistte yapabiliomuş kimisinde öle duydum oda biraz düşündürdü beni ya
Zaten o durumda eğer yumurtan döllenmemişse adet görürsün. Beni de kontrole çağırmadı. Klomen kullanırken hep kontrole çağırıyordu ama aşılamada yumurtalarım çok gelişmişti ve çatlayacağını düşünüyordu. Adet düzensizliğim de yok çok şükür ondan dolayı da çatlayacağına emindi sanırım

bilmiyorum ki eğer bişey yoksa bi iki üç güne adet olmam lazım sanırım bende adet düzensizliği var malesef o sebeble tam bilemiyorum ama 14 gün sonra gebelik yoksa adet olunuyor doğru mu sizce

Kızlar sizde aşılamaya geçmeden önce yumurta çatlamış mı diye baktılar mı?
Bende hiç bakılmıyor da kafama takıldı
Aşılama yapılacağı an bakmadı doktorum canım. Ama zaten 32. saatte aşılamaya geldik, yani kontrolden sonra gece 1 de çatlatma iğnesi vurulmuştum. Bu duruma göre henüz çatlamamışlardı ve çatlaması gerekiyordu

bilmiyorum ki eğer bişey yoksa bi iki üç güne adet olmam lazım sanırım bende adet düzensizliği var malesef o sebeble tam bilemiyorum ama 14 gün sonra gebelik yoksa adet olunuyor doğru mu sizce
Canım. herkesin regl döngüsüne aşılama yapıldığı güne göre değişir. Ben aşılamanın 8. günü çatlatma oldum 10. günü aşılama. 28 günde bir adet görüyorum yani 18 gün sonraya denk geliyor ama doktorum 14 gün sonra test yap demişti

Aşılama yapılacağı an bakmadı doktorum canım. Ama zaten 32. saatte aşılamaya geldik, yani kontrolden sonra gece 1 de çatlatma iğnesi vurulmuştum. Bu duruma göre henüz çatlamamışlardı ve çatlaması gerekiyordu
bende onu merak ettim işte benim daha ilk tedavim klomenle o yüzden pek bilgimde yok
Sanki bakılsa daha iyi gibi ama adamlar bu iş için eğitim alıyorlar ve zaten spermlerinde 3 gün yaşayacağını düşünürsek illa ki o zamana kadar çatlar.🤗🤗🤗 pozitif düşünelim

X