• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anam her söylediğimiZi yapsak 🤪 ya içimde zerre umut yok yapsam çıkmayacak onu da biliyorum 14. Gün yapsam da bişe değişmeyecek kendime küçük heycanlar yaratıyorum 😁😁
Valla ben bu içimdeki umuda tüküreyim hiç bitmiyor yok bildiğim halde bir şey dürtüyor 😠

Kızlar 1 saatır kasıklarımda belımde degısık agrı varmadetmolcakmıs gıbımı desem sankı bırı tutmus benı sıkıyo gıbımı ben anlamadımmya bu ıgne daha nasıl sekle sokucak bızı hernay farklı agrı seklı

Kızlar 1 saatır kasıklarımda belımde degısık agrı varmadetmolcakmıs gıbımı desem sankı bırı tutmus benı sıkıyo gıbımı ben anlamadımmya bu ıgne daha nasıl sekle sokucak bızı hernay farklı agrı seklı
Acaba yeni mi çatlıyor canım o yüzden mi ağrı.

Allah Allah ya. ilaca başladın mı?

İlaç öyle normal bir ilaç değil. Kemoterapi ilacıymış hastanede yaptılar o kadar yandıki popom acısı çok fena. Bu ilaçla beta hcg düşmeye başlamalıymış burdan okuduklarıma göre 4. Ve 7. Gün beta hcg ölçülüp bakılmalıymış. Drum cuma gel betana bakıcaz dedi.

Ya bence doğru yerde ya ay ne güzel artmış işte keşke bekleyin dese doktor 🙄
Yok kuzum ya sap yumurtalıkta çok net var kese. Değerim 3200 bu değere göre olması gereken yerde yokk üç tane dr da aynı şeyi dedi

35 yaşındayım canım. Evet umutla bekliyorum canım. En azından transfer olayım. Bu şekilde çok üzücü.
Canım inşallah hayırlısı ile o tek yumurta senin için hayırlı olur. Bende 6 yumurta vardı 5 i çatladı dış gebelik oldu. Herşeyin hayırlısı diyoruz ama içimiz acıyo işte. Senin yine bir umudun var iyi düşünelim iyi olsun inşallah. Bazen mutlulukların ardında mutsuzluklar, mutsuzlukların arkasındada mutluluklar olabiliyor. Seninkide öyledir belki

Kızlar benım gene olumlu yanım tuttu evet kayıplar yasadık yada hamıle kalamadık ama Allaha bın sukur kı gene saglıklıyız oldugunca hayatımız cokcok kotu degıl eksııklıgımız ne bebek huzur kokusu ama gene bu gunlerımızr cok sukur umarım daha guzel gunler görecegız ♥️

İlaç öyle normal bir ilaç değil. Kemoterapi ilacıymış hastanede yaptılar o kadar yandıki popom acısı çok fena. Bu ilaçla beta hcg düşmeye başlamalıymış burdan okuduklarıma göre 4. Ve 7. Gün beta hcg ölçülüp bakılmalıymış. Drum cuma gel betana bakıcaz dedi.

Yok kuzum ya sap yumurtalıkta çok net var kese. Değerim 3200 bu değere göre olması gereken yerde yokk üç tane dr da aynı şeyi dedi
Peki senin hiç ağrın var mıydı normalde dış gebelikte çok kasık ağrısı oluyomuş

Valla ben bu içimdeki umuda tüküreyim hiç bitmiyor yok bildiğim halde bir şey dürtüyor 😠
Ben sıkı sıkı tutmaktan yoruldum bazen bırakmak gerek biliyorum olacak bir gün biliyorum bu ay olmayınca da çok üzülüp ağlayıp hırpalıcam kendimi napim Benim de sınavım buymuş bu ay fazla rahatım rabbim sabrını mı verdi nedir 😁

Ben sıkı sıkı tutmaktan yoruldum bazen bırakmak gerek biliyorum olacak bir gün biliyorum bu ay olmayınca da çok üzülüp ağlayıp hırpalıcam kendimi napim Benim de sınavım buymuş bu ay fazla rahatım rabbim sabrını mı verdi nedir 😁
Ben de bu rahat olsam keşke... bakarsın olur seninki hep diyolar ya beklemediğim düşünmediğim zaman oldu diye 😉

kızlar yarın sabah aşılamam 🤗 sormayı unuttum ben yanıma almam gereken bişi varmıydı ki aşılama yaptıranlar yardımnm
Benimki bana da sürpriz olduğu için hiçbir şey almamıştım yanıma😊
işlem sonrası 20 dk yatırdılar ve çok soğuktu hemşireler üzerime battaniye örttü. Nasıl bir yerde yapılacak aşılaman bilemiyorum soğuğa karşı temkinli ol canım, sonucu bebiş olsun inşallah 🙏

Benimki bana da sürpriz olduğu için hiçbir şey almamıştım yanıma😊
işlem sonrası 20 dk yatırdılar ve çok soğuktu hemşireler üzerime battaniye örttü. Nasıl bir yerde yapılacak aşılaman bilemiyorum soğuğa karşı temkinli ol canım, sonucu bebiş olsun inşallah 🙏
ilk olduğu için bende bilmiyorum ki canım. ama bende rica ederim battaniye vs varsa hastanede inş. aklımda teşekkür ederim

Back
X