- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #11.141
Hayra çıksın inşallah, şu göğüs ağrısını kesinlikle gebelik belirtisi olarak görmüyorum bence güzel bir şey olmaması.Suan hic bi belirtim yok diyebilirim geen ay adet oldum yumurtlama gununden adet gunune kadar goguslerim agridi karnim belim bacaklarim ağrıdı hatta hepsini yazdim ama bu ay catltma ignesi sonrasi 2 gün hafif agrim oldu suan çit yok göğüslerim bile ağrımıyor cok hafifff denecek kadar karnimda sanci var ama cok az
Ben çok gördüm gerçekleşmedi ama öyle olan çok arkadaşım var canım. Nasıl gördün rüyanı?Kizlar hamile kalmadan omce ruya görüp hamile olduğunu öğrenen varmı ?
Ben bu ay ruya gördüm ne hikmettir esimde dun aksam görmüş
Bilmiyorum bende hep goguslerime bakardim her ay agrirdi gecen ayda oldugu gibi ama bu ay ses yok insallah vardir ilk gebeligimde de hic agri hissetmemistim gerci ilk oldugu icin belirtide aramamistim 2.yil gecti unuttum artikHayra çıksın inşallah, şu göğüs ağrısını kesinlikle gebelik belirtisi olarak görmüyorum bence güzel bir şey olmaması.
Benim hep yumurtlama sonrası ağrırdı ve adet olurdum, şuan da aynı
Valla canım bence öyle inşallah güzel haber gelirBilmiyorum bende hep goguslerime bakardim her ay agrirdi gecen ayda oldugu gibi ama bu ay ses yok insallah vardir ilk gebeligimde de hic agri hissetmemistim gerci ilk oldugu icin belirtide aramamistim 2.yil gecti unuttum artik
Canm bi erkek bebek gördüm esimle kucagimiza alip oynuyorduk 1 2 yaslarinda sarışın beyaz tenli öpüyordum esim aliyor benden oda oynuyordu flan ağlıyordum bideBen çok gördüm gerçekleşmedi ama öyle olan çok arkadaşım var canım. Nasıl gördün rüyanı?
Çok güzel bir rüya Rabbim gerçeğini nasip etsin bir an önce canımCanm bi erkek bebek gördüm esimle kucagimiza alip oynuyorduk 1 2 yaslarinda sarışın beyaz tenli öpüyordum esim aliyor benden oda oynuyordu flan ağlıyordum bide
Esimde dun gormus bi erkek bebegimiz olmustu isim ariyorduk dedi
Amin insallah kizlar bide hergun meryem suresi okuyorum kendim icin bu guruba yazmaya basladiktan sonra okuduktan sonra sizede dua ediyorum gercekten allah hepmizijn yuzunu güldürsün insallah en kisa zamnda dusenin halinden dusen anlar derler burda herkes birbirini anliyor konusabiliyorsun derdini anlayan cok insan var ama disarda oyle degil aileler bile anlamiyor sanki bizim elimizde olup olmamasi yarim insan gibi olunuyor boyle diyen var bazilari dil ile demeselerde goz ile cok sey soyluyorlar Allah yardimcimiz olsunÇok güzel bir rüya Rabbim gerçeğini nasip etsin bir an önce canım
Bizim derdimizi ancak biz anlarız canım yaşamayan bilemez... Dışardaki insanlara dile kolay... Rabbim önce sabrımızı artırsın isyana düşürmesin sonra da müjdemizi versin inşallah her daim dua edelim birbirimizeAmin insallah kizlar bide hergun meryem suresi okuyorum kendim icin bu guruba yazmaya basladiktan sonra okuduktan sonra sizede dua ediyorum gercekten allah hepmizijn yuzunu güldürsün insallah en kisa zamnda dusenin halinden dusen anlar derler burda herkes birbirini anliyor konusabiliyorsun derdini anlayan cok insan var ama disarda oyle degil aileler bile anlamiyor sanki bizim elimizde olup olmamasi yarim insan gibi olunuyor boyle diyen var bazilari dil ile demeselerde goz ile cok sey soyluyorlar Allah yardimcimiz olsun
Hadi bakalım gelişmelerden haberdar etGunaydın kızlar varmı guzel haberler ben dr a godecegım 3.gunu bugun ıgnenın bakalım yumurta catlamısmı hem asılamayla alakalı gorusecegım ozeldekı de aklımda olsun fıyatı falan
Bnm ılk bebekte basıma geldı daha yumurtlma zamanlarımda pembe sıra sora dızılmıs tulumlar gordum bıkac hafta sonradanruyamda bırı bana test yap demıstı ogun test yapıp hamıle oldugumu ogrenmıstım ama sımdı gorsem de pskljk daha nasıp olmadı ;(Kizlar hamile kalmadan omce ruya görüp hamile olduğunu öğrenen varmı ?
Bnde her namazda herkese dua ediyorum cnm bu bebek kaybı benı ıyı yonde cok fazla degıstırdı allah bızlereede nasıp etsın ıns bnde meryem suresını dınlyyorum faydası olurmu bılmemAmin insallah kizlar bide hergun meryem suresi okuyorum kendim icin bu guruba yazmaya basladiktan sonra okuduktan sonra sizede dua ediyorum gercekten allah hepmizijn yuzunu güldürsün insallah en kisa zamnda dusenin halinden dusen anlar derler burda herkes birbirini anliyor konusabiliyorsun derdini anlayan cok insan var ama disarda oyle degil aileler bile anlamiyor sanki bizim elimizde olup olmamasi yarim insan gibi olunuyor boyle diyen var bazilari dil ile demeselerde goz ile cok sey soyluyorlar Allah yardimcimiz olsun
Olur tabii canm dinlemekte okumak kadar sevaptır Allah kabul etsin cümlemize nasip ersin burda paylasalim guzel haberleriBnde her namazda herkese dua ediyorum cnm bu bebek kaybı benı ıyı yonde cok fazla degıstırdı allah bızlereede nasıp etsın ıns bnde meryem suresını dınlyyorum faydası olurmu bılmem
selam canım. ben kendimi değil de, kuzenimi görmüştm. başında pembe bir saç havlusu vardı saçını sarmıştı. 1 ay sonra hamile kaldıığnı öğrendk. 4 ay sonra da bebegn kız oldugnu :)Kizlar hamile kalmadan omce ruya görüp hamile olduğunu öğrenen varmı ?
kanda 1haftada cikiyor diyorlar cnmKızlar ben çatlatma iğnesi olmadım biliyorsunuz. Gebelik varsa eğer en yakın ne zaman çıkar kanda? İdrar testinde değil
o bi yumurta beşinci güne gidecek belki kuzumKızlar 7 yumurtadan, sadece 1 tanesi döllenmiş. Onun da 5 gün içindeki akibetine göre transfer olacak, ya da iptal olacak. Çok üzgünüm.
Teşekkür ederim canımkanda 1haftada cikiyor diyorlar cnm
rica ederim cnmo bi yumurta beşinci güne gidecek belki kuzum
Bakara-216’’ Sizin için daha hayırlı olduğu halde bir şeyi sevmemeniz mümkündür. Sizin için daha kötü olduğu halde bir şeyi sevmeniz de mümkündür. Allah bilir, siz bilmezsiniz.''
Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?