- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #11.101
nmKızlar bu arada dr a gittim geldim progesteron ve beta hcg istedi. Sonuçlar iyi çıktı. Ben corasprin kullanıyordum cloxende kullanmalısın dedi. Şimdi aldım ilaçlarımı. Allahım şifa versin inşallah,
Amiinnn canım iyi ki gittin için rahat etmiştir kese rahime yerleştikçe de kanama olabilir hiç moralini bozma rabbim verecekse her şekilde verir ablam tüp bebek yaptı hiç kalkmadı tuvalete kalktı sadece tutunamadı düştü, kendiliğinden hamile kalmış 16 saatlik yola çıktı düğüne gitti topuklu ayakkabıyla oynadı o kadar yolu geri döndü ve bebeğe bişe olmadıKızlar bu arada dr a gittim geldim progesteron ve beta hcg istedi. Sonuçlar iyi çıktı. Ben corasprin kullanıyordum cloxende kullanmalısın dedi. Şimdi aldım ilaçlarımı. Allahım şifa versin inşallah,
Benımdr paı 4g/5g vr ct667t mı oyle bıseydı bunlarda homozıgpt ve heterezıgot cıktı suan bısey kullanmıyorum kalırsam ıgneyle coraspın kullamcö ılk bebekte pıhtılasma idam bısey olmafı ama olmıcak dıye bıseyde yokdlkkydlntpl canım benim bi tane genim heterezigot. Normalde drlar kan sulandırıcı vermiyolar ama benim bir önceki dr önlem amaçlı içersin demişti. Henüz bu dr uma söylemedim. Acilde gittiğim dr cloxende kullanmalısın dedi. Benim gibi olanlar için kitaplarda kan sulandırıcı kullanmak gerekmiyor yazıyormuş ancak kullananlarda faydalı dönüşler alıyoruz diye söyledi bu dr.
Nur_hayat2005 öyle canım. Hakkımızda hayırlısı. Kese gözükmedi aslında bişe gözüktğ ama net kesedir bu diyemedi.
Dinlen stres yapma dedi pazartesi işe fln gitmicem rapor alıcam gidip
Canım bende de kasık ağrıları oldu hala da ara ara oluyor. Ben şöyle hissettim daha önce çatlatma iğnesi olduğumda agrilarim böyle değildi aşılama işleminden kaynaklı diye düşündümKızlar aşılama sonrası hissettiğiniz kasık ağrıları çatlatma ignesinden kaynaklı olabilir mi?
Gebelik düşünmek için ne zaman kasık ağrısına dikkat etmek gerek acaba?
Ay ben artık o ağrıları referans alamıyorum ağrılar tam bir belirti gibi geliyo ama olmayadabiliyo inşallah güzel haberler verin bize de umut olunCanım bende de kasık ağrıları oldu hala da ara ara oluyor. Ben şöyle hissettim daha önce çatlatma iğnesi olduğumda agrilarim böyle değildi aşılama işleminden kaynaklı diye düşündüm
İnşallah canım ya. Benim niyese hiç umudum yok bu ay. Sağ kasigimda ağrı var galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum diye düşünüyorum yumurtalar soldaydı orda Bi belirti yokAy ben artık o ağrıları referans alamıyorum ağrılar tam bir belirti gibi geliyo ama olmayadabiliyo inşallah güzel haberler verin bize de umut olun
Hiç belirti yokken gebeliğini duyan çok ya zaten bebek yerleşmeden belirti olmaz o da 12 günü buluyo ondan sonra belirtiler başlıyo sen umudunu kaybetme rabbim mucizeni versin tez vakitte inşallahİnşallah canım ya. Benim niyese hiç umudum yok bu ay. Sağ kasigimda ağrı var galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum diye düşünüyorum yumurtalar soldaydı orda Bi belirti yok
Canım bende de kasık ağrıları oldu hala da ara ara oluyor. Ben şöyle hissettim daha önce çatlatma iğnesi olduğumda agrilarim böyle değildi aşılama işleminden kaynaklı diye düşündüm
Ay ben artık o ağrıları referans alamıyorum ağrılar tam bir belirti gibi geliyo ama olmayadabiliyo inşallah güzel haberler verin bize de umut olun
İnşallah canım ya. Benim niyese hiç umudum yok bu ay. Sağ kasigimda ağrı var galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum diye düşünüyorum yumurtalar soldaydı orda Bi belirti yok
Ben onun için sormadım kızlar. Bende en ufak bi kasık ağrısı yok acaba bu ağrısı olanlar çatlatma iğnesi sebebiyle mi onu merak ettim.Hiç belirti yokken gebeliğini duyan çok ya zaten bebek yerleşmeden belirti olmaz o da 12 günü buluyo ondan sonra belirtiler başlıyo sen umudunu kaybetme rabbim mucizeni versin tez vakitte inşallah
Ya 5-6 güne yerleşme oluyor diyen varHiç belirti yokken gebeliğini duyan çok ya zaten bebek yerleşmeden belirti olmaz o da 12 günü buluyo ondan sonra belirtiler başlıyo sen umudunu kaybetme rabbim mucizeni versin tez vakitte inşallah
Canm benimde yumurtalar sagda ama sol kasigim agriyordu catlama günü bile doktoruk yansima agri olabilir korkma demisti enfeksiyondan degildir benceİnşallah canım ya. Benim niyese hiç umudum yok bu ay. Sağ kasigimda ağrı var galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum diye düşünüyorum yumurtalar soldaydı orda Bi belirti yok
Ben daha degerlendırmedım 28 29 saat oldu aksama dogdu degerlendırıcem sabah esımmgıtmeden de olur belkı cunku gece gec gelcek benım yumurta catlamadı belkı yarın dr a gıdıcem esımmgıtmdıye sıkıstıyıor degerlendırelım de gerısı allaha kalmısAynen bende evdeyim bugun pazar ve bizdede is varbenimde igneden bi 30 saat sonra acayip bi agri girdi ayağa kalkamıyordum resmen 36 saat dolunca agrim kesildi birden hafifledi baya hatta iliski zamani bile agri hissetmedim ben igneden 12 saat sonrasinida degerlendirdim igenden sonraki 5. Gunum pek bisey hissetmiyorum agri fln yok goguslerim dolgunlasti ama hic agrimiyor bakalim nolcak safak 9 kafamdadelisorular
Anladim canm bol bol dua oku esin sana yaklaşınca besmele çeksin ben 2.gebeliğimde iliski bitince altima yastik koymustum uyuyana kadar bi ayet var dua onu okumuştum inanarak istersen yazarim buraya yastikla sabaha kadar uyumustum o ay nasip oldu ama pihtilasmayi bilmedigim için 6.haftada kanama oldu kalp atisi hersey normaldi yolculuk bile yapmistim ama sonrasi da nasip tabi Rabbim hamile kalmayi saglikli gebelik gecirmeyi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah❣❣Ben daha degerlendırmedım 28 29 saat oldu aksama dogdu degerlendırıcem sabah esımmgıtmeden de olur belkı cunku gece gec gelcek benım yumurta catlamadı belkı yarın dr a gıdıcem esımmgıtmdıye sıkıstıyıor degerlendırelım de gerısı allaha kalmıs
Amın cnm bnmde 12 18 haftada sureklı kanamam oldu pıhtılasmadan haberım yoktu 20.haftada erken dogumla kaybettm artık hayırlısı duanedıyorum etmemmı cnm allah nasıp etsın saglıkla hamıle kalıp dogurmayıAnladim canm bol bol dua oku esin sana yaklaşınca besmele çeksin ben 2.gebeliğimde iliski bitince altima yastik koymustum uyuyana kadar bi ayet var dua onu okumuştum inanarak istersen yazarim buraya yastikla sabaha kadar uyumustum o ay nasip oldu ama pihtilasmayi bilmedigim için 6.haftada kanama oldu kalp atisi hersey normaldi yolculuk bile yapmistim ama sonrasi da nasip tabi Rabbim hamile kalmayi saglikli gebelik gecirmeyi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah❣❣
Evet döllenip rahime yerleşmesi 6 gün bakma kadınların büyük çoğunluğu genelde adet ağrısı gögüs hassasiyeti kasık ağrısını adetten önce yaşar eğer gebelik varsa da yaşar yoksa da yaşar ama gebeyse ben hissettim Kasıklarım göğüslerim ağrıdı der ama asıl adet günü ve adet günü geçtikten sonra belirtiler başlar belki de gebesindir ve öğrendikten sonra ağrıların başlayacakYa 5-6 güne yerleşme oluyor diyen var
canım güzel sonuçlar alırsın insAllah dualarım seninleKızlar 9;30 da ıgnemı oldum 19 20 mmdı yumrtam 19.gunum duphaston da verdı dr yumurta kalıtesı ıcın ılac vermıstı onuda ıc dedı dun ılıskı olmustu yarın aksam olsun tam 36 saat oluyo sonra gunnasırı dedı hanı sızler nasıl yaptınız
hadi hayırlısı canım Rabbim emeklerinizin karşılığını versin insAllahKızlar 7 yumurta toplandı. Hayırlısı inşallah. Sanırım taze transfer yapacaklar. Eve geldim dinleniyorum
Kızlar benim yine lekelenmem oldu ya
Sevindim canım dinlen ilaçlarını kullan geçecek insAllahKızlar bu arada dr a gittim geldim progesteron ve beta hcg istedi. Sonuçlar iyi çıktı. Ben corasprin kullanıyordum cloxende kullanmalısın dedi. Şimdi aldım ilaçlarımı. Allahım şifa versin inşallah,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?