Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyı yapmıssın cnm ğruluyon ıgneyı de keseden sonra verıyo sanırım coraspınr ne zaman basladım pıhtılasmam o var coraspın catşamamı etkıledıgı ıcın ben bıraktm hamılr kalırsam kullancm
Kızlar bu arada dr a gittim geldim progesteron ve beta hcg istedi. Sonuçlar iyi çıktı. Ben corasprin kullanıyordum cloxende kullanmalısın dedi. Şimdi aldım ilaçlarımı. Allahım şifa versin inşallah,
nm

Kızlar bu arada dr a gittim geldim progesteron ve beta hcg istedi. Sonuçlar iyi çıktı. Ben corasprin kullanıyordum cloxende kullanmalısın dedi. Şimdi aldım ilaçlarımı. Allahım şifa versin inşallah,
Amiinnn canım iyi ki gittin için rahat etmiştir kese rahime yerleştikçe de kanama olabilir hiç moralini bozma rabbim verecekse her şekilde verir ablam tüp bebek yaptı hiç kalkmadı tuvalete kalktı sadece tutunamadı düştü, kendiliğinden hamile kalmış 16 saatlik yola çıktı düğüne gitti topuklu ayakkabıyla oynadı o kadar yolu geri döndü ve bebeğe bişe olmadı dönünce öğrendik hamile olduğunu

dlkkydlntpl canım benim bi tane genim heterezigot. Normalde drlar kan sulandırıcı vermiyolar ama benim bir önceki dr önlem amaçlı içersin demişti. Henüz bu dr uma söylemedim. Acilde gittiğim dr cloxende kullanmalısın dedi. Benim gibi olanlar için kitaplarda kan sulandırıcı kullanmak gerekmiyor yazıyormuş ancak kullananlarda faydalı dönüşler alıyoruz diye söyledi bu dr.

Nur_hayat2005 öyle canım. Hakkımızda hayırlısı. Kese gözükmedi aslında bişe gözüktğ ama net kesedir bu diyemedi.

Dinlen stres yapma dedi pazartesi işe fln gitmicem rapor alıcam gidip

Benımdr paı 4g/5g vr ct667t mı oyle bıseydı bunlarda homozıgpt ve heterezıgot cıktı suan bısey kullanmıyorum kalırsam ıgneyle coraspın kullamcö ılk bebekte pıhtılasma idam bısey olmafı ama olmıcak dıye bıseyde yok

Kızlar aşılama sonrası hissettiğiniz kasık ağrıları çatlatma ignesinden kaynaklı olabilir mi?
Gebelik düşünmek için ne zaman kasık ağrısına dikkat etmek gerek acaba?
Canım bende de kasık ağrıları oldu hala da ara ara oluyor. Ben şöyle hissettim daha önce çatlatma iğnesi olduğumda agrilarim böyle değildi aşılama işleminden kaynaklı diye düşündüm

Canım bende de kasık ağrıları oldu hala da ara ara oluyor. Ben şöyle hissettim daha önce çatlatma iğnesi olduğumda agrilarim böyle değildi aşılama işleminden kaynaklı diye düşündüm
Ay ben artık o ağrıları referans alamıyorum ağrılar tam bir belirti gibi geliyo ama olmayadabiliyo inşallah güzel haberler verin bize de umut olun

Ay ben artık o ağrıları referans alamıyorum ağrılar tam bir belirti gibi geliyo ama olmayadabiliyo inşallah güzel haberler verin bize de umut olun
İnşallah canım ya. Benim niyese hiç umudum yok bu ay. Sağ kasigimda ağrı var galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum diye düşünüyorum yumurtalar soldaydı orda Bi belirti yok

İnşallah canım ya. Benim niyese hiç umudum yok bu ay. Sağ kasigimda ağrı var galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum diye düşünüyorum yumurtalar soldaydı orda Bi belirti yok
Hiç belirti yokken gebeliğini duyan çok ya zaten bebek yerleşmeden belirti olmaz o da 12 günü buluyo ondan sonra belirtiler başlıyo sen umudunu kaybetme rabbim mucizeni versin tez vakitte inşallah

Hiç belirti yokken gebeliğini duyan çok ya zaten bebek yerleşmeden belirti olmaz o da 12 günü buluyo ondan sonra belirtiler başlıyo sen umudunu kaybetme rabbim mucizeni versin tez vakitte inşallah
Ben onun için sormadım kızlar. Bende en ufak bi kasık ağrısı yok acaba bu ağrısı olanlar çatlatma iğnesi sebebiyle mi onu merak ettim.
Aşılama sırasında da sonrasında da hiç ağrı hissetmedim

Ya 5-6 güne yerleşme oluyor diyen var

Canm benimde yumurtalar sagda ama sol kasigim agriyordu catlama günü bile doktoruk yansima agri olabilir korkma demisti enfeksiyondan degildir bence

Kızlar benımde ıgneden 28 saat oldu daha agrım yok valla takılmıyorum agrıya hayırlısı olsun goguslerım dolgun hormondan sanırım bacaklarımm agarmaya basladı burası cok soguk kar dıyolar bakalım ne olcak evden cıkmadık bız bugun valla malum ısımız de olcak sızler neler yapıyorsunuz

Aynen bende evdeyim bugun pazar ve bizdede is var benimde igneden bi 30 saat sonra acayip bi agri girdi ayağa kalkamıyordum resmen 36 saat dolunca agrim kesildi birden hafifledi baya hatta iliski zamani bile agri hissetmedim ben igneden 12 saat sonrasinida degerlendirdim igenden sonraki 5. Gunum pek bisey hissetmiyorum agri fln yok goguslerim dolgunlasti ama hic agrimiyor bakalim nolcak safak 9 kafamdadelisorular

Ben daha degerlendırmedım 28 29 saat oldu aksama dogdu degerlendırıcem sabah esımmgıtmeden de olur belkı cunku gece gec gelcek benım yumurta catlamadı belkı yarın dr a gıdıcem esımmgıtmdıye sıkıstıyıor degerlendırelım de gerısı allaha kalmıs

Anladim canm bol bol dua oku esin sana yaklaşınca besmele çeksin ben 2.gebeliğimde iliski bitince altima yastik koymustum uyuyana kadar bi ayet var dua onu okumuştum inanarak istersen yazarim buraya yastikla sabaha kadar uyumustum o ay nasip oldu ama pihtilasmayi bilmedigim için 6.haftada kanama oldu kalp atisi hersey normaldi yolculuk bile yapmistim ama sonrasi da nasip tabi Rabbim hamile kalmayi saglikli gebelik gecirmeyi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah❣❣

Amın cnm bnmde 12 18 haftada sureklı kanamam oldu pıhtılasmadan haberım yoktu 20.haftada erken dogumla kaybettm artık hayırlısı duanedıyorum etmemmı cnm allah nasıp etsın saglıkla hamıle kalıp dogurmayı

Ya 5-6 güne yerleşme oluyor diyen var
Evet döllenip rahime yerleşmesi 6 gün bakma kadınların büyük çoğunluğu genelde adet ağrısı gögüs hassasiyeti kasık ağrısını adetten önce yaşar eğer gebelik varsa da yaşar yoksa da yaşar ama gebeyse ben hissettim Kasıklarım göğüslerim ağrıdı der ama asıl adet günü ve adet günü geçtikten sonra belirtiler başlar belki de gebesindir ve öğrendikten sonra ağrıların başlayacak

canım güzel sonuçlar alırsın insAllah dualarım seninle
Kızlar 7 yumurta toplandı. Hayırlısı inşallah. Sanırım taze transfer yapacaklar. Eve geldim dinleniyorum
hadi hayırlısı canım Rabbim emeklerinizin karşılığını versin insAllah
Kızlar benim yine lekelenmem oldu ya
Sevindim canım dinlen ilaçlarını kullan geçecek insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…