- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #11.161
İnş adetim 2 şubat ama 27 ocak 24. Günü hangisini baz alcamEderiz tabii canm benimde 6.Günü bugün insallah tutmustur hepimizinki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş adetim 2 şubat ama 27 ocak 24. Günü hangisini baz alcamEderiz tabii canm benimde 6.Günü bugün insallah tutmustur hepimizinki
Yok bildiğin adet sancısı çekiyomHep güzel tarafından bak olur mu canım. Tüp bebekte ihtimal çok yüksek Rabbim yardımcın olsun
Belirtin var mı canım?
Biz eşimle bu ay aynı gece bebek rüyası görmüştük ama psikolojik diye düşündümKizlar hamile kalmadan omce ruya görüp hamile olduğunu öğrenen varmı ?
Ben bu ay ruya gördüm ne hikmettir esimde dun aksam görmüş![]()
Ay benim 7. Günüm iğnenin etkisi devam efiyodur diye kan vermiyomkanda 1haftada cikiyor diyorlar cnm
Çatlayinca sıvı oluyor zaten ne demiş o öyle anlamadımKızlar benı aydınlatırmısınız ıgne olalı 50 saat oldu dr a gıttm ustten baktı dr dedıkı catlayıp catlamadıgını anlayamam sıvısı da kalmıs olabılır orda sıvıwımı catlamadımı bılemem dedı sızınde oylemı oldu
Ins kuzumOlur tabii canm dinlemekte okumak kadar sevaptır Allah kabul etsin cümlemize nasip ersin burda paylasalim guzel haberleri![]()
Amenna canım. İnancımız olmasa dayanmak daha zor olurdu.o bi yumurta beşinci güne gidecek belki kuzum
Bakara-216’’ Sizin için daha hayırlı olduğu halde bir şeyi sevmemeniz mümkündür. Sizin için daha kötü olduğu halde bir şeyi sevmeniz de mümkündür. Allah bilir, siz bilmezsiniz.''
Teşekkür ederim canım![]()
Bısey vardı ama sıvısımı yumurtamıdır bılemem dedı dr ne alaka sıvısı akmıyormuÇatlayinca sıvı oluyor zaten ne demiş o öyle anlamadım
iğneden olabilir canım. ben iğne vurulmadim göğüs hassasiyetim var benim bir numaralı adet belirtimYok bildiğin adet sancısı çekiyom
10. Gün kanda çıkar canımKızlar ben çatlatma iğnesi olmadım biliyorsunuz. Gebelik varsa eğer en yakın ne zaman çıkar kanda? İdrar testinde değil
E kendisi bilmiyorsa kim bilecekBısey vardı ama sıvısımı yumurtamıdır bılemem dedı dr ne alaka sıvısı akmıyormu
Yaa kıyamam canımın içi tez ve kolayca atlat İnşallah korkma biz burdayız dualarımız seninleKızlar ben dış gebelik geçiriyormuşum. Dua edin bana bu durumu iyi bir şekilde atlatayım ☹
Kuzum çok geçmiş olsun kesin mi yani biraz daha beklesen başka doktora görünsen bi umut belki iyi bi haber verirlerKızlar ben dış gebelik geçiriyormuşum. Dua edin bana bu durumu iyi bir şekilde atlatayım ☹
Teşekkür ederim canım benim10. Gün kanda çıkar canım
Sıvı kalıyo orda gün gün vücut tarafından emiliyo yani kese gibi düşün içindeki çekirdek çatlayıp çıkıyo geriye yumurtanın kesesi kalıyo o da zamanla eriyoKızlar benı aydınlatırmısınız ıgne olalı 50 saat oldu dr a gıttm ustten baktı dr dedıkı catlayıp catlamadıgını anlayamam sıvısı da kalmıs olabılır orda sıvıwımı catlamadımı bılemem dedı sızınde oylemı oldu
canım o bı yumurta hayırlısıysa transfer olur Rabb'im büyükKızlar 7 yumurtadan, sadece 1 tanesi döllenmiş. Onun da 5 gün içindeki akibetine göre transfer olacak, ya da iptal olacak. Çok üzgünüm.
Yaaaa kesin mi canım çok üzüldümKızlar ben dış gebelik geçiriyormuşum. Dua edin bana bu durumu iyi bir şekilde atlatayım ☹
Bende bıkere gıttımde oyle dedı dedm berden anlıyonuz su alt tarafa akar dedı orası degısırmıs 50 saat oldu yenı catladıysa acaba oyuzdenmı goremedı bısey vardı uçtrasonda yumurtamıydı bılmıyorum sıvısı kalırmıs belkıde bıkacgun daha mı beklemek lazımE kendisi bilmiyorsa kim bilecekvalla ben daha önce gittiğimde doktor bakardı sıvı var yumurtan çatlamış değerlendirin derdi
Doktor o sıvıyı görünce değerlendirin diyor ben de senin gibi biliyorumSıvı kalıyo orda gün gün vücut tarafından emiliyo yani kese gibi düşün içindeki çekirdek çatlayıp çıkıyo geriye yumurtanın kesesi kalıyo o da zamanla eriyo