Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba.Bugün çatlatma iğnesinin 13.günü dün çok az kahverengi akıntım oldu.2 gündürde kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrılarım var dayanılamayacak kadar.Sizce de bu sefer de tutmuşmudur ? BAT 21 ocak

Hadı gözün aydın canım

hadi hayırlı olsun canım
benm yumoşlar biri 16 milim biri 17 milim haber verecekler çatlatma iğnesi için

yaaa harika o vakit 1 hafta sonra güzel haber bekliyoruz senden aşılama benim ilk varmı bir tavsiyen canım
Benımde ilkti ben anestezi ile oldum. Ama çoğu arkadaşa aneztezisiz olmuş çok kısa bir işlem zaten. Ayaklarini mutlaka sıcak tut eve gelince ben bütün gün sıcak su torbası ile durmuştum ki hala da öyle eğer çalışmiyorsan dinlen ağır iş yapmamaya çalış bir yere uzanırken dikkat et. Ben bi de ananas yedim aşılamadan bir gün önce başladım 2 3 gün yedim tutunmayı sağlıyor diye duymuştum. Protein tüketmeye çalıştım bu hafta. Elimizden geleni yaptık gerisi rabbime kalmış canım

Çook teşekkür ederim canım dikkat edicem ananas bende duymuştm yarın mutlaka alayım sıcak tutmayada dikkat tamamdır benim anestezisiz olucak dr öyle bir seçenek sunmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…