• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benımde ilkti ☺ ben anestezi ile oldum. Ama çoğu arkadaşa aneztezisiz olmuş çok kısa bir işlem zaten. Ayaklarini mutlaka sıcak tut eve gelince ben bütün gün sıcak su torbası ile durmuştum ki hala da öyle☺ eğer çalışmiyorsan dinlen ağır iş yapmamaya çalış bir yere uzanırken dikkat et. Ben bi de ananas yedim aşılamadan bir gün önce başladım 2 3 gün yedim tutunmayı sağlıyor diye duymuştum. Protein tüketmeye çalıştım bu hafta. Elimizden geleni yaptık gerisi rabbime kalmış canım 🙏🏻
Ananas tutunmayımı saglıyormus 🤣 yemedıgımız sey kaldımı acaba bende acakado cıkardım yıcem yarın

Bizim ulkedekiler bitti dünyaya açıldık 🤣 öyle duydum canım denemekte fayda var avakadoda yiyoruz eşimle 🙃
Benım esım hıc bısey yemıyor avakado agzına dokamazsın🤣 ahahaha valla aynen hersey bıttı avakadomuz ananasımız eksık kaldı hayırlısı hakkımızda artık

Kızlar 9;30 da ıgnemı oldum 19 20 mmdı yumrtam 19.gunum duphaston da verdı dr yumurta kalıtesı ıcın ılac vermıstı onuda ıc dedı dun ılıskı olmustu yarın aksam olsun tam 36 saat oluyo sonra gunnasırı dedı hanı sızler nasıl yaptınız
Hadi inşallah bu ay tutsun canım 2 tane mi yumurta vardı 😍

Hadi inşallah bu ay tutsun canım 2 tane mi yumurta vardı 😍
Ikı vardı ama bırı kayboldu buyumeden cnm bıtane sagda 19 20 mm vardı sabah hemen ıgnemı oldum gobekten bnm kocada taktı Pazartesi dr amgıt catlayıp catlamadıgına baksı dıye valla yandık😀

bende bekliyorum kontrol için 🤗
Çok güzel sonuçlarla geleceksin inşallah , biliyorum :)
Kızlar merhaba.Bugün çatlatma iğnesinin 13.günü dün çok az kahverengi akıntım oldu.2 gündürde kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrılarım var dayanılamayacak kadar.Sizce de bu sefer de tutmuşmudur ? BAT 21 ocak
canım merak etme olite olite nin e olu. çok şükür yerleşme kanaması çıktı ve çok şükür ki hamile. İnşallah bebişin seninledir. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.
Kızlar 7 yumurta toplandı. Hayırlısı inşallah. Sanırım taze transfer yapacaklar. Eve geldim dinleniyorum
Canım Allah yar ve yardımcın olsun dualarım seninle :KK200:
Kızlar benim yine lekelenmem oldu ya 😢
Canım korkma moralini yüksek tut, uzan lütfen bu 3 ay kendini yorma. Doktoruna bu durumu anlat, yönlendirmelerini uygulaman senin için doğru olur. Sakın sağlıksızsa düşsün diye düşünme çünkü sağlıklı bebekler de farklı sebeplerden düşebilir, bunu unutma, öpüyorum ...:KK200:

Back
X