Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ananas tutunmayımı saglıyormus yemedıgımız sey kaldımı acaba bende acakado cıkardım yıcem yarın

Bizim ulkedekiler bitti dünyaya açıldık öyle duydum canım denemekte fayda var avakadoda yiyoruz eşimle
Benım esım hıc bısey yemıyor avakado agzına dokamazsın ahahaha valla aynen hersey bıttı avakadomuz ananasımız eksık kaldı hayırlısı hakkımızda artık

Hadi inşallah bu ay tutsun canım 2 tane mi yumurta vardı

Hadi inşallah bu ay tutsun canım 2 tane mi yumurta vardı
Ikı vardı ama bırı kayboldu buyumeden cnm bıtane sagda 19 20 mm vardı sabah hemen ıgnemı oldum gobekten bnm kocada taktı Pazartesi dr amgıt catlayıp catlamadıgına baksı dıye valla yandık

bende bekliyorum kontrol için
Çok güzel sonuçlarla geleceksin inşallah , biliyorum :)
canım merak etme olite nin e olu. çok şükür yerleşme kanaması çıktı ve çok şükür ki hamile. İnşallah bebişin seninledir. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.
Kızlar 7 yumurta toplandı. Hayırlısı inşallah. Sanırım taze transfer yapacaklar. Eve geldim dinleniyorum
Canım Allah yar ve yardımcın olsun dualarım seninle
Kızlar benim yine lekelenmem oldu ya
Canım korkma moralini yüksek tut, uzan lütfen bu 3 ay kendini yorma. Doktoruna bu durumu anlat, yönlendirmelerini uygulaman senin için doğru olur. Sakın sağlıksızsa düşsün diye düşünme çünkü sağlıklı bebekler de farklı sebeplerden düşebilir, bunu unutma, öpüyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…