- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #11.001
Kizlarrr 61 di kan testim bugun verdim 313 cikti dwgerim
Ooooh cok guzel. Hayirli ugurlu olsun. Gozunuz aydin canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlarrr 61 di kan testim bugun verdim 313 cikti dwgerim
Detayli ultrason icin kime gidiyorsunuz? Prof recep has’tan randevu aldim 3 hfta sonraya. Bakalim ins hersey yolundadir hamisler sizde ne var ne yok?
Haftaya Çarşamba Perşembe git bence canım değerin daha da artar insAllah görürsünüz keseyi MaşAllah çok güzel artmışKızlar sonucum çıktı 1137 bundan sonra ölçtürmicem artık. 4+2 hafta gözüküyo dr a ne zaman gitmeliyim sizce
sağlıkla kucağına al canım tebrik ederimKızlar sonucum çıktı 1137 bundan sonra ölçtürmicem artık. 4+2 hafta gözüküyo dr a ne zaman gitmeliyim sizce
Evet eylulde gozukuyorCanım seninde eylülde doğum gözüküyor dimi.
Bnm 3+6SuanKızlar sonucum çıktı 1137 bundan sonra ölçtürmicem artık. 4+2 hafta gözüküyo dr a ne zaman gitmeliyim sizce
Saol canimOoooh cok guzel. Hayirli ugurlu olsun. Gozunuz aydin canim![]()
Olite sen igneni ne zaman oldun. Ben 8 ocakta oldum 10. Gundeyim yani. Idrarda test ne zaman yaptin sonucu merak ediyorum.ama ne zaman test yapsam bilemedimKızlar sonucum çıktı 1137 bundan sonra ölçtürmicem artık. 4+2 hafta gözüküyo dr a ne zaman gitmeliyim sizce
Canım bende fazla yumurta olduğu için dr ipne vermedi. Kendi çatladı yunurta kendimiz denedik. Daha çıkmaz iki gğn daha bekle benceOlite sen igneni ne zaman oldun. Ben 8 ocakta oldum 10. Gundeyim yani. Idrarda test ne zaman yaptin sonucu merak ediyorum.ama ne zaman test yapsam bilemedim
insAllah yolundadır cnm kontrole gittgin hastaneden farklı hastaneye mi gidiyrosn ayrıntılıyi bana da bı sonraki kontrolde ayrıntılı ultrasona gireceksin dedi doktor bugun
Hadi hayırlı sonuçlar olsun cnm![]()
Ay masallahhhKızlar sonucum çıktı 1137 bundan sonra ölçtürmicem artık. 4+2 hafta gözüküyo dr a ne zaman gitmeliyim sizce
Hım anladım canımevet doktorum florence da bi prof ama ayrintili ultrason icin perinatologa yonlendirdi oda baya unluymus 3 hafta sonraya randevuyu bgn aldm. Ayrintili ultrasona sadece perinatologlar bakiyor sanirimm
Anladim canim. Demekki hastane imkanlarina gore degisiyorCanım bize androloji bölümündeki hoca yapacağını söyledi. Her yerde değişiyor demekki. Burdaki fakültede tüp bebek ve infertilite bölümü yok mesela
Masaallah subhanallah. Gozumuz aydin yeni annemiz aramizdaKizlarrr 61 di kan testim bugun verdim 313 cikti dwgerim
Günaydın canımGunaydın herkese de a geldım beklıyorum tekım kımsede yok boyle azım gormedım kendımı tbr edıyorum![]()
Ins vnm hepımıze ama gerılıyorum dr 9 olmadan gel dıyor 1saatırnburdayım almadımdahaGünaydın canım ☺ azmin sonu bebis![]()
Canim insallah bebek isteyen her kişiye nasip eder bu duyguyuMasaallah subhanallah. Gozumuz aydin yeni annemiz aramizda![]()