Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kafaya takmak cok asırı degılde muhabbet etmek bıde korkuyorum cnm ıste bakalım yarn belkı kendı catlamıs olur catlamadıysa da tabı ıgneyle olur

Infertilite ve tup bebek bolumunde universite hastanesinde yaptirdim bende 2 defa. Hatta tup bebekte orda yapilacak mart ayinda insaallah. Androloji laboratuari sadece spermin yikanmasini ve temizlenip ayrilmasinin yapildigi bolum canim
Canım bize androloji bölümündeki hoca yapacağını söyledi. Her yerde değişiyor demekki. Burdaki fakültede tüp bebek ve infertilite bölümü yok mesela

Bence güzel büyümüş 20 mm olur inşallah yarın
Ustten altq 14 yandan 23 mmdı nerdeyse 18 dedı bıkac keremolctu mm oynuyoru hanı 19 20 olsa verırdı sabah cok erken gel dedı belkı kendı catlar dedı 18.gunumdu bugun gene canı ıstedıgı zamanda buyudu yaramaz havuc yıyorum bol

Yani inşallah büyür aslında boyutu ve kaç tane olduğu hiç önemli değil yeter ki kaliteli yumurta olsun benim bu ay hiç ağrım yok geçen ay belim kasıklarım çok ağrımıştı bu ay da yumurtam iyi büyüdü ama ağrılarım kesildi anlamadım bu ay ne oldu

Bnmde ılk ay cok agrım oldu ıkıncımay cok az oldu ıkısıde tutmadı hıc bellı olmaz cnm ben arkanızdan gelıyorum bakalım kaıtelı gozukuyordu sabaha ıns 19 20 mm de ıgne vurulcam dr bugun ılıskı olsun dedı

Hadi inşallah bu ay tutsun canım güzel haberler ver bize de umut ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…