• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir şey soracağım kızlar bugün iğnenin 14. Günü ama adetime de 3 gün var erken büyüdü benim yumoş çünkü. Test yaptım negatif çıktı sizce sonradan pozitif olur mu ki? Çok hastayım hap falan içemiyorum hiç olmazsa ilaç kullanayım
Kan versen ya şüphede kalmazsın testler çok yanıltıyor. Benim arkadaşımın adeti dört gün geçti de anca çıktı testte

Bir şey soracağım kızlar bugün iğnenin 14. Günü ama adetime de 3 gün var erken büyüdü benim yumoş çünkü. Test yaptım negatif çıktı sizce sonradan pozitif olur mu ki? Çok hastayım hap falan içemiyorum hiç olmazsa ilaç kullanayım
Belki geç döllenme olup hala idrara geçmemiş olabilir ya erken gebelik testi yapmalısın yada kanda gebelik baktırmalısın

Kan versen ya şüphede kalmazsın testler çok yanıltıyor. Benim arkadaşımın adeti dört gün geçti de anca çıktı testte
Doğru diyorsun canım da devlette kan vermek bile sıkıntı valla :/ 14 gün olunca ben yoktur diye düşünüyorum
Belki geç döllenme olup hala idrara geçmemiş olabilir ya erken gebelik testi yapmalısın yada kanda gebelik baktırmalısın
Geç olduğunu hiç sanmıyorum canım ya 11. Gün 20 mm di 12. Gün çatlatma iğnesi vuruldu erken yumurtladım diyebilirim yani o yüzden negatife inandım :( yine de bir umut dünyası. En iyisi erken gebelik yaptırmak o zaman su durumda

Benim işler biraz karışık 😁
Pco var bende o yüzden 2-3 ayda bir regli oluyoru im ancak 18 aralıkta regli oldum 1 ocakta yumurtam çatladı
Dah önce çatlatma iğnesi kullandığımda 12. Gün regli olmuştum
Him
Anladim canim
Saglikli olsunda😍😍😍

Detayli ultrason icin kime gidiyorsunuz? Prof recep has’tan randevu aldim 3 hfta sonraya. Bakalim ins hersey yolundadir hamisler sizde ne var ne yok?
insAllah yolundadır cnm kontrole gittgin hastaneden farklı hastaneye mi gidiyrosn ayrıntılıyi bana da bı sonraki kontrolde ayrıntılı ultrasona gireceksin dedi doktor bugun
Dream1988 Dream1988 canım iyiyiz sen nasılsın. İnşallah bizde o günlere gelebiliriz☺
Bende yine kan verdim sonucu bekliyorum
Hadi hayırlı sonuçlar olsun cnm 🤗

İyi akşamlar kızlar bugun doktor kontrolüm vardı gelişimi çok güzelmiş şükür 13+6 olmuşuz ikili üçlü test yaptrmayi düşünmüyorum Rabb'im e emanet insAllah 🤲 bı sonraki kontrolde ayrıntılı ultrasona girecem bklm herşey yolundadr insAllah bu arada cinsiyet tahmini yaptı doktorum kesin olmamakla beraber erkege benzettim dedi bklm hayrliis kızlar 🤗 sizler naislsinz

Back
X