Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucum biraz rahat bırakmaya çalış kendini. Bir kere kaldıysan yine hamile kalırsın. Demesi kolay uygulaması zor biliyorum. Inşallah yumurtan gelişir ve doğru zamanda doğru yerde olur
Dogumdan sonra bunyem cok degıstı cnm operasyonlarda gecırdım yapısıklıj oldu hıstereskopı oldm duzeldı ama eskısı gıbı dgl yanı tabı dogru zamanı vardır beklıyoruz bol havuc yedım bu aksam

Canim ben ignenin 15. Gunu 20 ya da 30 larda ogrenmistm degerin cok cok iyi
Gercektenmi icimi ferahlattin
Ben catlama ignesi oldugum aksamida koyuyorum 2ocakta saat 5 catlama ignesi yaptim 14 gun sonra kan verdim61 cikti

Gercektenmi icimi ferahlattin
Ben catlama ignesi oldugum aksamida koyuyorum 2ocakta saat 5 catlama ignesi yaptim 14 gun sonra kan verdim61 cikti
Canım 12. Gün için değerin yüksek. İkiz de olabilir. Hayırlı olsun çok sevindim

Canım aşımayı nerede yaptırıyorsun? Devlet hastanelerinde yapıyorlar mı?
Benim yumurta kendiliğinden çatlamış, yine de olacak aşılama. Yakaladık mı kaçırdık mı bilemiyorum ama istenen boyutta değildi moralim bozuldu

Bn unv hastanesınde dusunyorum bu ay olmazsa sordum orda yapıyolat
Öyle mi? Peki şart falan var mı istesek direk yapıyorlar mı acaba? Yani bizim 1,5 seneyi geçti de yumurta takibi 2 Aydan fazla düşünmüyorum sonrasında direk aşılamaya geçeceğim

Canım aşımayı nerede yaptırıyorsun? Devlet hastanelerinde yapıyorlar mı?
Canım ben özelde yaptırdım ama üniversite hastanelerinin androloji bölümlerinde de yapılıyor. Maalesef ücret kısmını bilmiyorum

Öyle mi? Peki şart falan var mı istesek direk yapıyorlar mı acaba? Yani bizim 1,5 seneyi geçti de yumurta takibi 2 Aydan fazla düşünmüyorum sonrasında direk aşılamaya geçeceğim
Sızın ordakı drla gorus cnm bn doc dr a gıdıcem bı tanıdık hemsıre varmsordurdum durumumu anlattım ıkıncı gun adetının gelsınndemıs 1 sene sartı atanıyotmolabılır bıde ıntten bır yazı bulmustım bak ıstersen

Eklentiler

• DD3A5B56-541D-4A50-A808-73EF903B7705.webp
    89,5 KB · Görüntüleme: 28
Tamam kuzum çok sağol

Androloji bölümü mü emin misin canım hiç duymamıştım.
Her yerde yok zaten canım bizim memlekette vardı oraya yönlendirdi doktor. Androloji bölümü yoksa normal kadın doğum bölümüne başvur onlar yönlendirir zaten. Sizin sorununuz neydi?

Oyle cnm en azından bır bebegı 20 hafta tasıdım ben de anneyım bu dunyada olmazsa dıger tarafta bır melegım var ıns artık yarına dua edıyorum 18 olsun ıgnemı olayımm sonrası nasıp
Canımsın üzme kendini rabbim büyük elbet verecek strese girme biliyorum zor ama stres %60 etkiliyo kafanı dağıt başka şeylerle uğraş hatta buraya bile sık girme ben inanıyorum bir kere oldu bir daha olacak

Selam millet:)

bugun kontrole gittim. Bebisin beyninde kist varmis koroid pleksus kisti. Bu haftalarda olup Kendiliginden yok oluyormus. Zararsiz Dna testi sonucu temiz oldugu icin sorun yok dedi. Biraz arastirdim %2 olabiliomus. 20. Haftada da perinatologa gitcez.

ins kuculmeye baslamis olur

var mi yasayan? Bilginiz olsun diye yazim dedm hic duymamistm bgn ogrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…