• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kizlar hayırlı cumalar duam belli duyan belli gerisi takdiri ilahi 🙏🏻

Eklentiler

• Screenshot_20200117_092927.webp
    Screenshot_20200117_092927.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 15
Canım ben de iyiyim nasıl olsun işte.. koşturmaca... Toparladım çok şükür. 40 ımızı çıkardık olayın üzerinden. İlk adetimi de gördüm bitirdim. Özellikle çalışma içinde değilim ama korunmuyorum da. Allah hayırlısını versin ne diyelim.

Canımm selam :KK19: Aşılama olup bittiğini hissetmediğin bir uygulama zaten ama böyle rahat ettiysen sevindim senin adına. Ağır işler yapma ve bol protein ile beslen lütfen.

Canım ağrılı bir işlem değil. Anesteziye gerek yok. Alt muayene olurken hani bir alet takıyor ya doktor. Onu takıyor o kadar hissedilmiyor aşılama yapıldığı.

Canım kanamalı akıntı normal aşılamada. Bize aynı gün ilişki önermişti ve sonrasındaki 3 gün de ilişki olmuştu. Sonra gün aşırı devam ettik.

Bebeğim iyi haftalar :KK37: napıyosun nasılsın :KK19:

Canım inşallah yerleşme kanamasıdır. Rabbim hayırlısını versin. Haberdar et lütfen.

Ben açıkçası var gibi görüyorum ve hissediyorum. 12. günde hafif silik çizgi hcg nin yükselmeye başlayacağını gösteriyor. İnşallah yanılmıyorumdur. Bebişin seninle olsun inşallah
Herseyin hayırlısı cnm biz senın yanındayız kk ailesi olarak giremedim uzun zamandır cevap sımdı verdım hakkını helal et cnm hayırlı cumalar olsun cnm bnm

Öyle mi? Peki şart falan var mı istesek direk yapıyorlar mı acaba? Yani bizim 1,5 seneyi geçti de yumurta takibi 2 Aydan fazla düşünmüyorum sonrasında direk aşılamaya geçeceğim
Universite hastanesinde bazi sartlar var eger o sartlari saglamiyorsaniz asilama veya tup bebek yapmiyorlar canim. Senin veya esinin 900 gun sigorta pirimi olacak, evliliginiz 3 yili doldurmus olacak. 1 yildir hamile kalmamis olacaksin

Kızlar yukadan 14 kusur alttan 23 kusur olctu az daha buyusun 17,5 mm ı az gecmıs dedı sabah erken gıdıcem bugun ılıskı olsun dedı belkı kendı catlar dedı keske catlada havucmu yesem bol acep
Buyumeden catlatma canim akisina birak bence maden igne vurulacaksin sen sadece bugun iliskiye gir vitamin disinda takviye gida alma

Androloji bölümü mü emin misin canım hiç duymamıştım.
Infertilite ve tup bebek bolumunde universite hastanesinde yaptirdim bende 2 defa. Hatta tup bebekte orda yapilacak mart ayinda insaallah. Androloji laboratuari sadece spermin yikanmasini ve temizlenip ayrilmasinin yapildigi bolum canim

Buyumeden catlatma canim akisina birak bence maden igne vurulacaksin sen sadece bugun iliskiye gir vitamin disinda takviye gida alma
Almadım cnm havuc yıcem ıstemdedıgın gıbı bugun yapmdedı goguslerım agrıyo kendı catlar belkı bellımı olur yarın 19 20 de vurulurum

Universite hastanesinde bazi sartlar var eger o sartlari saglamiyorsaniz asilama veya tup bebek yapmiyorlar canim. Senin veya esinin 900 gun sigorta pirimi olacak, evliliginiz 3 yili doldurmus olacak. 1 yildir hamile kalmamis olacaksin
3 yıl sartı evlılıkte varmıymıs bana demedıler cnm ya neyse 4 sene dolcak bızım 1 senedır de olmuyor bebek kaybedelı 1,5 sene oldu sıgortalı gunumuz var zaten baska sart varmıkı

Selam millet:)

bugun kontrole gittim. Bebisin beyninde kist varmis koroid pleksus kisti. Bu haftalarda olup Kendiliginden yok oluyormus. Zararsiz Dna testi sonucu temiz oldugu icin sorun yok dedi. Biraz arastirdim %2 olabiliomus. 20. Haftada da perinatologa gitcez.

ins kuculmeye baslamis olur🙏😇

var mi yasayan? Bilginiz olsun diye yazim dedm hic duymamistm bgn ogrendim.
Cok gecmis olsun canim. Sikinti edecek bir durum yokmus doktorunda soylemis. Bol bol duani oku. Yer gok dua ustune. Saglicakla dogacak bebegin insaallah

Almadım cnm havuc yıcem ıstemdedıgın gıbı bugun yapmdedı goguslerım agrıyo kendı catlar belkı bellımı olur yarın 19 20 de vurulurum
Insaallah canim. Farkediyorum yaklasik 2 veya 3 haftadir en cok senin yazismalarin var sayfada. en ufak seyi kafana takip hemen yaziyorsun belli ki streslisin. Rahat birak kendini. Hersey olacagina varir. Rabbim ol dedimi 17 mm den de olur 23 mm den de. Sen orasina takilma. 😘

3 yıl sartı evlılıkte varmıymıs bana demedıler cnm ya neyse 4 sene dolcak bızım 1 senedır de olmuyor bebek kaybedelı 1,5 sene oldu sıgortalı gunumuz var zaten baska sart varmıkı
Hatirladigim baska sart su an icin yok canim. Aklima gelirse yazarim

Infertilite ve tup bebek bolumunde universite hastanesinde yaptirdim bende 2 defa. Hatta tup bebekte orda yapilacak mart ayinda insaallah. Androloji laboratuari sadece spermin yikanmasini ve temizlenip ayrilmasinin yapildigi bolum canim
Anladım canım çok sağol 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Back
X