- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #10.961
Bugun tekrardan kan vercemm
İnsallah yükselir
Hadi insallah guzel haberlerini bekliyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun tekrardan kan vercemm
İnsallah yükselir
Kafaya takmak cok asırı degılde muhabbet etmek bıde korkuyorum cnm ıste bakalım yarn belkı kendı catlamıs olur catlamadıysa da tabı ıgneyle olurInsaallah canim. Farkediyorum yaklasik 2 veya 3 haftadir en cok senin yazismalarin var sayfada. en ufak seyi kafana takip hemen yaziyorsun belli ki streslisin. Rahat birak kendini. Hersey olacagina varir. Rabbim ol dedimi 17 mm den de olur 23 mm den de. Sen orasina takilma.![]()
Canım bize androloji bölümündeki hoca yapacağını söyledi. Her yerde değişiyor demekki. Burdaki fakültede tüp bebek ve infertilite bölümü yok meselaInfertilite ve tup bebek bolumunde universite hastanesinde yaptirdim bende 2 defa. Hatta tup bebekte orda yapilacak mart ayinda insaallah. Androloji laboratuari sadece spermin yikanmasini ve temizlenip ayrilmasinin yapildigi bolum canim
Kizlarrr 61 di kan testim bugun verdim 313 cikti dwgerimHadi insallah guzel haberlerini bekliyoruz![]()
Maşallah canım hamilesinKizlarrr 61 di kan testim bugun verdim 313 cikti dwgerim
Kuzu şimdi ben anlamadım senin yumurta kaç mm olmuşKafaya takmak cok asırı degılde muhabbet etmek bıde korkuyorum cnm ıste bakalım yarn belkı kendı catlamıs olur catlamadıysa da tabı ıgneyle olur
Maşallah canımKizlarrr 61 di kan testim bugun verdim 313 cikti dwgerim
olite hayırlıı olsunnn uğurlu topiğimizin yeni annişleriii
rabbim sağlıklı bir gebelik ve bebişler nasip etsin sizlere ve isteyen herkese.. kimsenin emekleri boşa çıkmasın inşallah
Kizlarrr 61 di kan testim bugun verdim 313 cikti dwgerim
Ne güzeeeel şükür birini daha yolcu ettikkKizlarrr 61 di kan testim bugun verdim 313 cikti dwgerim
17,5 18 nerdeyse dedı az daha buyusun dedı yarna kendı catlamazsa ıgne verırım dedıKuzu şimdi ben anlamadım senin yumurta kaç mm olmuş
Bence güzel büyümüş 20 mm olur inşallah yarın17,5 18 nerdeyse dedı az daha buyusun dedı yarna kendı catlamazsa ıgne verırım dedı
Ya cok guzel haber fnm cok sevındım sen hangı gunlerı degerlendırmıstıb bızede bılgınverırmjsjnKizlarrr 61 di kan testim bugun verdim 313 cikti dwgerim
Ustten altq 14 yandan 23 mmdı nerdeyse 18 dedı bıkac keremolctu mm oynuyoru hanı 19 20 olsa verırdı sabah cok erken gel dedı belkı kendı catlar dedı 18.gunumdu bugun gene canı ıstedıgı zamanda buyudu yaramaz havuc yıyorum bolBence güzel büyümüş 20 mm olur inşallah yarın
Yani inşallah büyür aslında boyutu ve kaç tane olduğu hiç önemli değil yeter ki kaliteli yumurta olsun benim bu ay hiç ağrım yok geçen ay belim kasıklarım çok ağrımıştı bu ay da yumurtam iyi büyüdü ama ağrılarım kesildi anlamadım bu ay ne olduUstten altq 14 yandan 23 mmdı nerdeyse 18 dedı bıkac keremolctu mm oynuyoru hanı 19 20 olsa verırdı sabah cok erken gel dedı belkı kendı catlar dedı 18.gunumdu bugun gene canı ıstedıgı zamanda buyudu yaramaz havuc yıyorum bol
Saol canimYa cok guzel haber fnm cok sevındım sen hangı gunlerı degerlendırmıstıb bızede bılgınverırmjsjn
Evet canimAminn canım çok sağol. ☺☺
Canım çok sevindim 2 gün sonraki değerin mi bu ☺
Bnmde ılk ay cok agrım oldu ıkıncımay cok az oldu ıkısıde tutmadı hıc bellı olmaz cnm ben arkanızdan gelıyorum bakalım kaıtelı gozukuyordu sabaha ıns 19 20 mm de ıgne vurulcam dr bugun ılıskı olsun dedıYani inşallah büyür aslında boyutu ve kaç tane olduğu hiç önemli değil yeter ki kaliteli yumurta olsun benim bu ay hiç ağrım yok geçen ay belim kasıklarım çok ağrımıştı bu ay da yumurtam iyi büyüdü ama ağrılarım kesildi anlamadım bu ay ne oldu
Yumurta boyutların nasıldıEvet canim
2 gun arayla yaptim iyimi sence![]()
Hadi inşallah bu ay tutsun canım güzel haberler ver bize de umut olBnmde ılk ay cok agrım oldu ıkıncımay cok az oldu ıkısıde tutmadı hıc bellı olmaz cnm ben arkanızdan gelıyorum bakalım kaıtelı gozukuyordu sabaha ıns 19 20 mm de ıgne vurulcam dr bugun ılıskı olsun dedı
Evet canim
2 gun arayla yaptim iyimi sence![]()