- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #10.921
Mrb kizlar
Dun catlama ignesinin 12 gunu beta 61 cikti sizce hamilemiyim
Degerim duşuk mu![]()
Canim ben ignenin 15. Gunu 20 ya da 30 larda ogrenmistm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb kizlar
Dun catlama ignesinin 12 gunu beta 61 cikti sizce hamilemiyim
Degerim duşuk mu![]()
Dogumdan sonra bunyem cok degıstı cnm operasyonlarda gecırdım yapısıklıj oldu hıstereskopı oldm duzeldı ama eskısı gıbı dgl yanı tabı dogru zamanı vardır beklıyoruz bol havuc yedım bu aksamKuzucum biraz rahat bırakmaya çalış kendini. Bir kere kaldıysan yine hamile kalırsın. Demesi kolay uygulaması zor biliyorum. Inşallah yumurtan gelişir ve doğru zamanda doğru yerde olur![]()
Gercektenmi icimi ferahlattinCanim ben ignenin 15. Gunu 20 ya da 30 larda ogrenmistmdegerin cok cok iyi
Canım 12. Gün için değerin yüksek. İkiz de olabilir. Hayırlı olsun çok sevindimGercektenmi icimi ferahlattin
Ben catlama ignesi oldugum aksamida koyuyorum 2ocakta saat 5 catlama ignesi yaptim 14 gun sonra kan verdim61 cikti
Benim yumurta kendiliğinden çatlamış, yine de olacak aşılama. Yakaladık mı kaçırdık mı bilemiyorum ama istenen boyutta değildi moralim bozuldu![]()
Bn unv hastanesınde dusunyorum bu ay olmazsa sordum orda yapıyolatCanım aşımayı nerede yaptırıyorsun? Devlet hastanelerinde yapıyorlar mı?
Keşke ikiz olsa bir beklerken iki bebişCanım 12. Gün için değerin yüksek. İkiz de olabilir. Hayırlı olsun çok sevindim![]()
Öyle mi? Peki şart falan var mı istesek direk yapıyorlar mı acaba? Yani bizim 1,5 seneyi geçti de yumurta takibi 2 Aydan fazla düşünmüyorum sonrasında direk aşılamaya geçeceğimBn unv hastanesınde dusunyorum bu ay olmazsa sordum orda yapıyolat
Canım ben özelde yaptırdım ama üniversite hastanelerinin androloji bölümlerinde de yapılıyor. Maalesef ücret kısmını bilmiyorumCanım aşımayı nerede yaptırıyorsun? Devlet hastanelerinde yapıyorlar mı?
Sızın ordakı drla gorus cnm bn doc dr a gıdıcem bı tanıdık hemsıre varmsordurdum durumumu anlattım ıkıncı gun adetının gelsınndemıs 1 sene sartı atanıyotmolabılır bıde ıntten bır yazı bulmustım bak ıstersenÖyle mi? Peki şart falan var mı istesek direk yapıyorlar mı acaba? Yani bizim 1,5 seneyi geçti de yumurta takibi 2 Aydan fazla düşünmüyorum sonrasında direk aşılamaya geçeceğim
Tamam kuzum çok sağolSızın ordakı drla gorus cnm bn doc dr a gıdıcem bı tanıdık hemsıre varmsordurdum durumumu anlattım ıkıncı gun adetının gelsınndemıs 1 sene sartı atanıyotmolabılır bıde ıntten bır yazı bulmustım bak ıstersen
Androloji bölümü mü emin misin canım hiç duymamıştım.Canım ben özelde yaptırdım ama üniversite hastanelerinin androloji bölümlerinde de yapılıyor. Maalesef ücret kısmını bilmiyorum
Her yerde yok zaten canım bizim memlekette vardı oraya yönlendirdi doktor. Androloji bölümü yoksa normal kadın doğum bölümüne başvur onlar yönlendirir zaten. Sizin sorununuz neydi?Androloji bölümü mü emin misin canım hiç duymamıştım.
Gercektenmi icimi ferahlattin
Ben catlama ignesi oldugum aksamida koyuyorum 2ocakta saat 5 catlama ignesi yaptim 14 gun sonra kan verdim61 cikti
Canımsın üzme kendini rabbim büyük elbet verecek strese girme biliyorum zor ama stres %60 etkiliyo kafanı dağıt başka şeylerle uğraş hatta buraya bile sık girme ben inanıyorum bir kere oldu bir daha olacakOyle cnm en azından bır bebegı 20 hafta tasıdım ben de anneyım bu dunyada olmazsa dıger tarafta bır melegım var ıns artık yarına dua edıyorum 18 olsun ıgnemı olayımm sonrası nasıp
Bugun tekrardan kan vercemm61 gaaayet iyi bi deger canim hadi gozun aydin 2 gun sonra da tekrarla bidaha![]()