Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ma
Benim de 12-13 civarı yumurtam olmuş kızlar. Bu gece çatlatma iğnesi. Cumartesi öğlen de yumurta toplama yapılacak. Sonrasında da muhtemelen adetten sonra transfer olur
Masaallah subhanallah. Rabbim kazasiz belasiz transferini kesesini kalp atisini saglicakla dogumunu gostersin insaallah kuzum. Senden sonra da benim surec baslayacak insaallah

Benim de 12-13 civarı yumurtam olmuş kızlar. Bu gece çatlatma iğnesi. Cumartesi öğlen de yumurta toplama yapılacak. Sonrasında da muhtemelen adetten sonra transfer olur
Yaaa harika çok sevindim canım benim

Canim bu nasil bi diyet bilgi verirmisin
Canım ısveç diyetinde haslama var örnek bir menumu yazayim sabah 1 fincan kahve 1 küp şeker ile

Öğlen 2 haslanmis yumurta haslanmis ispanak

Aksam haslanmis tavuk ve bol salata bolbol su yürüyüş spor ve bitki cayi

45 milyon aşılamada. Çünkü çatlatma iğnesi sonrası perhiz veriyorlar diye biz dikkat etmedik her şey sürpriz oldu kontrole gittim aşılama oldum
Iyi çıkmış canım ya. Bizim 26 milyon yıkandıktan sonra 18 milyon kaldı 3 günlük perhizle. Ben daha umutsuz vakayim yumurtanın Catlamama ihtimalide büyük. Ama rabbim bilir zamanı gelince ol der ve olur

Iyi çıkmış canım ya. Bizim 26 milyon yıkandıktan sonra 18 milyon kaldı 3 günlük perhizle. Ben daha umutsuz vakayim yumurtanın Catlamama ihtimalide büyük. Ama rabbim bilir zamanı gelince ol der ve olur
Doğru diyosun kuzum her türlü ihtimaller var. Peki sende de sonrasında akıntı oldu mu? Spermin hepsi geri gelmiş gibi hissediyorum ya normal yazıyor nette ama bi de sana sorayım

Tesekkur ederiim canim ablam icin sordum seni de tebrik ederim bu hizla devam eder insallah

Doğru diyosun kuzum her türlü ihtimaller var. Peki sende de sonrasında akıntı oldu mu? Spermin hepsi geri gelmiş gibi hissediyorum ya normal yazıyor nette ama bi de sana sorayım
Bana doktorum işlemden önce söyledi canım akıntı gelir sprem dışarı çıkmış diye düşünme dedi. Hastaneden eve gelene kadar çamaşırım baya ıslanmışti. Sonradan kan da geldi ersi gün kahverengi akıntı geldi. Normalmiş bunlar

Tamam canım çok teşekkür ederim, Rabbim yüzümüzü güldürsün tez vakitte İnşallah

Kızlar 3 mılyon spermle bır ark ın bır kızı ıkı dusugu var ben 188 mılyon soermle 1 senedır hamıle kalamadım yanı olcaksa bıtane yetıyor
Benim bir arkadaşın 2 milyon sprem çıktı esinde doktorlar umutsuz konuşmuş. Çok uzuldu ler sprem testinden 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi. Böyle olaylar çok her şeyin zamanı var. İnşallah bizimde yakındır

Kızlar 3 mılyon spermle bır ark ın bır kızı ıkı dusugu var ben 188 mılyon soermle 1 senedır hamıle kalamadım yanı olcaksa bıtane yetıyor
Canım herşey nasip sıkma canını olacak insAllah vakti zamanı daha gelmemiş demek ki

Kesınöıkle oyle o 1 sperm yetıyor allah ol desın yeterkı bızım vaktımız geldıgınde de olcak ıns bak bn ılk bebege hamıle kaldım gunlerdeyım gecen ay on gun gec yumurtlayınca denk geldı nasıp

Canım herşey nasip sıkma canını olacak insAllah vakti zamanı daha gelmemiş demek ki
Oyle cnm en azından bır bebegı 20 hafta tasıdım ben de anneyım bu dunyada olmazsa dıger tarafta bır melegım var ıns artık yarına dua edıyorum 18 olsun ıgnemı olayımm sonrası nasıp

Oyle cnm en azından bır bebegı 20 hafta tasıdım ben de anneyım bu dunyada olmazsa dıger tarafta bır melegım var ıns artık yarına dua edıyorum 18 olsun ıgnemı olayımm sonrası nasıp
Olur insAllah cnm

Kuzucum biraz rahat bırakmaya çalış kendini. Bir kere kaldıysan yine hamile kalırsın. Demesi kolay uygulaması zor biliyorum. Inşallah yumurtan gelişir ve doğru zamanda doğru yerde olur

Ma

Masaallah subhanallah. Rabbim kazasiz belasiz transferini kesesini kalp atisini saglicakla dogumunu gostersin insaallah kuzum. Senden sonra da benim surec baslayacak insaallah
Amin canim. Inşallah tutar da deneyimlerimi paylaşırım seninle. Zaman hızlı geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…