• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kıyamam ya. Haklısın yorucu süreçler ama ne yapalım bizim de imtihanımız bu
Evet cnm Allah bızım sabrımızı duamızı ıstıyor belkıde zorlujlar karsıdında pes edıcekmıyız dıye bn bebegımı kaybettım uc eltımde hamıle kaldı yaslarına gırdıler sımdı cok ağladım ısyan etmedım Allahın bır bıldıgı vardır dedım zoruma gıtmıyormu kıyafetlerı bıle kaldı ama allah bundan daha buyuk acılar vermesın nabalım belkı daha kotusunden korudu bızı ınanıyorum ama burdakı herkes hamıle kalcak

Benımde tam ıkı yıl oldu ıöımyıl once ocak ayında hamıöemoldugumu ogrenmıstım 20 haftalıkmerken dogumla kaybettm pıhtılasma varmı sende pekı buay olmazsa asılama olcam cnm 1 senedır de ınanılmaz yumurtlamaamam adetlerım bozuldu daha once yoktu
bende baktırmak istedim aslında pıhtılaşma için ama dr um ilk gebeliklerde çok görülüyor kalp durması gerek görmüyorum size kalmış dedi. hep aklımda bir soru baktırmk lazım testi varmış yaptırmadım canım. hormon testlerine baktırıyormusun neden düzenin bozuldu acaba

bende baktırmak istedim aslında pıhtılaşma için ama dr um ilk gebeliklerde çok görülüyor kalp durması gerek görmüyorum size kalmış dedi. hep aklımda bir soru baktırmk lazım testi varmış yaptırmadım canım. hormon testlerine baktırıyormusun neden düzenin bozuldu acaba
Fsh 8 kusurdu dr yumurtalıkların bozuluyor elımızı cabuk tutalm dedı valla benım yumurta catlamıyormartık pco gorunumu var dyolar bak 17.gun daha 16,5mmmyumurta ıste bakalım ben unv hastanesınde yaptırdım ıkı gende pıhtılasmam cıktı cnm

Benımde tam ıkı yıl oldu ıöımyıl once ocak ayında hamıöemoldugumu ogrenmıstım 20 haftalıkmerken dogumla kaybettm pıhtılasma varmı sende pekı buay olmazsa asılama olcam cnm 1 senedır de ınanılmaz yumurtlamaamam adetlerım bozuldu daha once yoktu

hayırlısıyla güzel haberler alalım canım.Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Fsh 8 kusurdu dr yumurtalıkların bozuluyor elımızı cabuk tutalm dedı valla benım yumurta catlamıyormartık pco gorunumu var dyolar bak 17.gun daha 16,5mmmyumurta ıste bakalım ben unv hastanesınde yaptırdım ıkı gende pıhtılasmam cıktı cnm

istanbuldamısın canım.

Maalesef hiç umudum yok, doğru düzgün asilama olsaydı en azından yollarda perişan oldum o kadar iğne vuruldum değerdi. Şimdi çabalarım çöp oldu
Canım aşılama olmuşsun iyi düşün stres yapma hem yumurta çatladıktan sonra 24 saat şansın var. olmaz diye düşünme

Back
X