Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben adet oldum, bu sefer olmadi. Zaten hiç bir his yoktu , ağrı, hassasiyet falan, bir de çok stresli zamanlar geçirdim işimle ilgili. Allah inşallah sizlere nasip eder . Güzel haberlerinizi alırız.
Üzülme ümidini kaybetme olacak inşallah bir dahaki ay Allahın izniyle

Kızlar selamlar

İğneden sonra kaçın gün öğrendiniz hamileleğinizi?
Ben 8 Eylül de iğne oldum çok bel ağrım ve kaşık ağrım var yarın kan tahlili yapsam çıkar mı acaba?

Ben bi iki gun daha bekle derim. En net 15 gun sonra cikar diyolar hatta. Bel agrisi falan da ignenin etkisi sanirim ben vuruldugumdan beri agrim devam ediyo

Ben bi iki gun daha bekle derim. En net 15 gun sonra cikar diyolar hatta. Bel agrisi falan da ignenin etkisi sanirim ben vuruldugumdan beri agrim devam ediyo

Bende vurulduktan sonra hiç tepki olmadı son günlerde kaşık ağrısı ve dünden beri inanılmaz bel ağrısı başlayınca acaba mı diyorum?

Yatın yaparsam kanda görünür mü?

Bir ihtimal diyorum belki görebilirim yarın diş doktor muayenem var gitmişken kan vereyim diyorum ama karar veremedim

Varda görünür büyük ihtimalle canım ama emin olmak için bir kaç gün daha bekle derim

Bazilarinin erkenden ogrendigi de olmus gerci sen bilirsin yaptir ozman icin rahat etsin. Ama negatif cikarsa da moralini bozma adet olana kadr hersey degisebilir

20 haftalıktı cnm erken dogum yaltm ıstensımdı 7 ay oldu hamıle kalamadım kaybedelı 15 ay oldu allahım kımselere yasatmasın
Çok üzüldüm rabbim yaşatmasın bir daha, evlatlarımızı bize bağışlasın, İbrahim as ın duasını çoa yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…