Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kaç ay oldu isteyeli bizim 3 2 ay boşa gitti bu aydan umutluyum :))))

Bizim 2 sene oldu. Kendiliginden olsun diye bekledik ama olmadi. Meger tuplerim tikaliymis ikiside acildi allahtan ondan snra kolay olur dediler hap vs kullandik ama 8 ay gecti yine tik yok 😀 catlatma ignesini ilk kez deniyorum bu ay 🙄

Bizim 2 sene oldu. Kendiliginden olsun diye bekledik ama olmadi. Meger tuplerim tikaliymis ikiside acildi allahtan ondan snra kolay olur dediler hap vs kullandik ama 8 ay gecti yine tik yok 😀 catlatma ignesini ilk kez deniyorum bu ay 🙄
bizde 2 yıllık evliyiz ama 3 ay oldu isteyeli 2 aydir doktorum kendi haline bırak dedi olmadi bu ay klomen basladik iğne vuruldum 3. günüm bugün insalalh tutar 22 mm çok güzel bir yumurtam varmis öyle dedi doktorum kaliteliymis demekki okdr övdü :)))

bizde 2 yıllık evliyiz ama 3 ay oldu isteyeli 2 aydir doktorum kendi haline bırak dedi olmadi bu ay klomen basladik iğne vuruldum 3. günüm bugün insalalh tutar 22 mm çok güzel bir yumurtam varmis öyle dedi doktorum kaliteliymis demekki okdr övdü :)))

Masallah masallah canim 😀 ben ayin 13.de vuruldum ignemi ama cumartesi gunu bi tahlilim var o zamn bakcakmis yumurtam kaliteli mi deil mi diye 🙄 2 -3 ay bisey deil canim ya Allah daha fazla aratmasin. İns bu ay alirsiniz o guzel haberi 🙏🙏

Masallah masallah canim 😀 ben ayin 13.de vuruldum ignemi ama cumartesi gunu bi tahlilim var o zamn bakcakmis yumurtam kaliteli mi deil mi diye 🙄 2 -3 ay bisey deil canim ya Allah daha fazla aratmasin. İns bu ay alirsiniz o guzel haberi 🙏🙏
inşallah çok tesekkurler inşallah sene güzel.sonuclar alirsin aramizda 3 gün varms

Gebelik düşünen her kadın en az 3 ay öncesinden folikasit almalı. Dr un söylemedimi hiç ☹
Maalesef söylemedi ama ben 4 senedir istiyorum zaten daha önceleri kullandım bu 4.doktorum geçmişimi anlattım belki bilinçli vermemiş olabilir, zaten çizgi iğnenin etkisi gibi geliyor bakalım belirginleşirse alıcam canım

Gebelik düşünen her kadın en az 3 ay öncesinden folikasit almalı. Dr un söylemedimi hiç ☹️

"Gebelikten 3 ay öncesinden itibaren,gebeliğin 3.ayına kadar günde 0,4mg folik asit desteği yapılmalı,folik asit almanın amacı,spina bifida (omurganın dış ortama açık olması),ensefalosel (beyin dokusunun kafatası kemiğinin dışına çıkması) ve anencephali (beynin gelişmemesi) gibi anomalilerin ki bunların tümüne nöral tüp defektleri diyoruz,bebeğin merkezi sinir sistemini etkileyen bu anomalileri en aza indirmektir."

X