-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.041
Off günler geçmiyor
amin canım insalalh kalalim bu ayAmın cnm ınsallah klomen bızlere hayırlı gelsın bebbısker olsun saglıkla doğsun buay hepımıze umut olsun
aynı ben :)))))Sorma sabah uyanir uyanmaz bugun kac gun oldu diye hesap yapiyorm tekrr tekrr deli gibi
aynı ben :)))))
kaç ay oldu isteyeli bizim 3 2 ay boşa gitti bu aydan umutluyum :))))artik bu ay da olmazsa akil sagligimdan supheliyim
kaç ay oldu isteyeli bizim 3 2 ay boşa gitti bu aydan umutluyum :))))
İdrar testi yapmadın demi canım
yarın yaptır kan testi eğer birşeyler çıkarsa folik asit almak iyi olur diye düşündüm ben, sence?Bugun yapmadim ama dun pozitifti
yarın yaptır kan testi eğer birşeyler çıkarsa folik asit almak iyi olur diye düşündüm ben, sence?
Hadi yaa aslında bebeğin tutunması açısından çok iyi diyorlar, ben de eğer kırmızı belirginleşirse alsam mı eczaneden kafama göre?Ben zaten 4 aydir folik asit iciyorum hatta 5 ay bile olabilirrr
bizde 2 yıllık evliyiz ama 3 ay oldu isteyeli 2 aydir doktorum kendi haline bırak dedi olmadi bu ay klomen basladik iğne vuruldum 3. günüm bugün insalalh tutar 22 mm çok güzel bir yumurtam varmis öyle dedi doktorum kaliteliymis demekki okdr övdü :)))Bizim 2 sene oldu. Kendiliginden olsun diye bekledik ama olmadi. Meger tuplerim tikaliymis ikiside acildi allahtan ondan snra kolay olur dediler hap vs kullandik ama 8 ay gecti yine tik yokcatlatma ignesini ilk kez deniyorum bu ay
bizde 2 yıllık evliyiz ama 3 ay oldu isteyeli 2 aydir doktorum kendi haline bırak dedi olmadi bu ay klomen basladik iğne vuruldum 3. günüm bugün insalalh tutar 22 mm çok güzel bir yumurtam varmis öyle dedi doktorum kaliteliymis demekki okdr övdü :)))
Hadi yaa aslında bebeğin tutunması açısından çok iyi diyorlar, ben de eğer kırmızı belirginleşirse alsam mı eczaneden kafama göre?
inşallah çok tesekkurler inşallah sene güzel.sonuclar alirsin aramizda 3 gün varmsMasallah masallah canimben ayin 13.de vuruldum ignemi ama cumartesi gunu bi tahlilim var o zamn bakcakmis yumurtam kaliteli mi deil mi diye 2 -3 ay bisey deil canim ya Allah daha fazla aratmasin. İns bu ay alirsiniz o guzel haberi
Maalesef söylemedi ama ben 4 senedir istiyorum zaten daha önceleri kullandım bu 4.doktorum geçmişimi anlattım belki bilinçli vermemiş olabilir, zaten çizgi iğnenin etkisi gibi geliyor bakalım belirginleşirse alıcam canımGebelik düşünen her kadın en az 3 ay öncesinden folikasit almalı. Dr un söylemedimi hiç ☹
Gebelik düşünen her kadın en az 3 ay öncesinden folikasit almalı. Dr un söylemedimi hiç
inşallah çok tesekkurler inşallah sene güzel.sonuclar alirsin aramizda 3 gün varms
Kızlar sağlık ocakları beta testi yapıyor mu misafir olarak bilginiz varmi