- 24 Kasım 2012
- 235
- 617
- 38
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
hosbuldum canım:))Hoşgeldin kuzucumm
tabiki olsun paylasmazmiyim hiç:))İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruz. Sen de bizimle durumunu paylaşırsan çok seviniriz
Kuzucum hiç görünmüyor 2 gün sonra tekrar dene bence varsa daha belirgin olacaktırResimde görünmeye de bilir belki, Allahım yaaa o kadar çok istiyorum ki çöpten aldım birden bakasım geldi olmayan çizgiyi görmeye çalışmıyordur inşallah bu gözler
Canım kesin olgunlaşmıştır ama olgunlaşmamışsa olgunlaşmasını bekleyeceksiniz. Yani muhakkak bir kaç gün içinde olgunlaşacaktır. Olgunlaşmadan çatlarsa önümüzdeki aya kalır. Ama kalmaz inşallah içini ferah tut lütfenKızlar cuma 13.gun yumurtalar olgunlasmamıs derse dr daha ıstenılen sevıyede degılse nasıl yol ızlenıyor beklenıyormu bırdahakı ayamı bırakıyor
Bana 2. Çizgi görünüyor gibi geldi ama, kaçıncı günü yaptınız testi?Resimde görünmeye de bilir belki, Allahım yaaa o kadar çok istiyorum ki çöpten aldım birden bakasım geldi olmayan çizgiyi görmeye çalışmıyordur inşallah bu gözler
Ikı ay once cok erken catladı 22.gunnadet oldum gecen ayda sanırım hıc olusmadı 43 gunde tarlusalla adet oldum normal yolldan hamıle kaldım ılk ama sanırım bunyem ıyıce bozulduKuzucum hiç görünmüyor 2 gün sonra tekrar dene bence varsa daha belirgin olacaktır
Canım kesin olgunlaşmıştır ama olgunlaşmamışsa olgunlaşmasını bekleyeceksiniz. Yani muhakkak bir kaç gün içinde olgunlaşacaktır. Olgunlaşmadan çatlarsa önümüzdeki aya kalır. Ama kalmaz inşallah içini ferah tut lütfen
9 Eylül de iğnemi oldum canım daha bir hafta var adetime, ben de görüyorum aslında, sakliicam bunu bakalım yine yarın veya diğer gün bakayım değişiklik olacak mı?Bana 2. Çizgi görünüyor gibi geldi ama, kaçıncı günü yaptınız testi?
İğneden sonra 10. gün oluyor sanırımBana 2. Çizgi görünüyor gibi geldi ama, kaçıncı günü yaptınız testi?
İnşallah senin testte çıkmayıp kanda çıkanlardan olurKızlar , bugün 14. Günümdü, testte sabah yine tek çizgi gördüm. Hafif ağrılarım var rahim tarafında, bir de hafif Kahverengi akinti oldu . Adet ağrısı galiba, bakalım yarın hastaneye gidicem. Artık diğer aşılamalara kaldı hayaller.
merhaba bende bu ay klomen kullandim 12. gün gittigimde hicbirsey yok dedi çok kötü oldum 16. gün tekrar cagirdi yani pazartedi gitgmde 22mm yumurtam olmusmus solda çok iyi görünüyor dedi catlayacak nerdeyse dedi ve iğne verdi vuruldum bugun 3. gunum beklemedeyimKızlar cuma 13.gun yumurtalar olgunlasmamıs derse dr daha ıstenılen sevıyede degılse nasıl yol ızlenıyor beklenıyormu bırdahakı ayamı bırakıyor
anladim kendiliginden olusuyor galiba hayirli sonuclar olur bu sefer inşallahHayır ben hiç klomen kullanmadım. Dr. öyle bişey demedi.. Tek yumurtam oluyor ama o da sağlıklı oluyormuş. Yine de nasip olamadı canım 3 keredir. 3 ay aradan sonra 4. ye başlayacağız nasipse.
Ilgınc 12.gun olmayan yumurta 4 gun sınra nasıl 22 mm olmus masallah cnm ya bıtanemı olgunlasmıs ınsallah tutmustur o gunmu oldu ıgnen cnm hayırlısı ınsmerhaba bende bu ay klomen kullandim 12. gün gittigimde hicbirsey yok dedi çok kötü oldum 16. gün tekrar cagirdi yani pazartedi gitgmde 22mm yumurtam olmusmus solda çok iyi görünüyor dedi catlayacak nerdeyse dedi ve iğne verdi vuruldum bugun 3. gunum beklemedeyim
O zaman iğnenin etkisi de olabilir. Yine deneyin bakalım.9 Eylül de iğnemi oldum canım daha bir hafta var adetime, ben de görüyorum aslında, sakliicam bunu bakalım yine yarın veya diğer gün bakayım değişiklik olacak mı?
11. Gün-de çıkmıştı konu sahibinin . Ben hep tek çizgi gördüm malesef. Inşallah sizden güzel haberler alırızİğneden sonra 10. gün oluyor sanırım
Evet bi iki gün sonra tekrar deneyeyimO zaman iğnenin etkisi de olabilir. Yine deneyin bakalım.
İnşallah hepimiz için dua ediyorum11. Gün-de çıkmıştı konu sahibinin . Ben hep tek çizgi gördüm malesef. Inşallah sizden güzel haberler alırız
şöyle bi durum var 12. gün benim doktorum izindeydi yerine suratsiz sanki zorla doktorluk yapiyormus gibi bir bayan doktor vardı mecbur ona gittim bakti ultrasonda ondan önce alet elinden düşürdü garip garip hareketler 2 saat biseye bakamadi sonra hicbiseh yok 16. günü gelirisin dedi yüzüme bile bakmadan gonderdi çok şükür büyümüş bence 12. gün 15 16 mm deydi tahminimce yani okdr kısa zamanda birden asla buyumez evet 16. günü iğne oldum doktorum soldakine daha çok odaklandi sagda varsa bile pek bahsetmedi hemen iğne vurul 4 gun iliski dedi nerdeyse catlayacak çok iyi bir yumurta olusmus dedi inşallah tutmuştur canımIlgınc 12.gun olmayan yumurta 4 gun sınra nasıl 22 mm olmus masallah cnm ya bıtanemı olgunlasmıs ınsallah tutmustur o gunmu oldu ıgnen cnm hayırlısı ıns