- 16 Eylül 2019
- 1.214
- 2.323
- 31
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.001
ben aldim pazartesi 105 tlÇatlama ignesi fiyatları ne kadar
ovitrelleyimi 150 tlye aldinizCanım ben 150 ye almıştım
iste bununda nedeni ne yazikki elimizde olmadan yaptigimiz stresIkı ay once cok erken catladı 22.gunnadet oldum gecen ayda sanırım hıc olusmadı 43 gunde tarlusalla adet oldum normal yolldan hamıle kaldım ılk ama sanırım bunyem ıyıce bozuldukorkuyorum artık yumurtam olgunlasmaz dıye
10. gunun bugün ozaman canim 4 5 gün sonra net çıkar insallah9 Eylül de iğnemi oldum canım daha bir hafta var adetime, ben de görüyorum aslında, sakliicam bunu bakalım yine yarın veya diğer gün bakayım değişiklik olacak mı?
Bnce kesinlikle 2.çizgi var. Regl zamanınıza daha olmasına rağmen şimdiden çıktığına göre bence hamilesiniz yani nişallah.9 Eylül de iğnemi oldum canım daha bir hafta var adetime, ben de görüyorum aslında, sakliicam bunu bakalım yine yarın veya diğer gün bakayım değişiklik olacak mı?
Gebelik testinde çıkıyorsa bişeylee illaki kanda da çıkar dimiyikorkma. hatırlıyor musun ben de senin gibi korkuyordum ama pozitif çıktıı
Benim 11. Gün böyleydi kuzum bak gün geçtikcede koyulduResimde görünmeye de bilir belki, Allahım yaaa o kadar çok istiyorum ki çöpten aldım birden bakasım geldi olmayan çizgiyi görmeye çalışmıyordur inşallah bu gözler
Ben 105 tl ye aldım cnmÇatlama ignesi fiyatları ne kadar
Evet cnm maalesef bebegını kaybettıgın ıcın strese gırdım v benı mafettıiste bununda nedeni ne yazikki elimizde olmadan yaptigimiz stres
Ayy inşallah yaaa10. gunun bugün ozaman canim 4 5 gün sonra net çıkar insallah
Ben de senin gibi gün aşırı bakayım belki koyulaşır koyulaşmazsa iğnenin etkisidir zatenBenim 11. Gün böyleydi kuzum bak gün geçtikcede koyuldu
İyi ki çöpten alıp baktım gece göremedim çok hafif oldugu için, umarım bu ay bitmeden buradaki herkes hamilelik sevinci yaşarBnce kesinlikle 2.çizgi var. Regl zamanınıza daha olmasına rağmen şimdiden çıktığına göre bence hamilesiniz yani nişallah.
çok üzüldüm kaç aylikti bebeginiz rabbim bidaha yasatmasinEvet cnm maalesef bebegını kaybettıgın ıcın strese gırdım v benı mafettı
Arkadaşlar bu konuda hiç bilgim yok saçma bir soru ise kusura bakmayın lütfen. Çatlatma iğnesini normalde yumurtası çatlayan birine yapıyorlar mı ? Yoksa sadece yumurta çatlamasında sorun olanlara mı yapıyorlar ?
20 haftalıktı cnm erken dogum yaltm ıstensımdı 7 ay oldu hamıle kalamadım kaybedelı 15 ay oldu allahım kımselere yasatmasınçok üzüldüm kaç aylikti bebeginiz rabbim bidaha yasatmasin(
aminn çok üzüldüm inşallah saglikli bebeklerin olur canım :)))20 haftalıktı cnm erken dogum yaltm ıstensımdı 7 ay oldu hamıle kalamadım kaybedelı 15 ay oldu allahım kımselere yasatmasın
Canim benim doktorum hicbir problemi olmayanlara bu ignenin hicbir faydasi olmaz demisti. Bi skinti gorduklerine veriyorlqrmis bu igneyi
Amın cnm ınsallah klomen bızlere hayırlı gelsın bebbısker olsun saglıkla doğsun buay hepımıze umut olsunaminn çok üzüldüm inşallah saglikli bebeklerin olur canım :)))