Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ikı ay once cok erken catladı 22.gunnadet oldum gecen ayda sanırım hıc olusmadı 43 gunde tarlusalla adet oldum normal yolldan hamıle kaldım ılk ama sanırım bunyem ıyıce bozuldu😭korkuyorum artık yumurtam olgunlasmaz dıye
iste bununda nedeni ne yazikki elimizde olmadan yaptigimiz stres

9 Eylül de iğnemi oldum canım daha bir hafta var adetime, ben de görüyorum aslında, sakliicam bunu bakalım yine yarın veya diğer gün bakayım değişiklik olacak mı?
Bnce kesinlikle 2.çizgi var. Regl zamanınıza daha olmasına rağmen şimdiden çıktığına göre bence hamilesiniz yani nişallah.

Resimde görünmeye de bilir belki, Allahım yaaa o kadar çok istiyorum ki çöpten aldım birden bakasım geldi olmayan çizgiyi görmeye çalışmıyordur inşallah bu gözler 😔
Benim 11. Gün böyleydi kuzum bak gün geçtikcede koyuldu

Eklentiler

• D320818D-ADF1-4DFD-83EB-CB18E10875B5.jpeg
    D320818D-ADF1-4DFD-83EB-CB18E10875B5.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 83
Öncelikle merhaba inşallah hepimizin gönlüne göre verir Rabbim bende bu gün aşılamamı oldum fakat klomen kullanmadım.direk iğne ile takip edildi yumurtaların aslında bu benim ikinci kez anne olmaya cabalayişim 11 yıl sonra 1 oğlum var ona da hamile kalabilmek için çok uğraşmıştım catlatma iğnesi ve klomen kullanmıstım bu seferde tedaviye baş vurduk inşallah ilk seferinde tutar oğlum da ilk seferde çatlatma iğnesiyle olmuştu Rabbim evlat isteyen her kadına bir an önce versin aramak ve umut ederek yaşamak çok zor hepimize bol şans ve dualar...

Bnce kesinlikle 2.çizgi var. Regl zamanınıza daha olmasına rağmen şimdiden çıktığına göre bence hamilesiniz yani nişallah.
İyi ki çöpten alıp baktım gece göremedim çok hafif oldugu için, umarım bu ay bitmeden buradaki herkes hamilelik sevinci yaşar 😊

Arkadaşlar bu konuda hiç bilgim yok saçma bir soru ise kusura bakmayın lütfen. Çatlatma iğnesini normalde yumurtası çatlayan birine yapıyorlar mı ? Yoksa sadece yumurta çatlamasında sorun olanlara mı yapıyorlar ?

Canim benim doktorum hicbir problemi olmayanlara bu ignenin hicbir faydasi olmaz demisti. Bi skinti gorduklerine veriyorlqrmis bu igneyi

X