- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.061
Hadi yaa aslında bebeğin tutunması açısından çok iyi diyorlar, ben de eğer kırmızı belirginleşirse alsam mı eczaneden kafama göre?
Ben 4 senedir istiyorum önceki senelerde çok aldım, zararı olur diye vermemiş de olabilir p yüzden kafama göre almak istemedim bir de idrar testi topiklerini okuyorum, iyice umudum kaydoldu yarın kan testi sonucunu haber eder misin merak ediyorumAlsaydin bence bir gun bile
Bekleme 3 ay onceden baslatiliyor artik
Misafir olucak şuan benim evet sormam lazım direk kan versem daha iyiNormalde ucrtsiz yapiliyo aile hekimliginde ama misafir olarak yaparlar mi bilmiyorum. Istersen sabah erkenden ara bilgi al ona gore gidersin
Misafir olucak şuan benim evet sormam lazım direk kan versem daha iyi
Senin kacinci gundu bugun canim
Senin kacinci gundu bugun canim
Yarin 9.gun . İgnenin 10.gunu8. Gunmusama daha cok erkenki pozitif ciksa bile ignenin etkisiyle cikar
Yarin 9.gun . İgnenin 10.gunu
Hamileymişim kızlar beta 37 çıktı 3-4 haftalık
Değer düşükmü acabaGozun aydin canim Allah saglikla sihatle kucagina almayi da nasip etsin insallah. Valla cok mutlu oldum bizlerede umut oluyosunuz
Yok birkaç gün beklicem zten ins çıkarYinede bence erken gibi sanki ama sen bilirsin istersen yaptir tabi. Gunler gecmiyoki sabredemiyoruz sende haklisn
gözünüz aydın darisi bize inşallahHamileymişim kızlar beta 37 çıktı 3-4 haftalık
Değer düşükmü acaba
Kuzucum ben tüp bebek merkezlerinde ilk önce tüm depolarımızın dolmasını sağladığı için verilen impryl diye bir ilaç var. 1 ay bunu içtim önce sonra da bu ay folik asit içtim ve zaten çok şükür ki bu ay hamile kaldım.Selam kızlar ben bugün folik asit aldım içinde demir ve iyotta var. Hatta b1 b6 b12 vitamin takviyeli vardı ama diğerini aldım.
Sizinkiler nasıl sadece folik asit mi yoksa takviyeli mi?
ahhh kuzummm benimmmmHamileymişim kızlar beta 37 çıktı 3-4 haftalık
sakın moralini bozma canım bak ben de 13 aydır tek çizgi görüyordum. Umudumu yitirmedim hiçBen bu sabah yine test yaptım dünkü çıkan cizgi den eser bile yok demek ki iğnenin etkisi, benim bu ay olmadı