Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alsaydin bence bir gun bile
Bekleme 3 ay onceden baslatiliyor artik
Ben 4 senedir istiyorum önceki senelerde çok aldım, zararı olur diye vermemiş de olabilir p yüzden kafama göre almak istemedim bir de idrar testi topiklerini okuyorum, iyice umudum kaydoldu yarın kan testi sonucunu haber eder misin merak ediyorum

Selam kızlar ben bugün folik asit aldım içinde demir ve iyotta var. Hatta b1 b6 b12 vitamin takviyeli vardı ama diğerini aldım.
Sizinkiler nasıl sadece folik asit mi yoksa takviyeli mi?
Kuzucum ben tüp bebek merkezlerinde ilk önce tüm depolarımızın dolmasını sağladığı için verilen impryl diye bir ilaç var. 1 ay bunu içtim önce sonra da bu ay folik asit içtim ve zaten çok şükür ki bu ay hamile kaldım. Siyah inci86 bence hemen başla canım çünkü ilk 3 ay annenin beslenme şekli bebeği pek de etkilemez önemli olan kromozomal gelişimidir. Ayrıca folik asit doğurganlığı da arttıran önemli birşey. Asla da zararı yoktur.

Hamileymişim kızlar beta 37 çıktı 3-4 haftalık
ahhh kuzummm benimmmm çok şükür verene. Şükürler olsun ki sen de bebişine kavuşacaksın. Evet canım 3 haftalık gebelikte olması gereken beta hcg değerine çok uyuyor. Hemen doktora gitme çünkü birşey göremeyeceksin 10 gün sonra gidersen rahatlıkla keseyi görürsün. Ben de pazartesiyi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…