- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
- 658
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #10.321
10. Günüm cnm olsaydı çıkardıKacıncı gunun 14 gun gectımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10. Günüm cnm olsaydı çıkardıKacıncı gunun 14 gun gectımı
Çok geçmiş olsun canım. Vicks falan zararı yoksa sırtına sür. C vitamini al bol bolkızlar selam. dün çok hastaydım. işe de gidemedim. rapor aldım. annem geldi yanıma. malesef bugün geldim işe. ama kaloriferler bozulmuş içerisi buz.. aslında gelmeyeblirdim belki de, hamile hamile şirketle bozuk olmak istemedim açıkcası. bunun doğum süreci izni vs de var...
boğazım çok ağrıyor. geniz akıntısı var. doktor ilaç veremedi şimdilik. pastille idare ediyorum. umarım daha kötü olmam. etrafta salgın var. herkes dikkat etsin kendine.
Cnm daha erken 12 gun geceın enaz yapma kendıne boyle ben ıgnesız bıle 11.gunde coktı gebelık erken ıkıgun daha bekle en az10. Günüm cnm olsaydı çıkardı
Daha önce 10. Günde çıkmıştıCnm daha erken 12 gun geceın enaz yapma kendıne boyle ben ıgnesız bıle 11.gunde coktı gebelık erken ıkıgun daha bekle en az
Bellı olmaz cnm gec dollendı belkı bıkac gun adetını bekle kendını mutsuzugu sokma beklemek cok zor ama ıns olmustur ıkıgun en azındanDaha önce 10. Günde çıkmıştı ☹
Canım bir şey sorucam doktordan geldim şimdi Pazara sabah asilamam olucak. Daha önceden bana 3 gün perhiz dedi bizde ona göre ayarladık bugünde bu akşam olabilir yarın olmasın dedi. Senin nasıl olmuştu perhiz daha iyi değil mi spremler içinÇok geçmiş olsun canım. Vicks falan zararı yoksa sırtına sür. C vitamini al bol bol
Öyle yapıcam mecbur başka çaremiz yokki rabbim sabır versinBellı olmaz cnm gec dollendı belkı bıkac gun adetını bekle kendını mutsuzugu sokma beklemek cok zor ama ıns olmustur ıkıgun en azından
1. De 3 gün perhiz bana da verdi. 2.de aynen senin gibi bu akşam olsun dedi. Ben de anlam verememiştim. Sanırım yumurta erken çatlarsan ihtimaline karşı söylüyordur.Canım bir şey sorucam doktordan geldim şimdi Pazara sabah asilamam olucak. Daha önceden bana 3 gün perhiz dedi bizde ona göre ayarladık bugünde bu akşam olabilir yarın olmasın dedi. Senin nasıl olmuştu perhiz daha iyi değil mi spremler için
İğneden 36 saat sonra iliski diyorlar ya canım ilişki saatinin sana uyduğu zaman a göre yaptır igneni yani yarın sabah 11 de vurudurusan pazar akşamı 11 de iliski olmalıKızlar çatlatma iğnesini vurduğu saat önemli mi ben sabah işten izin alıp gidecem sabah saat 10:30-11:00 gibi olacak
Canım arkadaşım yaşadıklarına çok üzüldümAhh ahh kuzum başıma gelenler hsg çektirdim düşükten sonra doğuştan unicorn uterusluymuşum yani yarım rahimliymişim düşük sebebim buymuş. Tek tüp yarım rahimliyim hamile kaldığımda en az 28 hafta en fazla 34 hafta tutuvaklar bebeği %99 erken doğum dedi. Aşılama önerdi. Yenidoğan yoğun bakımı galan şart olcakmış rahim ağzını 3. Ay dikecekler düşmesin diye. Şuan boştayım bir dahaki ay başlayacağım kısmetse
Canım çok geçmiş olsun. Lütfen kendine dikkat et. Ayak ısıtıcın varsa keşke iş yerine götürsen. Ayakların ısınırsa tüm vücudun ısınır.Şirket bebeği öğrendi mi ?Gizliyordun en son.kızlar selam. dün çok hastaydım. işe de gidemedim. rapor aldım. annem geldi yanıma. malesef bugün geldim işe. ama kaloriferler bozulmuş içerisi buz.. aslında gelmeyeblirdim belki de, hamile hamile şirketle bozuk olmak istemedim açıkcası. bunun doğum süreci izni vs de var...
boğazım çok ağrıyor. geniz akıntısı var. doktor ilaç veremedi şimdilik. pastille idare ediyorum. umarım daha kötü olmam. etrafta salgın var. herkes dikkat etsin kendine.
Kontrol sonucun ne oldu canım ?Anladım canım yarin kontrolüm var inşallah iğnelere cevap veriyordur yumurtalar
Canım dualarımız seninle. İnşallah yeterli büyüklüğe ulaşmıştır. Habersiz bırakma.Canlar bu ay çok girmedim kafaya takıyom diye klomen dün bitti bugün kontrol var büyümemilse büyütmek için iğneler yazcak pahalıymış inş gerek kalmaz dua edin
Canım 10. günde iğne etkisi geçmemiş oluyor. 14. gün kesin sonucun çıkacağı gün. Önceden erken döllenme olmuştur muhakkak.10. Günüm cnm olsaydı çıkardı
Bize 3 gün perhiz vermişlerdi canım ama yumurta fazla büyümüş ve çatlama olasılığı yüksek ise öyle demiş olabilir.Canım bir şey sorucam doktordan geldim şimdi Pazara sabah asilamam olucak. Daha önceden bana 3 gün perhiz dedi bizde ona göre ayarladık bugünde bu akşam olabilir yarın olmasın dedi. Senin nasıl olmuştu perhiz daha iyi değil mi spremler için
Canım evet önemli çünkü ideal boyutta vurduğun zaman iğneyi kontrol altında tutabiliyorsun yumurtayı, verdiğin komuta biat ediyor ama fazla büyükse çatlıyor.Kızlar çatlatma iğnesini vurduğu saat önemli mi ben sabah işten izin alıp gidecem sabah saat 10:30-11:00 gibi olacak
2 yumurta var biri 18 biri 19 Du fazla büyük değildi her zaman vurulduğum gibiydi. 3 günlük perhiz sanki daha mantıklı geliyor bilemedimCanım arkadaşım yaşadıklarına çok üzüldümRabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah. Dilerim en yakın zamanda hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.
Canım çok geçmiş olsun. Lütfen kendine dikkat et. Ayak ısıtıcın varsa keşke iş yerine götürsen. Ayakların ısınırsa tüm vücudun ısınır.Şirket bebeği öğrendi mi ?Gizliyordun en son.
Kontrol sonucun ne oldu canım ?
Canım dualarımız seninle. İnşallah yeterli büyüklüğe ulaşmıştır. Habersiz bırakma.
Canım 10. günde iğne etkisi geçmemiş oluyor. 14. gün kesin sonucun çıkacağı gün. Önceden erken döllenme olmuştur muhakkak.
Bize 3 gün perhiz vermişlerdi canım ama yumurta fazla büyümüş ve çatlama olasılığı yüksek ise öyle demiş olabilir.
Canım evet önemli çünkü ideal boyutta vurduğun zaman iğneyi kontrol altında tutabiliyorsun yumurtayı, verdiğin komuta biat ediyor ama fazla büyükse çatlıyor.
Canım aslında durum şöyle bu ortalama bir bilgi yani 3 gün olması genel geçer bir durum. Eğer eşinin sperm sayısı yeterli ise hiç perhiz yapmasan da zaten sayıca çok olduğundan sıkıntı olmayacaktır fakat aşılama yaptıranlarımızın çoğunluğuna bakarsan sperm sayısında yeterlilik yok. bu sebeple perhiz ile azalmasını önlüyorlar. Yani durum bu ..2 yumurta var biri 18 biri 19 Du fazla büyük değildi her zaman vurulduğum gibiydi. 3 günlük perhiz sanki daha mantıklı geliyor bilemedim![]()
Canım tam yılın son günü söyledim. 3.ayım çoktan bitmişti. birşey demediler çok şkür. hayırlı olsun dediler. işten izine çıktıktan sonra yerime başkasını bulurlar mı yoksa beklerler mi bilmiyormCanım çok geçmiş olsun. Lütfen kendine dikkat et. Ayak ısıtıcın varsa keşke iş yerine götürsen. Ayakların ısınırsa tüm vücudun ısınır.Şirket bebeği öğrendi mi ?Gizliyordun en son.
canım saol. viksi boğazıma ve ayak altlarıma sürdüm. sırt hiç aklıma gelmedi. mandalina devam :)Çok geçmiş olsun canım. Vicks falan zararı yoksa sırtına sür. C vitamini al bol bol
Canım beklerler. Sen bu süre zarfında zaten sorumluluklarını yerine getirirsen elinden geldiğince, kişiler de mağdur olmadıkları için mağdur etmeyeceklerdir. Senin iyi niyetli olduğunu görmeleri yeterli olacaktır. Zaten izin süresi de ne kadar ki ?İdare ederler üzülme.Canım tam yılın son günü söyledim. 3.ayım çoktan bitmişti. birşey demediler çok şkür. hayırlı olsun dediler. işten izine çıktıktan sonra yerime başkasını bulurlar mı yoksa beklerler mi bilmiyorm![]()
İnşallah canım. belli yaştan sonra ne kdr nitelikli olrsan ol iş bulma ihtimali düşüyor. Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın..Canım beklerler. Sen bu süre zarfında zaten sorumluluklarını yerine getirirsen elinden geldiğince, kişiler de mağdur olmadıkları için mağdur etmeyeceklerdir. Senin iyi niyetli olduğunu görmeleri yeterli olacaktır. Zaten izin süresi de ne kadar ki ?İdare ederler üzülme.
O zaman boyutunu söylediğinde az çok tahmin edilir genelde hep çatlamak üzere oluyo benim yumurtalarCanım evet önemli çünkü ideal boyutta vurduğun zaman iğneyi kontrol altında tutabiliyorsun yumurtayı, verdiğin komuta biat ediyor ama fazla büyükse çatlıyor.