• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim insallah ctesi 5500 falandi pazartesi 5700 kusur cikmis beta hcg , doktorda keseyi gordukten sonra istemis kani o da bi sorun var diye dusunmus bana sordu bi sorun olsa 2 gun sonra tekrar kan isterlerdi dedim bende 10 gun sonra tekrar gitcek bakalim
genelde 2 günde bir ikiye katlaması beklenir ya. Umarım herşey yolundadır. Hayırlsıyla alır kucağına inşallah :dua:

8.gunum ama cnm erken degılmı yarın duruma gore gıdeym bn
8.gün de erkenmiş aslnda. bazen erken yumrtlama olabiliyor, o da olabilir tabi. ulaşabiliyosan whatsaptan gönder görüntüyü bence. gerekli görürse kendisi gel der sana zaten. boşa gitmemiş olursun

canım benim 24 eylül son adet tarihim. bugün tam 15+0'ım. 15 bazıları 16 diyor haftamıza. 13.haftamda gittiğimde normal ultrasonla baktı doktorum ve cinsiyetini söyledi bana ki kız olmasına rağmen. 1 ay sonrası biraz geç değil mi ya? nerdeyse 18 haftalık olmuş olcak.
buarada benim 2li testim tam 10 günde çıktı. devlet hastanesinde işler biraz zor işliyor. olabilir.
Sonucu güzel olsun da, geç olsun. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua:
Malesef devlet hastanesine gidiyorum hemde kucuk bi hastane bu aydan sonra basliycam iyi bi hastaneye gitmeye , bnm icin cinsiyetin onemi yok ailem merak ettigi icin sormustum hayirlisi olsun artik ne diyelim 🤗

8.gün de erkenmiş aslnda. bazen erken yumrtlama olabiliyor, o da olabilir tabi. ulaşabiliyosan whatsaptan gönder görüntüyü bence. gerekli görürse kendisi gel der sana zaten. boşa gitmemiş olursun
Yarınkı duruma gore gonderıcem olmadı atlar gıderım yarın cnm koyu olursa 16 17 mm olmus oluyo benım yumurta

Hayirlisi olsun canim yeni bi umut yeni bi baslangic hep umutlu ol tamam mi 💜🙏🏻😌
Tesekkur ederim canim umut her zaman var rabbim anne olabilmeyi nasip etsin inşallah hamile arkadaşlarımda sağ salim kucağına alsın ☺️🍀

Malesef devlet hastanesine gidiyorum hemde kucuk bi hastane bu aydan sonra basliycam iyi bi hastaneye gitmeye , bnm icin cinsiyetin onemi yok ailem merak ettigi icin sormustum hayirlisi olsun artik ne diyelim 🤗
Tabii ki cinsiyet önemli değil sağlıklı olsun önmli olan o. Ama insan merak ediyo işte :)

kızlar birşey sormak istiyorum benim regl ilk iki gün sadece kahverengi lekelenme şeklinde oluyor. dr tedaviye başlamak için regl 3. gün gel diyor. 3 gün bende fazla bir kanama olmuyor o gün ancak sökülmeye başlıyor.
kafama takılan soru lekelenme olan günleri regl gününden saymamalımıyım acaba. toplam 5 gün sürüyor benim. 2 gün kahve lekelenme 3 gün normal ve bitiyor

iğne olanlar gonal f gb kaçıncı günü başlıyormusunuz. regl 3. günü dimi

Back