• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cnm aynen oyle oluyor benımde o gunden once 4 5 gun once baslıyor valla bukdr hızlı buyurmu kı🥺
Adet bitiminde de akıntı geliyor benden seninki öyle bir şeyde olabilir yumurtlama yaklaşıyor diye de olabilir canım doktora gidince belli olur daha net.

Haklısın cnm valla komsuya geldım ıstemcevre yaptım burda da bıseyler yapıyoz anteplılerle 🤣soylemım canın cekmesın ay kafamı dagıtıyorum
Antep benim 2. Memleketim sayilir. Orda okudum 2.5 sene calistim. Esimle orda tanistik. Yeri bende cok ayri. Cokta ozledim valla 😭

Ne gzş cnm bnde sımdıkk burdayım bakalım guzel yer ama cok pahalı bır sehır
Evet orasi oyle. Ben antepte 4 sene once verdigim kirayi malatyada daha bu sene veriyorum. Hemde yeni yapilan sıfır bir eve. Orda gazimuhtarda 20 senelik bir binaydi bide.

Kizlar sizce kese goruntusu normal mi gorumcemin 5 haftalik

Eklentiler

• 10e1d6a0-2d82-42f4-893e-2de652651a5f.webp
    10e1d6a0-2d82-42f4-893e-2de652651a5f.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 23
Haklısın cnm valla komsuya geldım ıstemcevre yaptım burda da bıseyler yapıyoz anteplılerle 🤣soylemım canın cekmesın ay kafamı dagıtıyorum
içli köfte filan diyosun yani :) süpermiş... senin adına sevindm. antepliler iyidir. güzel dostluklar kur. sadece eğlen. hiç modunu düşürme.. :ıslık:

Kizlar sizce kese goruntusu normal mi gorumcemin 5 haftalik
5 haftada içi boş görünmesi normal. ama doktor daha iyi bilir tabii ki... sağlıklı gebelik olduğunu söylemesi için en az 10 günü daha var. kesenin içini görür ve inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler :dua:

Kızlar içimizden birimiz hamile kalsa söyle bir heyecan bir umut olsa :anneadayı: :anneadayı: :anneadayı:
Evettt aynen biriniz deil hepiniz birden inşallah 1-2 aya hamile kalırsınz. Hamile arkadaşlarımız ve ben de inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.. :dua:

Kızlar ben haftaya adet olarak başladım tam tamına 35 gün sonra oldum. Ama çatladıktan sonra 14.günde oldum. Doktora gittim bugün. Haftaya pazartesi için rahim filmi çekileceğim bakalım ondan sonra yolumuza bakacağız 🤷‍♀️
Hayırlısı olsun inş filmden sonra mucizen sana gelirrr :dua:

Kızlar az once wc de genıtalden uzayan akıntı geldı yumurta akı gıbı ya ozur dıleyerek yazıyorum bıldıgınız yumurtlama akıntısı gıbı 8.gunum 🥺 degerlendırımmı acaba bugunu ovu yapcam atarom gene
Canım yumurtladigini düşünüyorsan Bi doktoruna gitsene en azından ultrasonda bakar daha kesin bir şey söyle ovulasyon testi de gösterir ama doktor a gidiyorsan doktor takibi en güzeli

Back