- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #10.121
Evet cnm aynen oyle oluyor benımde o gunden once 4 5 gun once baslıyor valla bukdr hızlı buyurmu kıBelki yaklasiyordur akintılar yumurtlamadan 2 3 gün önce başlıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm aynen oyle oluyor benımde o gunden once 4 5 gun once baslıyor valla bukdr hızlı buyurmu kıBelki yaklasiyordur akintılar yumurtlamadan 2 3 gün önce başlıyor
Adet bitiminde de akıntı geliyor benden seninki öyle bir şeyde olabilir yumurtlama yaklaşıyor diye de olabilir canım doktora gidince belli olur daha net.Evet cnm aynen oyle oluyor benımde o gunden once 4 5 gun once baslıyor valla bukdr hızlı buyurmu kı![]()
Allahtan umit kesilmez kuzum hadi insaallahBöyle beklemek de tuhaf hissettiriyor. Umudum yok ama keşke bebiş olsa![]()
Aman dikkat kuzum. Gun kurusu kayisi tuket o zaman hem vitamin deposu hem bagirsaklarin rahat ederhemoroid deilde fissur var ona bide hemoroid eklendi demek ki![]()
Allah razi olsun canimCanım demekki onlsrdan dolayı zaten sıkıntı varsa ağrı oluyormuş. Çok geçmiş olsunn
Antep benim 2. Memleketim sayilir. Orda okudum 2.5 sene calistim. Esimle orda tanistik. Yeri bende cok ayri. Cokta ozledim vallaHaklısın cnm valla komsuya geldım ıstemcevre yaptım burda da bıseyler yapıyoz anteplılerlesoylemım canın cekmesın ay kafamı dagıtıyorum
Adet bitiminde de akıntı geliyor benden seninki öyle bir şeyde olabilir yumurtlama yaklaşıyor diye de olabilir canım doktora gidince belli olur daha net.
Ne gzş cnm bnde sımdıkk burdayım bakalım guzel yer ama cok pahalı bır sehırAntep benim 2. Memleketim sayilir. Orda okudum 2.5 sene calistim. Esimle orda tanistik. Yeri bende cok ayri. Cokta ozledim valla![]()
Aman dikkat kuzum. Gun kurusu kayisi tuket o zaman hem vitamin deposu hem bagirsaklarin rahat eder![]()
Kızlar içimizden birimiz hamile kalsa söyle bir heyecan bir umut olsa![]()
![]()
![]()
Evet orasi oyle. Ben antepte 4 sene once verdigim kirayi malatyada daha bu sene veriyorum. Hemde yeni yapilan sıfır bir eve. Orda gazimuhtarda 20 senelik bir binaydi bide.Ne gzş cnm bnde sımdıkk burdayım bakalım guzel yer ama cok pahalı bır sehır
içli köfte filan diyosun yani :) süpermiş... senin adına sevindm. antepliler iyidir. güzel dostluklar kur. sadece eğlen. hiç modunu düşürme..Haklısın cnm valla komsuya geldım ıstemcevre yaptım burda da bıseyler yapıyoz anteplılerlesoylemım canın cekmesın ay kafamı dagıtıyorum
5 haftada içi boş görünmesi normal. ama doktor daha iyi bilir tabii ki... sağlıklı gebelik olduğunu söylemesi için en az 10 günü daha var. kesenin içini görür ve inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerKizlar sizce kese goruntusu normal mi gorumcemin 5 haftalik
pazartesi akşamı 5.gün. Bugün salı yani 6.gün oluyor kuzumKızlar benim yumurtalar çarşamba akşamı fln çatladı. Ben bu günü 5. Gün olarak mı saymalıyım
Evettt aynen biriniz deil hepiniz birden inşallah 1-2 aya hamile kalırsınz. Hamile arkadaşlarımız ve ben de inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi..Kızlar içimizden birimiz hamile kalsa söyle bir heyecan bir umut olsa![]()
![]()
![]()
Hayırlısı olsun inş filmden sonra mucizen sana gelirrrKızlar ben haftaya adet olarak başladım tam tamına 35 gün sonra oldum. Ama çatladıktan sonra 14.günde oldum. Doktora gittim bugün. Haftaya pazartesi için rahim filmi çekileceğim bakalım ondan sonra yolumuza bakacağız![]()
canım benim yaa, hamilelikte zaten kabızlık oluyor. bi de üstüne bu.. Allah yardımcın olsunhemoroid deilde fissur var ona bide hemoroid eklendi demek ki![]()
Canım yumurtladigini düşünüyorsan Bi doktoruna gitsene en azından ultrasonda bakar daha kesin bir şey söyle ovulasyon testi de gösterir ama doktor a gidiyorsan doktor takibi en güzeliKızlar az once wc de genıtalden uzayan akıntı geldı yumurta akı gıbı ya ozur dıleyerek yazıyorum bıldıgınız yumurtlama akıntısı gıbı 8.gunumdegerlendırımmı acaba bugunu ovu yapcam atarom gene